Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kacenko, me nejde o pohyby, jsem teprv 11+5, ale prestalo to boleni, pichani a atd. boze, ja se tak bojim…
co si chtela psat?
Neboj, třeba to je útlum a miminkům stačí zatím ten prostor co mají, tak se tak moc neroztahují…a když ti to nedá spát, tak si prostě zavolej na gyndu, řekni své pocity, nemyslím, že tě nevyšetří vůbec, zkus to!!! A hlavně se pak už nestresuj maminko.
Teri - hledala, ale nenašla.. a pochybuju, že by to bylo tak výkonné..jak dobře by mi bylo před 100 lety někde na poli
prostě mi jen hrabe- možná i z té samoty..s manželem máme za sebou 4 týdny z max.28 - utíká to
a jdu odevzdat lístek na peníze- pořád naivně doufám, že se dočkám nemocenské ![]()
Neměla jsem to ani nakusovat, omlouvám se…chtěla jsem napsat, že jsem dostala nyní vlevo takový kopaneček, že to už po prvé cítila i moje ruka, jinak to bylo cítit jakože tak uvnitř, byla to nádhera!!! Včera jsem byla u zubaře, celá nesvá, a nevím, zda jsem už vadná, ale jak jsem se tak nejvíce bála, tak naopak to pravé mimi se mi začlo vrtět, a to šlo zase cítit i přes ryfle uvnitř jakože, jakoby mě chtělo uklidnit ![]()
Aha, ja uz ho dala. jojo, myslim, ze nam hrabe a leze na nas tehotenska demence
. ja mam manzela doma, tak tim to nebude. ze by hormony ![]()
Kaci, ty trubicko a proc bysme z tohodle byly smutne? vzdyt to je nadhera a usmivam se za monitorem. radujeme se jedna z druhe. aspon ja to tak mam
![]()
@KačkaM - vždyť je to krása
každému se tělíčko ozývá jinak ![]()
jen jsi mi připomněla toho zubaře - jsem zvědavá, jak já to provedu.. k zubaři, který ze mě vytáhl minulý rok asi 18 tis. za pár plomb jít už nechci ![]()
Tak to jsem ráda, víte, já to tak taky mám, ale třeba lili, která tuto diskuzi založila třeba přišla o jedno miminko, a pak přestala chodit, protože asi chápete proč, a nechci tak působit i na další, co jsou smutné ze svých „nepocitů, nepohybů“ ![]()
Ten zubař, proboha, co to bylo!!! To máš v puse nové zuby ze zlata?
Ne Kaci. tak my to neberem. spis se tesim na ty svoje potom, co pises
@KačkaM - ne, jen opakované čištění kanálků, asi 3 bílé plomby a vytrhnutí jedné osmičky
A když nemám ty depky jako mám teď pár dnů- říkám si, že co se má stát to se stane..Navíc pohyby je obvyklé cítit až kolen 20. tt- ale běda, jak je pak neucítím
No nic, jdu hledat v šatníku, co na sebe.. a děkuju, konečně se usmívám:-)
Holky, my to vsechno zvladnem. nam se nic spatnyho nestane. proste ne. mam vas rada! ![]()
Ahoj děvčata, ta depka je asi všudypřítomná. Já začínám 16.týden, po nějakých pohybech mimin ani památky, do toho pořád myslím na ten tragický výsledek screeningu. Všem vycházejí tak krásný hodnoty (za což samozřejmě mooooc gratuluji) jen u mě taková zoufalost a vlastně ani nevím proč. Jediný co mi doktoři řekli, jste po IVF to je velké riziko. Ale podle všeho jsem asi jediná, komu tohle řekli, protože holky co jsou po IVF taky o tomhle vůbec nic nevědí. Fakt nechápu. Jestli se mě někdo zeptá, jak si užívám těhotenství, tak můžu s naprostou upřímností říct, že je to nejhorší a nejstresovější doba, kterou jsem kdy zažila. V pondělí jdu na triple testy, už se připravuji na další mizérii. Nevíte dělá se při triplech i UTZ?
JJ, vše zmákneme!!! ![]()
Evičko, myslím si, že by asi měl tam být UZ, to bude dobrý. Možná jsi fkat měla jen smůlu na mudry
Riziko to je, ale nemusí to říkat tak hnusně natvrdo, jakoby nevím co…neboj!!!
Taky vás mám ráda!
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat