Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Krali, miminka jsou urco v poho. ja si angelsound asi neporidim. uz dva moji kamosi zdravotnici mi na to nerekli nic moc pozitivniho, tak radsi ne. ja bych je musela slyset denne
@Térouš -jj, já se snažím nenervovat tím, že je neslyším- je to zvláštní, ale najednou se díky tomu cítím víc jako maminka- že věřím jim a né kusu plastu..
Ted spíš budu čekat, až se ozvou sami-klidně i kopancem do ledvin
A 10. dnů do ultrazvuku už něják zvládnu
Musíme těm našim prckům věřit
![]()
Ja mam UZ az na zacatku zari. posledni 10.8. a uz mi z toho hrabe, uz je potrebuju videt.
holky, jak se chranite pred gyn infekci? berete neco preventivne? delali vam vytery na kultivaci?
TERI- začátek září je za 10 dnů- jdu 3.9. Jinak já na infekce nikdy moc netrpěla, takže to něják neřeším ani teď. A pokud si dobře vzpomínám, tak mi výtěry nedělali
![]()
No ja na ne taky netrpim, ale v tehu je to castejsi. mozna taky pujdu 3.9. uz aby to bylo. doufam, ze imunita funguje.
Ja se ted bojim jak beru ty hormony, tak ani infekci poradne nepoznam
@Elaya - ahojky, vítej
Snad Ti mezi námi bude dobře
A gratuluji:-) Máš už nějaké děti?
Ahojky! No to je mazec kolik nás tady bude!
Hlavu vzůru Tery, já myslím na donošení každý den. Pořád si říkám, že je super, že čekám březňátka, mám představu, že na podzim zalezu do domečku a vylezu na jaře s kočíkem
![]()
Kamči, no jo
. ja jdu ke vsemu na vejsku. budu dojizdet do Pribrami
@Térouš Jeeee,už to chápu!!! 6 dní klid, né úklid, já jsem slepáááá…moc se omlouvám, nechtěla jsem se tě vůbec dotknout!
Ahoj holky, znate stranku: http://www.dvojcata.org/…_pro_tehotne
ja uz jsem se s manzelem prihlasila na rijnovy termin…
hezky vikend..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat