Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj
v pátek a včera mi nebylo dobře takový ten pocit
do toho hlava a ta moje krční páteř. Chodim na rehabilitace a sestra mi poradila i pár cviků tak je to lepší. A uplně nejvíc mi ted vadí jízda autem nebo autobusem
. Dnešek celkem o. k. Jinak vítám nově příchozící
Holky nevíte někdo něco skrz tu Lafi
??? @Terouš tak okurčičky
já tuhle pěkně zavináče a vypila jsem celou tu vodu v které plaval ![]()
Jooo, holky, určitě příjdou!!! TO se nebojte!!! Já teda chutě nemám zatím takové vůbec, a jen to čtu, tak se mi kapek zvedá kufřík
Nic proti tomu samozřejmě, je to normální, jen představa, že piju vodu ze zavináčů, nebo celé okurky, brrr…tak mi to nedělá dobře prozatím. Vadí mi totiž hrozně různý pachy, a ty mě natahují většinou ![]()
Jinak Terouš, jak píšeš, jak má někdo dispozice, já je mám asi, jelikož už ve 14letech, při mých asi 45 kilech jsem je měla na bocích, což ani mamča nechápala, tak těžko říci. O tom krémíku jsem slyšela, no…každopádně od té neutrogeny přesně jak píšeš, smývám a upřímně, ani moc smýt nejde i další večír při koupání a také není mastný, to bych také nesnesla, hlavně v těch vedrech…
Ahojky, po ránu mám hloupý dotaz
Když jsem si před chvílí ještě tak podřimovala, ležící na levém boku, zničeho nic jsem ucítila vcelku ostrou bolest přibližně v oblasti jizvy po slepém střevu. Tam jsem před tím slíchávala jedno z mimin
Teď si nejsem jistá - zabolel mě nějáký vaz (byla to kratičká bolest-od té doby nic, navíc jsem ležela v klidu) nebo si ze mě mimčo udělalo kopačák? ![]()
Ahoj holky, Krali, ja tohle mam taky, ale kdyz se otacim na bok nebo se trochu protahuju. je to vaz.
denisko- O Lafi nevim, koukala jsem, kdy byla naposledy na drate a 21.8. rano. taky mam o ni starost. a ostatni holky se taky moc neozyvaj. ![]()
Kaci- bud rada, ze nemas chute. ja dneska manzela ukecavam do cukrarny ![]()
Holky, tak pohyby furt sice nic, ale mám pocit, že je tu další mezník
Při oblékání podprdy se mi na bradavkách objevily dvě nažloutlé kapičky ![]()
Tak to zavisi na prolaktinu, takze to urco muze prijit kdykoli. tak huuusty holka ![]()
mnam, my byli s manzou na palacince ![]()
Ahoj holky,
Píšu po delší době:Měla sem týden návštěvu-dceru mého ex, kterou sem 3roky vychovávala. Dojela i s přítelem, je už veliká, mezi náma je je jen 15let rozdíl. Bylo to super, jezdilo se po výletech, grilovačky, koupák, ale sem totálně vyčerpaná. Dneska jen ležím a chce se mi chrnět. Ve čt. sem viděla miminka na utz-nádhera, kopou nožkama, mávají ručkama, jedno se hrozně rozvaluje a druhé se sice krčí ale taky sebou pěkně mele ![]()
Maji, moc ti zavidim. ja mam pocit, ze se do UZ zblaznim. jsem nervni, ze nevim, jestli jsou ok
JJ, taky závidím, nemůžu se dočkat středy, snad to bude OK vše, protože oproti Vám tu mám upe malý břušek, tak snad rostou jak mají, taky už mám strach…a těším se na ně hrozně!
Akorád snad ten MUDR se už trošku zaučil, jdu k zástupu, který čerstvě ordinuje, je mladičký…atd…
Kači, ja bych se mladickejch nebala. vetsinou byvaji duslednejsi, pac maji strach, aby neco nepo…hned na zacatku kariery.
Moje má taky dovču.. a na zástup tam má starou doktorku, co rodila prý ještě mě.. takže to raději ten týden ještě vydržím.. ![]()
@Térouš Snad jo, ještě je sranda, že je to manžel mé kamarádky
On mě jakože asi tak nezná, ale i tak zajímavý pocit, roztahovat se tam manžovi kamarádky ![]()
@Králičice JJ, vím, no
tož uvidíme…co tak i kukám po netu, tak ty maminky mají pupky větší i jak my všeci dokupy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat