Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kami, jednovajecne maji dve placenty, pokud se vajicko rozdeli do 3 dnu po oplodneni. v jakym stadiu ti vkladali embrya? pokud je to v dobe mezi tretim a sedmym dnem od oplodneni, to jest ve fazi uhnizdovani (v prirozenem cyklu), maji placentu vzdy jednu.
@MáškaM - mě ty kapačky na zvracení pomohly hned a byla jsem tam 2 noci- pak mě doktor poslal domu mýt okna
A moje sestra dokonce měla ve 20tt velký zánět ledvin a i když si ji chtěli nechat v nemocnici, odmítla to a léčila se doma antibiotiky - už je v pořádku a její mimi to neovlivnilo ![]()
@Sisi11 - budu držet palečky, ale určitě jsou v pořádku. Já teď mám hlavní heslo- neztrácet na váze.. to že nepřibírám je vedlejší, když malí rostou ![]()
@kamillka2 - určitě najdete s lékaři to nejlepší řešení ![]()
Jsem ráda, že vás tu mám ![]()
@MáškaM - no mě hlavně pomohlo to, že mě maličko rozjedli.. a když mi po dvou kapačkách dali čípky, které mám i teď doma, když je to tragedie (torecan), tak už mi přišlo zbytečné tam ležet
naštěstí mě pustili.. ale příjmali mě vysmátou- ten den jsem zjistila dvojčátka
A i když to vypadalo nepředstavitelně, vážně už se mi ulevuje a
max 1× denně. Takže bude líp ![]()
Ja zas spinim a boli me bricho, tak se muzu jen modlit, aby se to do rana nerozjelo. me to snad nepusti sakra ![]()
AHOJTE DĚVČÁTKA MOJE, NYNÍ VÁM PO ASI 14DNECH TROCHU VYTAPETUJI STRÁNKU, OMLOUVÁM SE, SNAD JSEM SE VYJÁDŘILA TAK KE VŠEMU ![]()
@dennisska Co kotník? Je to lepší?
@kamillka2 Ty jo, 3 miminka??? Hrozně moc držím palečky, drž se, neumím si to představit, to co Tě nyní čeká L Hrozně moc na tebe budeme myslet!!! ![]()
@Králičice Jejda, ty máš takové problémy se srážlivostí? Booobišku, neboj, vše bude dobré! Miminka tě nebudou trápit, oni se těší na svět ![]()
Jinak krásná nevěsta jsi byla J
Co se týče tvého výletu v autě, tak manža je opravdu skvělej chlap! Fakt! Duchaplný!
Jinak co se týče toho 3D/4D videa, my po něm také toužili, jenže u nás stojí 890 Kč a na to fakt nemáme kč.
K tématu rýmy-já s tou alergií denně bojuji, je to pro mě hrozně vysilující, taky hrozně moc pšíkám a mám u toho strach, protože ať chci či ne, hrozně se mi u toho zatíná celý bříško, že, k tomu hrozně stále zalehlé uši, nahluchlá jsem ![]()
Dále se mi po prvé v životě objevily kvasinky, prý to je z prosakující sliznice, nic příjemného, dostala jsem na to Dafnegin, tak snad to bude OK.
A v neposlední řadě mě skoro denně bolí hlava, jakože fakt dost. Zkouším sem tam paralen, sem tam zabere někdy ne, asi to mám z nízkého tlaku, protože ten vyšší mi nikdy nepřesahuje 101, tak mi poradili kafe a to mi občas pomůže, ale nechci se nalívat kávou…hold jsem i před těhu trpěla dost na migrény, asi se mi vrací…
@Andík K Ahojky, vítám Tě mezi náma ![]()
@MáškaM Já měla taky v krvi zvýšené leukocyty, ale prý je to ok, a NT screening nakonec i tak v pořádku, říkali mi, že u dvojek to může být…
A písek v moči? Ty jo, držím moc palečky, neboj v nemocnici si tě ohlídají a brzy zase pustí domů!!!
@Evkaaaa Umím si představit, jak tě ten NT screening vyděsil, soucítím s Tebou, ale na druhou stranu Ti napíšu o své švagrové, které říkali od pořátku, ať jde na potrat a kdesi cosi, kamarádce celé těhu tvrdily, že bude mít postiženou holčičku a všechny 3 miminka jsou naprosto zdravá a v pořádku!!! Někdy je to na facku ty výsledky L a to jak se k tomu Mudři staví, ale těžko posuzovat, no….držím Ti moc palečky!!! ![]()
@Maja23 Vítám tě a moc gratuluji ![]()
@dennisska Já to taky mívám takový hrozně bolavý záškuby, jakoby mi někdo tahal nerv z dělohy ven!!! Taky se z toho 5min vzpamatovávám, a mám vždy hrozný strach, asi je to tím pádem opravdu tím roztahováním všeho dole…mimiska si dělaj asi prostor a pohodlíčko
Jinak takový ty méně bolavý píchání mám denně, už jsem si na to zvykla, a už věřím, že to nic vážného prostě není.
Jinak tedy přidám něj. tu fotečku ze svatby, ale holky, opravdu to byl upe obyč obřad, obyč oblečení, žádná princezna jsem nebyla
Tak to berte s rezervou, nicméně jsem nepřišla na to, kam ty fotky dát krom příspěvku přímo do diskuze, tak to zkusím tu.
@KačkaM : krásné fotečky…moc moc slušánkuje…:-)
hodně štěstíčka Vám přeji
holky, snad mohu pobýt tu ještě s vámi…:-) i když zatím nepásnu do počtu..
jinak moc moc děkuji za podporu. Teď vám povím jak to vlastně bylo:-) no ležím si tam tak na té koze za rameno mne drží přítel aby mi byl oporou…sledovala jsem pana doktora jak se usmívá a s vykulenejma očima kouká na UTZ v milisekundě, když se zeptal kolik embryjek sme to vlastně zaváděli, mě napadlo že jich je tam víc…, ale u nás a ani u něj žádná dvojčátka jednovaječná nejsou…už když jsem přišla do ordinace i sestřička na mne koukala jak na ufonka…protože ve druhém měsíci mi vyrostlo bříško z 65 cm bezmála na 90 cm…:-)pak se všichni smáli že je vše vysvětleno proč mám bříško jak před porodem…
@KačkaM - moc krásné fotky
Hodně štěstí ve společném životě ![]()
@kamillka2 - moje teorie v takovém případě je, že se říká, že každá ženská několikrát v životě potratí a ani o tom neví..Tak třeba to v „genech“ máte a ani o tom nevíte
A to že se usmíval je snad dobré znamení ![]()
@Králičice : děkuji, potratila jsem už dvakrát…a tohle je třetí pokus…tak mám hned tři…modlím se aby vše bylo v pořádku…miminka odpovídají 8 tydnu, ale já jsem teprve 40 dnu po ET…jsou velká tak snad budou i zdravá…je mi 26 let tak si to moje tělo s tím musí poradit a udržet to…když i Indii je schopná porodit jedenáctičarta já si musím poradit s trojčátkama… ![]()
Díky holky ![]()
@kamillka2 zvlááádneš to, neboj!!!
Já ze začátku měla také velké bříško, po tom IVF (hormonech, injekcích)jsem vypadala dlouho jak v 7.měsíci, ale bříško pak trochu kleslo a nyní roste jakože asi tak jak už má ![]()
A za další, určitě tu s náma pobuď, v diskuzi trojčátek se obávám, že bys byla sama, a to by byla škoda, i když je to takový zázrak
Takže mezi námi Ti bude hezky určitě
![]()
@KačkaM fotečky máš nádherný sluší vám to hodně štěstí v manželském životě. Jinak kotník dobrý vyléčila jsem to doma sama za dva dny byl klid. @kamillka2 taky jsi myslím, že ti mezi náma bude dobře. @MaškaM at je vše v pořádku a ty jsi brzo zase tady mezi náma opatruj sebe i miminka
Jinak holky já měla dneska první kontrolu bytáhli mě z postele ![]()
Dobre ranko,
kami, to vis, ze tu s nami bud. jestli si je nechas vsechny, si fakt machr a bude te tady hejckat a rozmazlovat, co to pujde! ![]()
Kaci- hezka nevestinka ![]()
krali, denis ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat