Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16994
5.8.12 10:34

Co já bych za to dala, kdyby mi bylo jeden den úplně ok :-))) Ale mám pocit, že bych pak byla nervozní :lol:

• načítám...
1381
5.8.12 11:12

Já už bych chtěla, aby mi bylo jeden den OK.
Holky, normálně můj přítel se zbláznil! On mě včera požádal o ruku :-D a chtěl to spáchat hnedka do 14 dní :-D Tak mám hlavu jak balón, protože nápad to není špatný, dokud nejsem jako koule :-D

• načítám...
1271
5.8.12 11:37
@KačkaM píše:
Já už bych chtěla, aby mi bylo jeden den OK.
Holky, normálně můj přítel se zbláznil! On mě včera požádal o ruku :-D a chtěl to spáchat hnedka do 14 dní :-D Tak mám hlavu jak balón, protože nápad to není špatný, dokud nejsem jako koule :-D

Tak to je svělá zpráva slyším svatební zvony znít. Taky bychom to chtěli zvládnout než budu jako koule, ale vidím to na pomalejší postup. Asi v den porodu až řeknu ano tak mě odvezou do porodnice :mrgreen: to bude svatební noc :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1271
5.8.12 11:39
@kamillka2 píše:
Ahoj holky, mám na vás dotaz…je vám každý den zle? Mne dnes nic nebylo..tak se trošku bojím po dvou SP…Děkuji Vám

Bud v klidu mě nebylo nic 7tt pak mi bylo špatně každý den a ted někdy mi neni nic pár dní pak jen k večeru a někdy celý den. Bud ráda, že ti neni zle jako holkám tady.

• načítám...
16994
5.8.12 11:52

@KačkaM - gratuluju :-) stihnout se to určitě dá :-) my se tento rok vzali a zařizovaní svatby nám zabralo cca 5 dnů i s hostinou (velkým obědem pro cca 20 lidí). Sice jsme měli termín vybraný trochu dřív (tchán je hudebník na lodi- tak aby tu byl), ale prý to tou přirozeností a nenuceností byla moc fajn svatba:-)
Ale mám z vás tady radost :hug:

• načítám...
1381
5.8.12 12:46

Díky, no, já taky, no :-D Jen to bude fakt takové „oholené“ o vše, tak to mě až možná i mrzí, ale chápu, že nejsou třeba caviky, jsou třeba penízky pro miminka, takže se uvidí, no :-D

• načítám...
1773
5.8.12 14:26

@KačkaM veliká gratulace k rychlé svatbě :kytka: :kytka: :kytka: -to by se líbilo i mě. Nechápu-když to někdo dokáže plánovat třeba rok dopředu a pořád něco vylepšuje…Takhle to bude určitě super a bez zbytečných nervíků :hug:.
A penízky raději dejte do miminek-to je lepší řešeníčko :-)))) :hug:.
Já si ted dala meloun se zmrzkou :jazyk: ale už mi je zase horko :think: :mavam:

• načítám...
8743
5.8.12 15:05

Kaci, no tak to gratuluju. :potlesk: :potlesk: :potlesk:
ja mela planovanou svatbu asi pul roku a vsechno bylo tak dokonaly, ze to byl nejnadhernejsi den. meli jsme vse na zamku. stalo nas to sice 150000, ale stalo to za to a jinak bych to ani nechtela. sesla se supr parta lidi, skvely jidlo, nadherny prostory. bombice. ale urco se da udelat krasna svatba jakkoli. jen nechapu takove ty radnicni desetiminutovky a pak nic. penize byt nemuseji, ale treba nejaka BBQ se da udelat i za malo penez. bonusem pro nas bylo, ze se nam vsechny penize ze svatby vratily, coz jsme opravdu necekaly a po lidech ani nechteli

• načítám...
16994
6.8.12 11:15

Ahojky, tak jdu zítra na kontrolní odběr kvůli toxoplazmě- vyšly mi hraniční hodnoty, ale prý se nemám stresovat :? A taky mě poslali k praktické, protože mi vyšlo, že jsem náchylnější k infarktu - takže další vyšetření.. ale miminka jsou v pořádku a rostou :-)

• načítám...
1773
6.8.12 11:24

@Králičice :hug: :hug: :hug: -nádherná fotečka. Já si jdu pro další až 21.8. a už se taky moc těšim :mavam:
Všem přeju krásný týden :mavam:

• načítám...
8743
6.8.12 11:32

Bre ranko, krali, nadherna fotenka. neboj, bude to urco vse dobre :hug:
holky :mavam:

• načítám...
16994
6.8.12 11:51

Musí to být dobré - jinak dostanu infarkt a bude po mě :-D

• načítám...
1271
6.8.12 12:23
@Králičice píše:
Musí to být dobré - jinak dostanu infarkt a bude po mě :-D

To je teda humor ale pasuje :mrgreen:

• načítám...
1271
6.8.12 12:27

Jinak jak jsem psala o víkendu šílená návštěva :pocitac: víkend, ale pokračoval včera jsme šli na uklidnující procházku do lesa a výsledek :zed: blbě jsem šlápla asi podvrknutej kotník v noci jsem nespala bolelo to a ted je to lepší a čekám co bude. K doktorovi jsem nechtěla bojim se rengénu kvůli miminkám jestli to nepovolí budu muset jít to byl víkend :pocitac: :pocitac:

• načítám...
592
6.8.12 13:05

Ahoj holky :mavam:
tak máme zase parný den, uf 8o @Králičice neboj, určitě to bude všechno dobré. Já mám doma 2 kočky, tak se taky docela bojím.
Holky já z těch veder fakt nemůžu :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí