Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
592
1.8.12 15:47

@kamillka2 určitě srdíčka budou, věř jim :) kamčo tak jsi asi okolo 5 týdne, že? Podle punknce by se to dalo spočítat.

• načítám...
3618
1.8.12 15:50

Ahojky holky, tak to my máme „největší byt“ máme 1+1 38 m2,ale vždy se to dá nějak udělat a výhledově příští rok se stěhujeme do jiného města do dvakrát většího bytu, chci zůstat zatím tady kde jsme mám to kousek od fakultky, kde budu sledovaná. Jinak v mém okolí co to vědí mě hodně podporují a hlavně taky manžel, vím že to zvládneme i když bydlíme daleko od příbuzných, já už neřeším, že jsou 2 (ale řešila jsem to),ale řeším to, aby byli mimča zdravá a já to taky se svýma zdravotníma problémama zvládla a teď je mi dobře, takže proto chodím do práce a zvládám to myslím moc dobře.

• načítám...
1271
1.8.12 16:46
@MáškaM píše:
Milé maminky,

tak se hlásím po dnéšní kontrole. Jsem 10tt (9+3) a jedno mimčo je menší o dva dny. 21.8. jdu na screening a světe div se, bude ZADARMO. Ať žije Fertimed :mrgreen: Máme se čile k světu a maminku dneska strááášně bolí hlava :P

Králíčku: moc, opravdu moc gratulu k úspěšnéme screeningu a fotky jsou naprosto bájo :mrgreen: až se mi z toho chce brečet :)

holky jsem ráda, že se s příznakama shodujeme a hlavně, že jsem spolu tady a tak bezva se podporujeme. Což o některých lidech v našem okolí se říct nedá. Přesně tak jak tady píšete, někteří lidi se prostě nemůžou nechat všelijaké pohromy pro sebe. Každý mi říká, no jo dvojčata, to je rizikové, to budeš tak 2 měsíce v nemocnici, nebo tě zašijou, no a po porodu, to bude hrůůůza. Jo a ještě jsem zapoměla zmínit POROD - to budeš rodit určitě císařem. A tak se vždycky usměju a řeknu si, jak je na tom světě krásně a že když budu chtít mít chvíli klidu, tak jim řeknu ať si jdou spolu hrát a bude :D
Jinak my jsme naštěstí v RD, ale s tchýní a s tchánem. Takže máme štěstí v neštěstí :mrgreen: :mrgreen:

Mám usměv na tváři takovou pěknou pozitivní zprávičku jsi napsala až mám pocit jestli se neobjeví skupina, která nám ty dvojčata bude závidět, protože jsi řeknou ty baby jsou tak pohodový není nic lepšího než čekat dvojčátka :hug:

• načítám...
1773
1.8.12 16:54

Ahoj holky :mavam:
Může se k Vám taky hrdě přidat???
Je mi 38 let a budou to mé prví dětičky :lol:.
Ráda si tu počtu a poučím se :srdce:

• načítám...
8743
1.8.12 17:02

Máško-supperrr! me uz s tim taky ty lidi stvou. kazdej soucitnej. pritom my jsme stastni. jako ono neni med ani mit jedno a pak se s triletym aktivistou starat o mimnko.
kamilko, to je podle poslednii menzes ty tydny.

• načítám...
592
1.8.12 17:03

@dennisska to jsem ráda :) dvojčátka jsou dar a je to opravdu krása, koukat se potom na ně jak si spolu hrají a povídají si. Jsem si jistá, že tady všechny strasti překonáme a navzájem se podržíme :hug:

• načítám...
1.8.12 17:04

MaskaM: Opu byla 3.7. A transfer 8.7. Tak nevím jak se to počítá…:-( ty to umís…děkuji moc…

• načítám...
8743
1.8.12 17:05

Ahoj Laf, no jasny! vy mate vsechny ty UZ tak hezke a nam je nemohou vyfotit spolu. vzdy kazde na jine fotce a to zadni nejde moc videt. mam jedno vpredu a jedno vzadu :lol:

• načítám...
592
1.8.12 17:05

@Térouš to jsi napsala fakt super :palec: upřímně, smekám nad mamčama, které jsou těhu a doma jim pobíhá třeba 2letý capart.

• načítám...
8743
1.8.12 17:06

Kamilko a posledni menzes? opu an et do toho netahej

• načítám...
592
1.8.12 17:06

@Lafi Jeeeeee, vítej :potlesk: moc krásná fotka, který jsi týden?

• načítám...
8743
1.8.12 17:07

To je muj argument. a to hrani si spolu, to je bombice

• načítám...

Terous: poslední menzes začala 21.6. Končila 26.6. OPU 3.7 ET. 8.7. TAKŽE 5 týden a nejakej den?

• načítám...
8743

Se budu asi hroutit, kdyz u me je dite zazrak :lol:. proste lepsi dve nez nic :lol:

• načítám...
592
1.8.12 17:11

@kamillka2 no mě doktor řekl, že u IVF se to počítá tak, že ke dni OPU připočteš 14 dní, ale je to prý velký odhad, rozhodující je utz. :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+