Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak a je pryč. Poslední slovíčka z očí do očí : Pa za 6 měsíců v porodnici..
Tak ať nám to rychle utíká - plakat nemá smysl ![]()
Králí-drz se ![]()
na Lactulosu bacha, je docela navykova. v tehu by se projimadla nemely, ale kdyz neni zbyti. ![]()
me uz taky picha i trisla nekdy bolej a to jsem min nez vy. dneska kontrola, tak uz od 6 nespim ![]()
@Térouš - já dneska ten screening- až ve 12..a já nespím spíš proto, že mi tu manžílek nechal nejenom nepořádek, ale taky 2 kocourky, z niž jeden vycítil, že se něco děje a už hodinu po mě leze, vrní a chce se tulit.. já prostě nemůžu být smutná ![]()
Jinak přeji hodně štěstí- uvidíš, že to bude v pořádku ![]()
To ja tobe taky. vzdyt dobre, zvirata jsou lek na vsechno. nechapu, proc nejsou povoůeny v nemocnicich ![]()
@Králičice at vám těch 6 měsíců utíká a vy sejdete na postýlkou s dvojčátkama. At ti dneska u doktora dopadne vše na výbornou a informuj nás jak to probíhalo a co všechno ti třekli at víme co nás čeká ![]()
Tak holky, všechno v pořádku
Průběh - nejdřív pár otázek na rodinu- kdo, kdy jaké nemoci a pak si mě položila a popatlala mi bříško gelem. Nejdřív se zaměřila na první mimi a pak na druhé. I když jsem jim moc nerozuměla, ze zprávy můžu vyčíst, že hlavičky a zádíčka se zdají být normální, že už mají žaludek a močový měchýř a ruce a nožičky. A nosánek mají taky
Jinak rizika na syndromy a nemoci mi vyšly negativně - to mi vysvětlili
Prostě se prý vyvíjejí, jak mají - jo a jsem v 12+4 ![]()
Ahoj holky, tak mi tez v poradku, odpovidame 7+6 a jsem 7+5, jedno ma 1,4 a druhe 1,35 cm ![]()
Králí-gratulka!!!
ty jo, ja tu mam mimisy nejmladsi z vas ![]()
Ahoj Holky, píšu po pár dnech, nejsem moc velký psavec
, ale moc mě drží číst si jak se vám všem daří a jak se snažíte všechno zvládnout. Chci se podělit a dobrou zprávu, dnes jsem byla na kontrole jsem 8t+4 a mimča jsou taky 8+4
jedno má 1,8 a druhý 1,75
Už jsem zhubla 2kg díky nevolnostem
a jsem živa na lipánkách a jogurtech ![]()
@MáškaM píše:
Ahoj holky,tak ledová cola na žaludek je fakt super. Mě pomáhá a nejvíce přesně jak píše deniska po lžičkách. Ze začátku jsem nemohla sníst nic jiného než polévky a vývary mi vždy udělaly dobře. Jinak co ještě můžu doporučit. Všude sebou nosím sušenky nebo piškoty a snažím se pořád ujídat. Stačí 2 piškotky a za chvilku zase. Žaludek není pořád prázdný a nevolnosti ne tak ukrutné. Sice když je jím, tam mě šíleně natahuje, ale ustojím to.
Jinak holky, můžu říct, že mě největší nevolnosti, které byly hlavně ráno, ustupují. Zato: mě šíleně a to celý den píchá v břiše a docela pobolívá stydká kost, večer klasika: hrozně se nafouknu a záácpka, ach jo. Máte to taky některá?
Kamčo jak jsem byla na kontrole 16 den po IVF tak tam doktor hoodně dlouho hledat a našel 2 šmouhy, nevyjadřoval se vůbec. Potom jsen šla na kontrolu za 5 dní a jeden váček krásně jasný a větší se žloutkovým váčkem a druhý tam byl, ale menší a doktor říká, no možná. Já to ale cítíla na 100%, že budou 2 a chtěla jsem i fotku, tak se na mě díval…Potom kontrola 1a druhý plod tam taky byl, ale dost rozmazaně. Pak kontrola za pár dní a srdíčka
![]()
a nakonec tam byla doktorka a říká, že jeden prďola se schováva za druhého proto nejde tak dobře vidět. Pokud cítíš, že to fakt mimča zvládnou, tak jim věř, usmívéj se a hlaď bříško. Někteří doktoři jsou:zed:
Ahojky, tak poslední 3 řádky sdílím s tebou! ![]()
@Králičice píše:
Tak holky, všechno v pořádkuPrůběh - nejdřív pár otázek na rodinu- kdo, kdy jaké nemoci a pak si mě položila a popatlala mi bříško gelem. Nejdřív se zaměřila na první mimi a pak na druhé. I když jsem jim moc nerozuměla, ze zprávy můžu vyčíst, že hlavičky a zádíčka se zdají být normální, že už mají žaludek a močový měchýř a ruce a nožičky. A nosánek mají taky
Jinak rizika na syndromy a nemoci mi vyšly negativně - to mi vysvětlili
Prostě se prý vyvíjejí, jak mají - jo a jsem v 12+4
No, to je krása, to mě čeká v pátek, držte mi taky palečky, krev mi nedopadla nejlépe!!!
Nádherné fotenky!
@Térouš Jakože se nestresuji, ale měla jsem obojí hodnoty zvýšené. Řekli ale že to může být jak utrošem, tak dvojčátkama, tak na to spoléhám, i když červík mi tam vrtá, ale nestresuji.
@KačkaM - tím bych se moc nestresovala- ta lékařka se až divila, že mi vyšlo všechno až moc hezky..navíc byla překvapená i tím, jak mi zářily oči- tak jsem ji vysvětlila to jak mě každý strašil.. a prý je to hloupost ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat