Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@dennisska - za 4 roky co jsme spolu byl na misi pouze jednou - 6 měsíců minulý rok v Afghánistánu. Původně pak neměl nikam 18 měsíců jet, ale dostal nabídku do Kosova.. S tím, že jinak pracuje od pondělí do pátku - vyjíždí v 5 ráno a přijíždí 16:30- dojíždí denně 120 km- ale sám si to vybral ![]()
S tou romantikou - když přijel minulý rok z Afgh. a čekal mě u práce, až skončím, tak i když jsme se prakticky rozešli za tu dobu co byl pryč (menší krize, co nám ukázala, že patříme k sobě) nešlo to ho neobejmout a nepolíbit a neděkovat, že se vrátil v pořádku ![]()
@KačkaM - já se i těším, že je zase uvidím.. už je to 14 dnů od posledního ultrazvuku
Ale je fakt, že jsem se ještě nezbavila toho pocitu, ze začátku, kdy mi každý říkal, že dvojčata.. však víte..
Jinak jsem objevila na netu vcelku zajímavý článek- né, že bych se vším souhlasila, ale před 100 lety bych teď někde okopávala brambory a neležela doma ![]()
http://zena-in.cz/…stvi-a-porod
Jo a ještě jeden dotaz.. Mám doma asi špatnou váhu, ale i ta mi ukazuje, že pořád hubnu - moc se mi to nelíbí ![]()
Ahoj devcatka, vcera mi bylo blbe. ocekavam to i dnes. to teplo mi edela moc dobre. odpo se mi zacne zvedat zaludek a trva to do vecera. doufam, ze dnes mazel dovali lizatka ![]()
Denisko- stav se lepsi, tak doufam, ze me zitra na ko cekaji same dobre zpravy a mrcha cervena se mi uz vyhne
Kraličice- hubnout bys nemela pokud nezvracis. ad clanek-strasne rada bych brala svoje tehu normalne, ale bohuzel mi nebylo nadeleno. od zjisteni tehu spineni a 3× uz i krvaceni. popravde jdu jen na zachod a jinak lezim jak placka, protoze predstava prijit o vymodlene broucky po trech pokusech umeleho, to se me proste ani netyka. a moc zavidim vsem, co mohou delat bezne veci, tomu ver.
ja mam ko zitra holky
Ahoj holky, jsem dnes po kontrole, jsem vystavena jeden vacek krásnej jasnej…druhej je menší a není tak jasný…přej se k tomu vyjadřovat nebude…jsem trošku zklamaná co to znamená?
@kamillka2 píše:
Ahoj holky, jsem dnes po kontrole, jsem vystavena jeden vacek krásnej jasnej…druhej je menší a není tak jasný…přej se k tomu vyjadřovat nebude…jsem trošku zklamaná co to znamená?
Jak se k tomu nebude vyjadřovat to je teda přístup akorad tě nechávají v nejistotě nepřemýšlela jsi změnu doktora??? Většinou je u dvojčat jedno menší v jakým jsi týdnu???
@Térouš píše:
Ahoj devcatka, vcera mi bylo blbe. ocekavam to i dnes. to teplo mi edela moc dobre. odpo se mi zacne zvedat zaludek a trva to do vecera. doufam, ze dnes mazel dovali lizatka
Denisko- stav se lepsi, tak doufam, ze me zitra na ko cekaji same dobre zpravy a mrcha cervena se mi uz vyhne
Kraličice- hubnout bys nemela pokud nezvracis. ad clanek-strasne rada bych brala svoje tehu normalne, ale bohuzel mi nebylo nadeleno. od zjisteni tehu spineni a 3× uz i krvaceni. popravde jdu jen na zachod a jinak lezim jak placka, protoze predstava prijit o vymodlene broucky po trech pokusech umeleho, to se me proste ani netyka. a moc zavidim vsem, co mohou delat bezne veci, tomu ver.
ja mam ko zitra holky
Taky už mám lízátka. Ale nějak jsem zjistila, že je lepší něco u zobávat pak žaludek nedělá takové brikule. Zítra ti budu držet pěsti at kontrola dopadne dobře. Snad už máš vybráno a dojde už ke zlepšení ![]()
Dennisska : no mne se chtělo bulet …ve středu jdu do CARU jsem 22 den po ET 5 dnů embrya po PGS… je trochu jako rozmazanej ten druhej je jasnej…
@Králičice píše:
Jo a ještě jeden dotaz.. Mám doma asi špatnou váhu, ale i ta mi ukazuje, že pořád hubnu - moc se mi to nelíbí
Nevim, ale já taky hubnu a to nezvracim a celkem jsem začla uzobávat. Neni to rapidní hubnutí tak půl kila za týden asi.Ale při stimulaci jsem přibrala a byla nafouklá ted se jako zplaskávám. Příští týden jdu na kontrolu. A taky jim ted častěji, ale malé porce i to může způsobit ubytek.
@kamillka2 píše:
Dennisska : no mne se chtělo bulet …ve středu jdu do CARU jsem 22 den po ET 5 dnů embrya po PGS… je trochu jako rozmazanej ten druhej je jasnej…
Tak to ještě nesmutni já na první ultrazvuk šla až v sedmém týdnu. Ze začátku tam toho moc vidět neni vždyt se ti drobečkové teprve rozjíždějí ve vývinu a normalní doktor ti to měl takhle podobně vysvětlit. uvidíš bude to o. k. ![]()
@Térouš - zvracím..buď ráno nebo večer.. ale na to už jsem si zvykla.. s tím, že po zbytek dne toho moc nesním.. ale snažím se- ty malé porce, ale moc to nezabírá.. mám pomalé trávení.. na druhou stranu si říkám, že děti si vezmou co potřebují..
Kamilko, tezko rict. stejne s tim ted nic neudelas. priroda to zaridi a ver, ze velmi moudre. nestreswuj se tim, bud to dozene, nebo ne. moji maji od sebe nepatrny rozdil take. zalezi pak na nabehnuti srdecni akce, ted bych to neresila. dr. ti k tomu vic rict stejne nemohl ![]()
@Králičice kámoška zvracela až od třetího měsíce až do konce těhotenství čekala dvojčata za dobu těhotenství přibrala 5kg. Děti v pořádku jen malinký kolem dvou kil. Jeden prcek byl jako pod žebrama na žaludku proto byla schopna pít jen minerálku šlo to ven. zeptej se na kontrole ještě doktora co ti doporučí.
Králí- tak to bych neresila, kdyz blinkas, tak ubyvas a prckove se ted zivi ze zloutkovych vacku a ani pozdeji bych se nebala. zvraci dost tehuli. kdybys byla po ivf, rekla bych, ze ti odchazi nahromadena voda, ale takhle je to normos. nesmis zvracet nejak do umoru, treba 30× denne, to by hrozila dehydratace. dost pij a zkus vychytat neco, co zvladnes papat. co treba vyvary? ty jsou na zaludek dobre
@dennisska - při hodně intenzivním
torecan, jinak se snažit jíst nevýrazná jídla.. ale už je to lepší- proto mě překvapilo zase na váze o 2 kg dolů (za 14 dnů) - uvidíme zítra ![]()
@kamillka2 - mě na poslední kontrole hlásili, že jeden prcek je o dva dny mladší- a to v 10 týdnu- netrap se tím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat