Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mě ta nespavost začla jen tak, nespávala jsem přes den vůbec! Neříkám, že jsem někde lítala, to né, ale rozhodně mi to tím začlo, že jsem nespala ani přes den.
Nyní pár dní to tak mám, ale to i jelikož se nutím, aby malí byli OK, četla jsem, že nespánek v nich vyvolává stres, zvláštní. Takže sedím doma, jen u tv, nb, a tím jak se nudím tak se donutím i spát
Říkám tomu NEDOBROVOLNÝ GAUČING ![]()
Ale jakmile jsem venku, ve městě, na nákupech, procházce, tak nespím ani přes den ani v noci ![]()
@Térouš
Já jsem to nemyslela zle, jen jsem to chtěla vysvětlit. Já když jsme nemocná tak pozdě vstávám a pozdě chodím spát, mám to převrácené…je jasné, že je to nedobrovolné ležení, ale prostě co by se pro děti neudělalo…hlavně ať jsou zdravé, já taky můžu skončit jako ležák kvůli dětem…
Holky, já spím v noci jak miminko- v 5:30 mě budí kočky, ale na to jsem si zvykla. Každého trápí něco jiného no..Nakonec z rýmečky byla jen migréna, takže ledový hadr na hlavu a spát..A po 3 hodinovém spánku celoodpolední zvracení
Vím, že je to normální, ale v tomhle horku se bojím dehydrace..Na druhou stranu se uklidňuji tím, že na ultrazvuku v úterý byli v pohodě.. a to jsem zvracela i víc ![]()
Ahojky ![]()
Tak tu konečně začalo pršet-snad se ten vzduch pročistí.
Utopencí jsou utopený-tak jsem zvědavé-jestli stačí nasáknout…už ted bych je nejraději načala. Tak jsem si ted vzala aspon kyselou rybu v aspiku-upozornuji-nikdy jsem to nejedla
.Odpoledne jsem opět prospala
.
Utroš ještě nemám-beru až do konce 12.týdne Crinone vag.gel a až pak Utroš a to mám předepsané z Plzenského Institutu až do 34. týdne 0-0-2.
K tomu beru Estrofen 1-0-1 a injekci Fraxiparine a Prednison. Tak že s Utrošem nepomůžu
.
Tak a máme po dešti-to, to moc dlouho nepršelo-ale možná bude ještě později
.
Holky pěkný večer-at je Vám co nejméně zle
a hladte, hladte-prckové to potřebují
![]()
Holky taky v noci nespim lítám na záchod usínám nejlépe kolem paté a pak třeba až do desíti přes den už tak nespim bylo to i Utrogestanem po něm je člověk unavený a ospalí. Ty vedra mi davají zabrat blbě mi je taky, ale holky vydržat
Jdu jsi dát melouna
a pak… lezou na mě touhy
tak to už mi je líp
tak zítra ![]()
Na me taky lezou touhy, ale musim si nechat zajit chut
. melouna-mnam, dnes jsem snedla ctrvtku
. holky a kdy vam zacalo vam blitinkam byt tak blbe? ja jestli se mam jeste bat. ![]()
Lafi- bych se k tobe nastehovala na utopence.
ja ujizdim na ovoci a cerealiich-budu mit nejaky zdravozrouty asi ![]()
Lafi, utrous do 34. tydne
. to je mazec holka, ale pochopila jsem, kdyz jsem koukla do podpisku. ![]()
Tak jak vám je při dnešku vedra opadla lije aspon mi neni vedro.@Terouš mě začlo být blbě tak na začátku 8tt, ale né tak hrozně jako holkám většinou stačilo něco málo sníst. Kamarádce začlo být blivno
až od 3 měsíce až do porodu asi je to různý. Jinak večer jsme měli hodně mazlivý touhy zvítězily
Holky at vám je lépe ![]()
@dennisska - a tady v Ostravě nezaprší a nezaprší- co bych za to dala? jsem dnes jak praštěná palicí- uspaná, uzvracená, ale s úsměvem na rtech- nemám migrénu
Krásný den všem ![]()
Ahoj holky,
tyyyjooo, denisko se mas
. u nas uz neleje, ale byla tu v pul seste takova smrst. chudak muj pesan pri prvnim silnym uderu vylit ke me do postele a klepal se celou dobu, dokonce se rozhucely vystrazny sireny. mazec to byl. ale ted ten vzdousek. mam rozcapeny vsechny okna, abych z toho gauce se aspon nadychala trochu
Holky, Králí a denisk, kdy uz u vas uvidim nejakej peknej metrik?
@Térouš - v pondělí.. zjistila jsem, že výsledky některých krevních testů (třeba na toxoplazmu) se dozvím až na těhotenské poradně.. vím, že vše bude ok, ale i tak ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat