Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jojo, bricho uz je v poho. spineni ustava. akorat me picha zespoda, jakoby cipek nebo hrdlo ![]()
No ja rozeznam dvoji bolest. normalni bolest a pak ta druha, co me chyta vzdy, kdyz zaspinim nebo krvacim a ta uz je pryc. jinac me brisko samo boli furt
Hojte děvčátka
Já mám dneska fajn den. Sranda, moje mamča mi hladila břušek a říkala: „halooo, kde jste, tady babička! Halo halo!“, holky přísahám, do minuty mi tam levé miminko snad udělalo kotoul
Zatím nejsilnější pohyb co jsem cítila
Tatínek (je v práci) záviděl, prý:" a na mě nic, musím na ně víc mluvit
"
Každopádně od té doby mě taky hodně píchá dole, taková jakoby nervová bolest ze vnitř kajsi
Takže asi to je normální, když to má většina z nás ![]()
No já mám dnes tak trošku unuděný den.. manžílek není na skypu a i když jsem měla návštěvu (asi 3 hodinky sestru) trošku bojuju se splínem.. Ale když tu byla sestra, trošku jsme prošly ty krabice a jedna je plná hraček
Některé jsou 27 let staré..Jinak si koupím v pondělí krejčovský metr a začnu měřit pupek- roste každým dnem..
Máte některá osvědčený krém proti striím? ![]()
@Králičice Já ti nevím, moc nevěřím na ty reklamy proti striím, podle mě záleží nejvíce na promazanosti pokožky, já si koupila nyní těl. mléko na suchou pokožku od neutrogeny s pumpičkou takovou za 200 a jsem nadmíru spokojená, je to neparfémované. Jdu ke kožnímu zač. září tak se schválně poptám p. mudřice, na ty krémy proti striím, zajímá mě, co mi na to poví…
Kači---ty jo, to ti zavidim, to je uzasny. ja uz se na to moc tesim. a uz mate pravidelny pohyby?
Krali, ty uz taky mas pohyby? jinak krem proti striim pouzivam Elasti-Q, kupuje se v lekarne a doporucuje ho Česká konfederace porodních asistentek. a je fakt, ze se vecer namazu po sprse a kdyz jdu dalsi vecer do sprchy, smyvam ze sebe mastny film z toho kremu, ale pritom pocit mastnoty vubec necitim, to bych nesnesla. Takze drzi a vytvari vrstvu. ovsem damy, pokud strie maji byt, kuze k tomu ma predispozice, tak vam nepomuze ani smlouva s dablem ![]()
Kači- kéž bych je měla- myslím pohyby
I když třeba je mám, jen je nepoznám..Oni se ozvou, až bude čas ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat