Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jakože takové ty kočárky co jsou ty korbičky za sebou jsou možná lepší na vezení, lepší do dveří, atd…ale já si nemůžu pomoci, nelíbí se mě ani manžovi, že to druhé miminko je tam takové opuštěné, nebo že prostě na něj nevidím, atd…a dává se ten mimisek určitě taky do něj blbě, přes tu první korbičku…no nevím nevím…
Holky, já mám možnost koupit z „druhé ruky“ kočárek Jané Twin Two Pro - s manželem jsme se shodli, že chceme za sebou. Jen zatím nevím za kolik - prodává to sestřina kamarádka a půjdu se na něj kouknout v září ![]()
Tak k těm kočárkům přítel našel na Aukru za 6500kč z druhé ruky byl pěkný výhoda byla, že sloužili i jako autosedačka moc se nám líbil. Ten můj se do něj tak zbláznil, že ho chtěl kupovat už v mém 7tt to jsem zatrhla dva týdny jsem mu to rozmlouvala pak jsem přitvrdila tak couvnul a ted ke klid s kočárkem chci ještě chvíli počkat. A k těm výtokům mám to taky jen jsem se styděla to popisovat jsem neustále mokrá jak po pořádné milostné předehře
zítra jdu na gyndu sám mě objednal na stěry už před 3 týdny doktor to snad tušil, že to příjde. Zítra písnu co nato říkal.
Bre ranko, holky moje, reknete mi, kdyz jste byly v tom 12tt zhruba, citily jste v brisku neco¨?nyslim jako boleni nebo tak.nebo jak to mate ty, co nemate jeste pohyby?
@Térouš Ahojky Teroušku
JJ, měla, a stále mám bolesti, to je podle mě to roztahování miminek, ty vazy jak tu někdo popisoval atd…
Ahojky
Omlouvam se, ze vam sem lezu.
Prodavam kocarek pro dvocata valco ion twin. Kdybyste nekdo meli zajem; poslete mi SZ. Napisu blizsi info.
Hezke tehulkovani bez komplikaci a donoseni miminek co nejdele preje monca, matysek a maxik ![]()
Dobré ráno holky ![]()
tak já mám bolesti každý den a nejvíce v noci. Dokonce se mi i ve snu zdá jak mě bolí bříško. Včera k večeru hodně píchalo po stranách a někdy se mi stane, že cítím v podbříšku takové tlaky, jemné tiky, nebo jemné záškuby. Ptala jsem se doktora a ten mi říkal, že to pohyby nejsou, že to je tím jak je tam všechno prokrvené a jak pracuje děloha. Bříško mám ráno docela malinké a odpoledne se pěkně vykulí a večer jsem už jako v 6 měsíci
pak docela začně pnout a táhnout.
No ja prave tohle vsechno citila a ted uz treti den nic
. treba mi vadilo sednout si do tureckyho sedu a u toho se predklanet a ted mi to neva. citila jsem v brise jakoby bublinky dve, ze mi tam neco vadi a ted necejtim nic.
bud uz mi hrabe nebo nevim
Terezko, já mám taky depku..už ať je pondělí..Osypaly se mi celé nohy takovou tou svědivou mokvající vyrážkou (použila jsem nový koupelový olej
), myčka se nerozjela (večer přijde švagr na to kouknout), je mi
a odpoledne jedu do práce a děsí mě to, jak všichni budou koukat a chtít na mě šahat
Miminka furt nic-neozvou se, ani když jim domlouvám, slibuju horydoly..Na co myslíte, že by šly nalákat mimča v bříšku? ![]()
Děvčátka, dejte tomu čas, já si myslím, že je cítím, protože mám malý bříško a asi tam mají málo prostoru, Vám pupíčky z ničeho nic narostly, tak tam mají místa na roztahování. Zrovna jsem chtěla něco písnout, ale nechci, abyste nebyly smutné…Holky, fakt to příjde!!! Nebojte se!!!
Králí, ja fakt nevim, jestli je angelsound stejne vykonnej jako normalni Doppler v nemocnici
. jestli vysila stejne silny vlny. a zkousela si hledat vsude? neboj, bude vse dobre.
do prace? jak to? myslela jsem, ze si na nemocenske
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat