Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8743
30.7.12 12:10

Králí a co ledová cola po troskach a ty vyvary bych taky prubla. to maji i lidi po chemo, kdyz blinkaji

• načítám...
1271
30.7.12 12:30
@Térouš píše:
Králí a co ledová cola po troskach a ty vyvary bych taky prubla. to maji i lidi po chemo, kdyz blinkaji

Dobrá volba ta cola doporučujou i malím dětem při zvracení, ale po lžičkách :palec:

• načítám...
30.7.12 12:31

Kralicice : docela mne vystrašil…tím že druhé není velké a není jasné…přitom od minula vyrostlo

• načítám...
8743
30.7.12 13:27

Kami uvidis, nespekuluj zatim
deisko, jojo :pankac:

• načítám...
1381
30.7.12 14:05

@kamillka2 Chápu,že ta informace není příjemná, netuším, co tím chtěli říci, ale nestresuj se, tím miminkám nepomůžeš ničím, věř a buď v pohodičce, pupíčkuj a malí budou bojovat :-) :hug:

• načítám...
30.7.12 14:31

Děkuji vám holky všem…a moc..ve středu jdu do čáru na UTZ tak snad mi řeknou více informací a třeba se to i vystribri

• načítám...
8743
30.7.12 14:33
:pankac:
  • načítám...
592
30.7.12 20:18

Ahoj holky,

tak ledová cola na žaludek je fakt super. Mě pomáhá a nejvíce přesně jak píše deniska po lžičkách. Ze začátku jsem nemohla sníst nic jiného než polévky a vývary mi vždy udělaly dobře. Jinak co ještě můžu doporučit. Všude sebou nosím sušenky nebo piškoty a snažím se pořád ujídat. Stačí 2 piškotky a za chvilku zase. Žaludek není pořád prázdný a nevolnosti ne tak ukrutné. Sice když je jím, tam mě šíleně natahuje, ale ustojím to.
Kamčo jak jsem byla na kontrole 16 den po IVF tak tam doktor hoodně dlouho hledat a našel 2 šmouhy, nevyjadřoval se vůbec. Potom jsen šla na kontrolu za 5 dní a jeden váček krásně jasný a větší se žloutkovým váčkem a druhý tam byl, ale menší a doktor říká, no možná. Já to ale cítíla na 100%, že budou 2 a chtěla jsem i fotku, tak se na mě díval…Potom kontrola 1 :srdce: a druhý plod tam taky byl, ale dost rozmazaně. Pak kontrola za pár dní a srdíčka :srdce: :srdce: a nakonec tam byla doktorka a říká, že jeden prďola se schováva za druhého proto nejde tak dobře vidět. Pokud cítíš, že to fakt mimča zvládnou, tak jim věř, usmívéj se a hlaď bříško. Někteří doktoři jsou:zed:

Jinak holky, můžu říct, že mě největší nevolnosti, které byly hlavně ráno, ustupují. Zato: mě šíleně a to celý den píchá v břiše a docela pobolívá stydká kost, večer klasika: hrozně se nafouknu a záácpka, ach jo. Máte to taky některá?

• načítám...
8743
30.7.12 20:21

Na zácpu hodne ovoce typu merunky, broskve, nektaRINKY :pankac:

• načítám...
592
30.7.12 20:22

@Térouš nepomáhá :mrgreen: někdy mi pomůže hořčík. Doktor mi ho předepsal, tak to po něm jdu… :)

• načítám...
959
30.7.12 20:27

@MáškaM jestli můžu poradit-má dr mi doporučila LACTULOSA SIRUP, mě pomohl :mavam:

• načítám...
592
30.7.12 20:31

@monalka díky za tip :) a to píchání je asi normoš, že? A o stydké kosti jsem četla, ale tím holky trpěly až hooodně později :nevim:

• načítám...
959
30.7.12 20:41

Mě to taky dělávalo, asi jak je to tam všecko překrvený a ještě ten problém se zácpou :mrgreen: No :think: nezbívá ti než ještě čekat na bolesti v tříslech, to jak se bude rozpínat děloha :palec: A máme co jsme chtěli :lol: :lol: :lol:

• načítám...
592
30.7.12 20:48

@monalka :dance: :dance: huráááááá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
1271
30.7.12 22:16

@MaškaM já jsem brala Magne6 je to i na zklidnění dělohy a po něm běžíš na záchod :mrgreen: jinak já mám opačný problém mám spíš průjem jednou za den večer mám rychlí krok. Dneska jsem vysadila Utrouš píchnutí v břiše pozoruji ode dneška občas spíš ted k večeru a to je co??? To taky patří k těhotenství jsem 9tt a ty?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+