Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16991
31.7.12 00:35

Tak a je pryč. Poslední slovíčka z očí do očí : Pa za 6 měsíců v porodnici.. :srdce: Tak ať nám to rychle utíká - plakat nemá smysl :hug:

• načítám...
8743
31.7.12 06:11

Králí-drz se :hug:
na Lactulosu bacha, je docela navykova. v tehu by se projimadla nemely, ale kdyz neni zbyti. :nevim:
me uz taky picha i trisla nekdy bolej a to jsem min nez vy. dneska kontrola, tak uz od 6 nespim :roll:

• načítám...
16991
31.7.12 06:16

@Térouš - já dneska ten screening- až ve 12..a já nespím spíš proto, že mi tu manžílek nechal nejenom nepořádek, ale taky 2 kocourky, z niž jeden vycítil, že se něco děje a už hodinu po mě leze, vrní a chce se tulit.. já prostě nemůžu být smutná :-)
Jinak přeji hodně štěstí- uvidíš, že to bude v pořádku ;)

• načítám...
8743
31.7.12 06:19

To ja tobe taky. vzdyt dobre, zvirata jsou lek na vsechno. nechapu, proc nejsou povoůeny v nemocnicich :lol:

• načítám...
1271
31.7.12 09:15

@Králičice at vám těch 6 měsíců utíká a vy sejdete na postýlkou s dvojčátkama. At ti dneska u doktora dopadne vše na výbornou a informuj nás jak to probíhalo a co všechno ti třekli at víme co nás čeká :palec:

• načítám...
16991
31.7.12 13:18

Tak holky, všechno v pořádku :dance: Průběh - nejdřív pár otázek na rodinu- kdo, kdy jaké nemoci a pak si mě položila a popatlala mi bříško gelem. Nejdřív se zaměřila na první mimi a pak na druhé. I když jsem jim moc nerozuměla, ze zprávy můžu vyčíst, že hlavičky a zádíčka se zdají být normální, že už mají žaludek a močový měchýř a ruce a nožičky. A nosánek mají taky :-) Jinak rizika na syndromy a nemoci mi vyšly negativně - to mi vysvětlili ;) Prostě se prý vyvíjejí, jak mají - jo a jsem v 12+4 :lol:

• načítám...
8743
31.7.12 15:57

Ahoj holky, tak mi tez v poradku, odpovidame 7+6 a jsem 7+5, jedno ma 1,4 a druhe 1,35 cm :dance:
Králí-gratulka!!!
ty jo, ja tu mam mimisy nejmladsi z vas :oops:

• načítám...
1271
31.7.12 16:31

@Králičice a Terouš běma moc gratuluji to jsou skvělé zprávy :potlesk:

• načítám...
16991
31.7.12 17:51
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
1967
31.7.12 19:07

Ahoj Holky, píšu po pár dnech, nejsem moc velký psavec :), ale moc mě drží číst si jak se vám všem daří a jak se snažíte všechno zvládnout. Chci se podělit a dobrou zprávu, dnes jsem byla na kontrole jsem 8t+4 a mimča jsou taky 8+4 :dance: :dance: :dance: jedno má 1,8 a druhý 1,75

Už jsem zhubla 2kg díky nevolnostem :poblion: a jsem živa na lipánkách a jogurtech :D

• načítám...
1381
31.7.12 19:25
@MáškaM píše:
Ahoj holky,

tak ledová cola na žaludek je fakt super. Mě pomáhá a nejvíce přesně jak píše deniska po lžičkách. Ze začátku jsem nemohla sníst nic jiného než polévky a vývary mi vždy udělaly dobře. Jinak co ještě můžu doporučit. Všude sebou nosím sušenky nebo piškoty a snažím se pořád ujídat. Stačí 2 piškotky a za chvilku zase. Žaludek není pořád prázdný a nevolnosti ne tak ukrutné. Sice když je jím, tam mě šíleně natahuje, ale ustojím to.
Kamčo jak jsem byla na kontrole 16 den po IVF tak tam doktor hoodně dlouho hledat a našel 2 šmouhy, nevyjadřoval se vůbec. Potom jsen šla na kontrolu za 5 dní a jeden váček krásně jasný a větší se žloutkovým váčkem a druhý tam byl, ale menší a doktor říká, no možná. Já to ale cítíla na 100%, že budou 2 a chtěla jsem i fotku, tak se na mě díval…Potom kontrola 1 :srdce: a druhý plod tam taky byl, ale dost rozmazaně. Pak kontrola za pár dní a srdíčka :srdce: :srdce: a nakonec tam byla doktorka a říká, že jeden prďola se schováva za druhého proto nejde tak dobře vidět. Pokud cítíš, že to fakt mimča zvládnou, tak jim věř, usmívéj se a hlaď bříško. Někteří doktoři jsou:zed:

Jinak holky, můžu říct, že mě největší nevolnosti, které byly hlavně ráno, ustupují. Zato: mě šíleně a to celý den píchá v břiše a docela pobolívá stydká kost, večer klasika: hrozně se nafouknu a záácpka, ach jo. Máte to taky některá?

Ahojky, tak poslední 3 řádky sdílím s tebou! :-D

• načítám...
1381
31.7.12 19:30
@Králičice píše:
Tak holky, všechno v pořádku :dance: Průběh - nejdřív pár otázek na rodinu- kdo, kdy jaké nemoci a pak si mě položila a popatlala mi bříško gelem. Nejdřív se zaměřila na první mimi a pak na druhé. I když jsem jim moc nerozuměla, ze zprávy můžu vyčíst, že hlavičky a zádíčka se zdají být normální, že už mají žaludek a močový měchýř a ruce a nožičky. A nosánek mají taky :-) Jinak rizika na syndromy a nemoci mi vyšly negativně - to mi vysvětlili ;) Prostě se prý vyvíjejí, jak mají - jo a jsem v 12+4 :lol:

No, to je krása, to mě čeká v pátek, držte mi taky palečky, krev mi nedopadla nejlépe!!! :-) Nádherné fotenky!

• načítám...
8743
31.7.12 19:33

Kaci, to bude dobre, co ti tam jako nasli?

• načítám...
1381
31.7.12 19:57

@Térouš Jakože se nestresuji, ale měla jsem obojí hodnoty zvýšené. Řekli ale že to může být jak utrošem, tak dvojčátkama, tak na to spoléhám, i když červík mi tam vrtá, ale nestresuji.

• načítám...
16991
31.7.12 20:05

@KačkaM - tím bych se moc nestresovala- ta lékařka se až divila, že mi vyšlo všechno až moc hezky..navíc byla překvapená i tím, jak mi zářily oči- tak jsem ji vysvětlila to jak mě každý strašil.. a prý je to hloupost :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+