Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16998
21.8.12 20:38

@Andík K - my s manžílkem rozebíráme druhy dudlíků.. baví mě ho děsit ;)

• načítám...
236
21.8.12 20:52

Tenhle můj pupíj je focenej už před 14 dny, tj. 15. tejden. Teď za ty 2 tejdny mám už megavelkej. :mrgreen:

• načítám...
236
21.8.12 21:06

Teď. 17. tejden. :lol: :srdce: :srdce:

• načítám...
8743
21.8.12 21:25

To jsou krasny pupicky :potlesk:
Krali, covece to vykouklo :*

• načítám...
1003
21.8.12 22:41

Ty jo děvčata, já dneska měla depku, že mi děsně rychle roste pupík ale koukám, že jsme na tom všechny stejně, tak to jsem ráda :D Krásný bříška.

• načítám...
8743
22.8.12 05:44

Evi, co bys depkovala. vzdyt je to krasny :lol: :lol:

• načítám...
1003
22.8.12 08:49

@Térouš
to je jasný, že je to pěkný a strašně jsem se na to těšila, jen jsem si představila, jak budu mít velké bříško v 8. měs. :D mi bude chlap zavazovat tkaničky u bot :-)

• načítám...
16998
22.8.12 08:55

No já to musím naučit kočky- zavazovat tkaničky, obouvat boty, holit nohy :lol: A výhoda je, že když se mi to povede, můžu si přivydělávat na rodičáku kočičím cirkusem :dance:

• načítám...
1271
22.8.12 11:18

Ahoj holky :mavam: pupíčky máte vystavní. @Terouš mám otázku asi hlavně pro tebe jsi ten zdravotník už týden mě bolí záda pak dva dny klid a vrátilo se to přesně krční páteř už mě fakt ouvej. Volala jsem s vému gynekologovo a ten mi řekl Algifen nebo Novalgin ten by mi i zítra píchnul jsem 12+5. zítra mám jít na ten screening a tak aby mi to ty výsledky nezkreslilo. Jak to vidíš ty nebo mám vydržet a počkat až po tom screeningu :nevim:?? Jinak co je s tou Lafi??? A včera měl taky někdo ten scren. myslim, že Maška žádné zprávy??

• načítám...
8743
22.8.12 12:58

Evi, to nam vsem :lol:
Králí, no to je vybornej napad holka! a ja k tomu pridam svyho bezednyho velspringlspanela a budem supr parta! :mrgreen:
denisko, predpokladam, ze nolesti mas fakt velky co? :? nejaky homeopatikum na bolest si nezkousela? zkusila bych taky poridit ten velkej mic a jen po nem rolovat pater. me to hodne pomahalo. ale to asi znas uz :nevim:. co se tyce vlivu analgetik na screening, myslim, ze zadny neni. zkouma se protein a hormon a ty analgetikama ovlivnovany nejsou, ale radsi se preptej gyndare. :kytka:

• načítám...
209
22.8.12 13:26

Teda mamulky, vy máte krásný pupíčky… No já bych řekla, že právě na začátku jsou krásný, to většinou nejsou otoky a maminky jsou čači :), ten největší nárůst teprve příjde a to si budeme připadat jako hrošíci, funící do schodů, nemohoucí si zavázat boty nebo obout ponožky :), ale já se na to hrozně těším. Když loni těhu nedopadlo, úplně jsem změnila životní styl, hlavně co se stresu týče. Máme rodinnou firmu, takže jsme stále v jednom kole, ale nyní dělá mou hlavní stresující práci už skoro rok nová holčina, takže jsem si řekla, že tentokrát se budu věnovat jen sobě, svému tělu a to je podstatné. Ano, nemůžu ovlivnit vnější vlivy či co si embryjka donesou do vínku, ale budu věřit, že dopadne dobře :mrgreen: :mrgreen:. Manžel je už také v klidu, 4děti rozchodil :srdce:. A tak já koukám po netu, vybírám kočárek, on zase nenápadně když to nevidím hledá větší auto :D

Takže mamulky, už jste nakukovaly na kočárky? Mně se líbí Teutonia, má i velmi dobré recenze. Raději bych volila kočárek z druhé ruky, dražší ale za lepší cenu, než úplně nový obyčejnější.. co vy? :oops:

• načítám...
8743
22.8.12 13:40

Kamči, hod odkaz. ja se chystam na konci zari na for babies do Letnan. tam snad najdu inspiraci a taky do Kolina. je tam nejvetsi prodejna kocarku v CR.

• načítám...
209
22.8.12 14:30

V rychlosti třeba tady, hlavní je, že projde i 80cm dveřma, takže i do paneláku vhodné - to se nás sice netýká, ale babiček ano :))
 http://www.spuntik.cz/…arek-2012-1/

• načítám...
236
22.8.12 16:07

Kamčitka, já měla favorita Easy Walker, když jsem ale zjistila, že se nedají ve sporťáku polohovat nožičky, tak šel hodně do pozadí, je to pro mě hodně důležitý, např. můj Honzík naspal v kočárku strašně moc až do dvou let a tohle mi přijde na spaní absolutně nepohodlný, škoda. Pak jsem okukovala na netu Bumbleride, ale ten se mi ještě nepovedlo vidět naživo, takže nic. No a hodně dobrej, kvalitní a moc chválenej je TFK, ale úplně novej kupovat nechci a co se prodávají už použitý, tak jsou to starší verze a ty též nemají polohovací nožičky, nové už jo. Včera jsem viděla X-Lander a docela mě zaujal, jak vzhledem, tak vlastnostma a cenou, fakt krásně se s ním jede (ostatně jako se všema který jsem tu zmínila). Ten bych určo koupila novej. Pro Honzíka jsem měla taky X-lander a byla jsem naprosto spokojená. Tak uvidíme. ;)

• načítám...
8743
22.8.12 16:26

Kamči-ten vypada dobre. ja taky furt cucim po netu, nicmene se tesim, az si je osobne zkusim

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+