Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1271
27.8.12 10:48
@KačkaM píše:
JJ, taky závidím, nemůžu se dočkat středy, snad to bude OK vše, protože oproti Vám tu mám upe malý břušek, tak snad rostou jak mají, taky už mám strach…a těším se na ně hrozně!
Akorád snad ten MUDR se už trošku zaučil, jdu k zástupu, který čerstvě ordinuje, je mladičký…atd…

Nejsi sama já mám taky pupíček ještě malinký, ale rostou viděla jsem to ve čtvrtek na ultrazvuku. Končim 12tt vykulovat se začíná prý až kolem 16tt. Bydlim v paneláku 4.patro bez výtahu a když to vylezu tak pěkně funim to jsem zvědavá jak se budu valit s mega pupíčkem :mrgreen:

• načítám...
8743
27.8.12 10:50

Bre ranko

• načítám...
1381
27.8.12 10:50

@dennisska Jee :-) Už se na ně taky těším, no já jsem už v 17 týdnu :-) Jinak já díkybohu v paneláku v 1.patře :-D Já bych jinak funěla i tak, jsem astmatik :-D

• načítám...
1381
27.8.12 10:51

@Térouš Ahoojky :-) :hug:

• načítám...
8743
27.8.12 10:52

Holky a dlouho se neukazala taky Maška po NT screeningu

• načítám...
1381
27.8.12 10:53

Třeba si všechny jen užívají něj. dovolených a nemaj přístup na net :-) Nesmíme stresovat, musíme věřit :-) Ale jako je to možná divný, no…

• načítám...
10872
27.8.12 10:56

Ahoj holky, nesháníte některá postýlky? prodávám 2 dřevěný - jedna z Ikei i s matrací za 300, druhá dubová se šuflíčkem s kolečkama a matrací za 800. Raději osobní odběr Jižní Čechy. pak tu mám 2 zimní fusaky Emitex - používaný jednu zimu - jsou černý - uvnitř světlounce růžový ;-) Mám toho víc, potřebuju udělat místo, tak i za dobrou cenu. Klidně pište SZ. Katka

• načítám...
8743
27.8.12 11:00

Ne ja mam od vcera depku a nemuzu se ji zbavit. nechci to prenest na vas. ale duvodem je holcina, co se mnou byla na 2.ivf a povedlo se ji a ted v 15. tydnu znicehonic konec. je mi ji tak moc lito. :,( nepochopim, proc se tohle deje. a ja uz potrebuju na UZ nebo se zvencnu. prijde mi, ze nestesti chodi po hodnych lidech :nevim:

• načítám...
1381
27.8.12 11:08

@Térouš Aha :-( Tak to naprosto chápu, to bych depčila také :-( Já si nepřipouštím, že by se něco takového mohlo stát, jinak bych se upe zbláznila, ale jak to tak čtu kolem a kolem, tak se vždy bojím, upe ti rozumím s tím, že je chceš vidět…kdy máš KO?

• načítám...
17000
27.8.12 11:08

@Térouš - mám pocit, že se toho bojíme všechny.. já si dnes byla pro lístek na peníze na gyndě a i když sestřička říkala, že ten angelsound nemám řešit, zeptala se mě, kdy jdu na poradnu.. možná budu mít hloupý dotaz (snažím se miminkům věřit), ale pokud by se něco stalo, tak by těhu příznaky vymizely hned? Respektive nepřidávaly by se další? Nebo by tělo běželo dál?

Navíc mě trochu trápí finance- víceméně bezdůvodně- mám přístup k účtu manžela, ale nikdy jsem nebyla na něm závislá.. teď jsem.. a nelíbí se mi to.. Nelíbí se mi pocit, že nevím, kdy mi přijde nemocenská a v jaké výši.. :nevim:

• načítám...
8743
27.8.12 11:21

Kaci, ja bych to nejradsi necetla a nedozvidala se to, ale mam pocit, ze tyhle zpravy ted pritahuju uplne. a vubec nevim, jak bych ty holcine pomohla. NT mam 6.9. a predtim jeste 3.9. se jdu registrovat k novemu gyn.., tak nevim, jestli mi udela UZ

• načítám...
17000
27.8.12 11:23

@Térouš -určitě udělá- myslím, že vždy dělají vstupní prohlídku..zvlášť, když jim přijde těhotná- nemůže si dovolit nic zanedbat :think:

• načítám...
8743
27.8.12 11:25

Králí, on ti to asi nikdo s tema priznakama nerekne presne. u kazdy zensky je to jinak. vim o holkach, ktery ani netusily, ze by neco mohlo byt a vim i o tech, kterym to prestalo a byl konec. a ty je porad na angelu nechytis? nevim holka, podle me je to plodovkou nebo jsou nejak otoceny.
jo nemocenska. me ted dva mesice neprisla az ted. mazec. ale ja to mela kvuli tomu, ze mi to zbabrali v praci. je to 60%

• načítám...
8743
27.8.12 11:26

Ja doufam, ze jo, i kdyz mohl by rict, ze mam za 3 dny screening a ze to neni potreba

• načítám...
1381
27.8.12 11:26

Taky si myslím Teroušku, že udělá, a když tak jej o to popros, nemyslím si, že by tě odmítl, hnedka na 1.návštěvě! Moc držím palečky!!! Já ve středu příjdu s dobrýma zprávama, tak alespoň trošku tě uklidním :-) a zamezíme těm špatným zprávám :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+