Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Krali, ja sice mam jen jedny schody, ale nemam vytah. mame 2kk, sice velkej 80m. ale myslim ze vse zvladnem. oni malicky kdyz jsou dva, tuli se k sobe a byvaji i klidnejsi pry
@Térouš - já lékařům věřím (jen zubařům ne
. My si spíš říkali, že protože máme byt 3+1, tak by bylo lepší mít stejné pohlaví do budoucna
ale začínám chápat větu - je jedno co to bude, hlavně aby byli zdraví ![]()
Jinak už jsme koukali i na jména - jsme blázni ![]()
@Térouš Nebooj, dlouho už tam nepobudeš
Mě pustil Mudr. z CARU v 9+0.tt ![]()
A pokud Ti chce dělat i screening, tak je možné, že jej chce udělat on, místo pak gynekologa (možná i z důvodu Kč?)
Každopádně, zda Ti vyhovuje, tak je to nic proti ničemu jak se říká ![]()
@Králičice Proč jste blázni? My už máme vybráno
na 90% už to měnit nebudeme ![]()
@Térouš píše:
Krali, ja sice mam jen jedny schody, ale nemam vytah. mame 2kk, sice velkej 80m. ale myslim ze vse zvladnem. oni malicky kdyz jsou dva, tuli se k sobe a byvaji i klidnejsi pry
My 1.patro sice, 2+1, ale jen 48m, je to mazec, stále nevím jak promyslet z pohledu možností-úskladný prostor, hrací prostor, i postýlka pro 2 je problém
a ještě aby to šlo finančně, no sranda ![]()
Z duvodu penez to nebude. me je jedno, kolik platim, za peci priplatim rada. ale u nej mam spoustu veci zadarmo
@KačkaM - k tomu placení včera - já platila včera jen 1500 - to je stejné jako u jednoho dítěte (s tím, že to proplatí pojišťovna) a 400 za DVD, kde mám záznam ultrazvuk.. byla jsem mile překvapena ![]()
To my uz taky vymyslime. kluk bude Tobiášek, holčička Nela -to jeste nevime
@KačkaM - my už máme jedno jméno pro holku zakázané, a od malička se mi strašně líbilo jméno Nora.. Příjmení mám Králíčková.. Prý by nás to dítě jednou nenávidělo ![]()
@Králičice píše:
@KačkaM - k tomu placení včera - já platila včera jen 1500 - to je stejné jako u jednoho dítěte (s tím, že to proplatí pojišťovna) a 400 za DVD, kde mám záznam ultrazvuk.. byla jsem mile překvapena
Která POJ.to proplácí? To jsem neslyšela. Mě řekl můj mudr.750,– za ten screening, a dvd (3D,4D) u něj stojí 890,– na to nemáme, takže máme smůlu ![]()
@KačkaM - já mám 205. Prý tam mám přijít s fakturou a oni mi to pošlou na účet. Setře to tak proplatili..tuším, že těch 1500 je max co mi poplatí za celé těhotenství..
@Králičice Aha, zajímavé, tož to by bylo super, no, já mám 213-RBP. Se budu muset poptat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat