Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Andík K - my s manžílkem rozebíráme druhy dudlíků.. baví mě ho děsit ![]()
Tenhle můj pupíj je focenej už před 14 dny, tj. 15. tejden. Teď za ty 2 tejdny mám už megavelkej. ![]()
Ty jo děvčata, já dneska měla depku, že mi děsně rychle roste pupík ale koukám, že jsme na tom všechny stejně, tak to jsem ráda
Krásný bříška.
@Térouš
to je jasný, že je to pěkný a strašně jsem se na to těšila, jen jsem si představila, jak budu mít velké bříško v 8. měs.
mi bude chlap zavazovat tkaničky u bot ![]()
No já to musím naučit kočky- zavazovat tkaničky, obouvat boty, holit nohy
A výhoda je, že když se mi to povede, můžu si přivydělávat na rodičáku kočičím cirkusem ![]()
Ahoj holky
pupíčky máte vystavní. @Terouš mám otázku asi hlavně pro tebe jsi ten zdravotník už týden mě bolí záda pak dva dny klid a vrátilo se to přesně krční páteř už mě fakt ouvej. Volala jsem s vému gynekologovo a ten mi řekl Algifen nebo Novalgin ten by mi i zítra píchnul jsem 12+5. zítra mám jít na ten screening a tak aby mi to ty výsledky nezkreslilo. Jak to vidíš ty nebo mám vydržet a počkat až po tom screeningu
?? Jinak co je s tou Lafi??? A včera měl taky někdo ten scren. myslim, že Maška žádné zprávy??
Evi, to nam vsem ![]()
Králí, no to je vybornej napad holka! a ja k tomu pridam svyho bezednyho velspringlspanela a budem supr parta! ![]()
denisko, predpokladam, ze nolesti mas fakt velky co?
nejaky homeopatikum na bolest si nezkousela? zkusila bych taky poridit ten velkej mic a jen po nem rolovat pater. me to hodne pomahalo. ale to asi znas uz
. co se tyce vlivu analgetik na screening, myslim, ze zadny neni. zkouma se protein a hormon a ty analgetikama ovlivnovany nejsou, ale radsi se preptej gyndare. ![]()
Teda mamulky, vy máte krásný pupíčky… No já bych řekla, že právě na začátku jsou krásný, to většinou nejsou otoky a maminky jsou čači
, ten největší nárůst teprve příjde a to si budeme připadat jako hrošíci, funící do schodů, nemohoucí si zavázat boty nebo obout ponožky
, ale já se na to hrozně těším. Když loni těhu nedopadlo, úplně jsem změnila životní styl, hlavně co se stresu týče. Máme rodinnou firmu, takže jsme stále v jednom kole, ale nyní dělá mou hlavní stresující práci už skoro rok nová holčina, takže jsem si řekla, že tentokrát se budu věnovat jen sobě, svému tělu a to je podstatné. Ano, nemůžu ovlivnit vnější vlivy či co si embryjka donesou do vínku, ale budu věřit, že dopadne dobře
. Manžel je už také v klidu, 4děti rozchodil
. A tak já koukám po netu, vybírám kočárek, on zase nenápadně když to nevidím hledá větší auto ![]()
Takže mamulky, už jste nakukovaly na kočárky? Mně se líbí Teutonia, má i velmi dobré recenze. Raději bych volila kočárek z druhé ruky, dražší ale za lepší cenu, než úplně nový obyčejnější.. co vy? ![]()
Kamči, hod odkaz. ja se chystam na konci zari na for babies do Letnan. tam snad najdu inspiraci a taky do Kolina. je tam nejvetsi prodejna kocarku v CR.
V rychlosti třeba tady, hlavní je, že projde i 80cm dveřma, takže i do paneláku vhodné - to se nás sice netýká, ale babiček ano ![]()
http://www.spuntik.cz/…arek-2012-1/
Kamčitka, já měla favorita Easy Walker, když jsem ale zjistila, že se nedají ve sporťáku polohovat nožičky, tak šel hodně do pozadí, je to pro mě hodně důležitý, např. můj Honzík naspal v kočárku strašně moc až do dvou let a tohle mi přijde na spaní absolutně nepohodlný, škoda. Pak jsem okukovala na netu Bumbleride, ale ten se mi ještě nepovedlo vidět naživo, takže nic. No a hodně dobrej, kvalitní a moc chválenej je TFK, ale úplně novej kupovat nechci a co se prodávají už použitý, tak jsou to starší verze a ty též nemají polohovací nožičky, nové už jo. Včera jsem viděla X-Lander a docela mě zaujal, jak vzhledem, tak vlastnostma a cenou, fakt krásně se s ním jede (ostatně jako se všema který jsem tu zmínila). Ten bych určo koupila novej. Pro Honzíka jsem měla taky X-lander a byla jsem naprosto spokojená. Tak uvidíme. ![]()
Kamči-ten vypada dobre. ja taky furt cucim po netu, nicmene se tesim, az si je osobne zkusim
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat