Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, teď mi volala sestra, že jejího manžela vyhodili na hodinu a nedali mu výplatu ani za minulý měsíc. Prý udělal menší průšvih (nic na vyhazov), ale firma je na tom prý špatně, takže takhle mu nemusí dávat odstupné.. Hned jsem ji nabídla finanční pomoc, on už sjednává pohovory (řidič z povolání), ale i tak jsem z toho v šoku..přestávám chápat tenhle stát ![]()
Jj, a to mají ještě 3letou holčičku
Takže ségra má jen mateřskou.. Prý si myslí, že práci sežene co nejdřív, jenže i když začne makat v září, první výplata bude v říjnu.. to samé podpora z pracáku. s tím, že naštěstí mají rodinku kolem sebe, ale rodičům to říkat nechtějí..Takže mají mě a já jsem ráda, že alespoň ke mě mají důvěru ![]()
Tak to je sílá manželku na mateřský druhé miminko na cestě ta jeho firma je fakt padlá na hlavu
. Mám z toho pocit, že hledali záminku, aby mu nedali ani korunu je to hnus ![]()
Ahoj holky,
hlásím se z nemocnice, po kapačkách je mi lépe. Dokonce jsem snědla obídek ![]()
Terouši drž se holka. Určitě všechno bude v pořádku ![]()
Králi jsi fakt super ségra. Je to tady opravdu hnus, společnost se k lidem chová jako… ![]()
Taky jsem byla na sonu ledvin a močáku. Je to v pohodě, tak ještě čekám na výsledky oběrů a uvidíme. Snad mě pak pustí co nejdříve. Jen mám zvýšenou teplotu 37,5 ale to není nic vážného.
Holky držte se, myslete pozitivně a za pár měsíců máme ty naše uzlíčky v náručí ![]()
@KačkaM krásné fotky, krásná nevěsta ![]()
@kamillka2 holka, držím Ti moc pěsti. Nejdraději by sis je nechala všechny tři, že? Moc ti držím pěstičky ![]()
Holky moc moc děkuji že tu můžu být s vámi…protože v nově založené skupině trojčátka.. bych tam asi fakt byla sama..a to by se nám stýskalo…takže všichni 4 moooc děkujem… @MáškaM : máš pravdu pokd to jen půjde a riziko nebude velké a bude menší než následná samotná redukce…nechám si je všechny…-)
![]()
@MáškaM : nemohla bych jedno dát pryč jen kvluli tomu že to budou galeje
jak říkám jen zdravotní stránka by mne mohla přemluvit…
@kamillka2 - někdy to bývají galeje i s jedním dítětem - teda myslím
dnes jdu sama po 6 týdnech „utrácet“ - je zvláštní, jak se můžu těšit na blbé nakupování narozeninového dárku ![]()
Králí, ty mas narozky?
Máší- no supr holka, vidis to, to bude dobry. hele, ja mam teplotu od ty doby, co jsem tehotna. ![]()
kami-jen se zaobirej, to vubec neva kocko. kdy mas nejakou dalsi ko nebo neco?
Maji ![]()
@Térouš: jdu teď v pondělí na UTZ.. ale má volat ten primář a dát mi termín nějaké konzultace…tak uvidím každopadně hned bych dala vědět co a jak.. @Králičice : jojo to máš pravdu…:-) dobře pořiď..a pokud je to pro Tebe vyber si něco moc moc pěkného… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat