Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Co já bych za to dala, kdyby mi bylo jeden den úplně ok
Ale mám pocit, že bych pak byla nervozní ![]()
Já už bych chtěla, aby mi bylo jeden den OK.
Holky, normálně můj přítel se zbláznil! On mě včera požádal o ruku
a chtěl to spáchat hnedka do 14 dní
Tak mám hlavu jak balón, protože nápad to není špatný, dokud nejsem jako koule ![]()
@KačkaM píše:
Já už bych chtěla, aby mi bylo jeden den OK.
Holky, normálně můj přítel se zbláznil! On mě včera požádal o rukua chtěl to spáchat hnedka do 14 dní
Tak mám hlavu jak balón, protože nápad to není špatný, dokud nejsem jako koule
Tak to je svělá zpráva slyším svatební zvony znít. Taky bychom to chtěli zvládnout než budu jako koule, ale vidím to na pomalejší postup. Asi v den porodu až řeknu ano tak mě odvezou do porodnice
to bude svatební noc
![]()
@kamillka2 píše:
Ahoj holky, mám na vás dotaz…je vám každý den zle? Mne dnes nic nebylo..tak se trošku bojím po dvou SP…Děkuji Vám
Bud v klidu mě nebylo nic 7tt pak mi bylo špatně každý den a ted někdy mi neni nic pár dní pak jen k večeru a někdy celý den. Bud ráda, že ti neni zle jako holkám tady.
@KačkaM - gratuluju
stihnout se to určitě dá
my se tento rok vzali a zařizovaní svatby nám zabralo cca 5 dnů i s hostinou (velkým obědem pro cca 20 lidí). Sice jsme měli termín vybraný trochu dřív (tchán je hudebník na lodi- tak aby tu byl), ale prý to tou přirozeností a nenuceností byla moc fajn svatba:-)
Ale mám z vás tady radost ![]()
Díky, no, já taky, no
Jen to bude fakt takové „oholené“ o vše, tak to mě až možná i mrzí, ale chápu, že nejsou třeba caviky, jsou třeba penízky pro miminka, takže se uvidí, no ![]()
@KačkaM veliká gratulace k rychlé svatbě
-to by se líbilo i mě. Nechápu-když to někdo dokáže plánovat třeba rok dopředu a pořád něco vylepšuje…Takhle to bude určitě super a bez zbytečných nervíků
.
A penízky raději dejte do miminek-to je lepší řešeníčko
.
Já si ted dala meloun se zmrzkou
ale už mi je zase horko
![]()
Kaci, no tak to gratuluju.
![]()
ja mela planovanou svatbu asi pul roku a vsechno bylo tak dokonaly, ze to byl nejnadhernejsi den. meli jsme vse na zamku. stalo nas to sice 150000, ale stalo to za to a jinak bych to ani nechtela. sesla se supr parta lidi, skvely jidlo, nadherny prostory. bombice. ale urco se da udelat krasna svatba jakkoli. jen nechapu takove ty radnicni desetiminutovky a pak nic. penize byt nemuseji, ale treba nejaka BBQ se da udelat i za malo penez. bonusem pro nas bylo, ze se nam vsechny penize ze svatby vratily, coz jsme opravdu necekaly a po lidech ani nechteli
Ahojky, tak jdu zítra na kontrolní odběr kvůli toxoplazmě- vyšly mi hraniční hodnoty, ale prý se nemám stresovat
A taky mě poslali k praktické, protože mi vyšlo, že jsem náchylnější k infarktu - takže další vyšetření.. ale miminka jsou v pořádku a rostou ![]()
@Králičice
-nádherná fotečka. Já si jdu pro další až 21.8. a už se taky moc těšim ![]()
Všem přeju krásný týden ![]()
Bre ranko, krali, nadherna fotenka. neboj, bude to urco vse dobre ![]()
holky ![]()
@Králičice píše:
Musí to být dobré - jinak dostanu infarkt a bude po mě
To je teda humor ale pasuje ![]()
Jinak jak jsem psala o víkendu šílená návštěva
víkend, ale pokračoval včera jsme šli na uklidnující procházku do lesa a výsledek
blbě jsem šlápla asi podvrknutej kotník v noci jsem nespala bolelo to a ted je to lepší a čekám co bude. K doktorovi jsem nechtěla bojim se rengénu kvůli miminkám jestli to nepovolí budu muset jít to byl víkend
![]()
Ahoj holky ![]()
tak máme zase parný den, uf
@Králičice neboj, určitě to bude všechno dobré. Já mám doma 2 kočky, tak se taky docela bojím.
Holky já z těch veder fakt nemůžu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat