Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, ja teda nakukuju do breznove skupiny, ale dle kalkulacek mi vychazi termin nekde 28/3, nekde 1/4 ![]()
Ja jdu na kontrolu az 28/8. ![]()
@ashlee píše:
@Anielkha me podle ovulace vychazi 31/3/2013 ale podle ms 1/4/2013.takže dr. bude asi počitat podle ms termin porodu.Ms jsem měla 25/6 ale mám lutealni fazi 13dni takže, normalně je 14dni.
Tak to mame naprosto stejne.. akorat ja mam lutealni fazi vetsinou 12 dni ![]()
ovulku vim teda jen plus minus jeden den, nemerila jsem teplotu, ale vetsinou ji cca poznam.
@ashlee píše:
@Anielkha ty jdeš na prvni kontrolu nebo jsi už byla a jdeš na druhou?
Ne, jdu na prvni… ja na to nespecham, citim se v pohode, jen mne poboliva bricho trochu, ale to je normalni. Nespinim… jen zaludek mam teda jak na vode. Tak si myslim, ze tam zatim nic nevykouka. ![]()
@ashlee píše:
@Anielkha ja musim jit brzo protože pak musim jit na hematologii, měla jsem trombozu.
moje segra ma trombozu a rekli ji, ze v tehotenstvi to nebude takovy problem, ze ji budou jenom vic hlidat a ze i tak bude moct brat (pichat si) leky, takze to snad bude v pohode…
![]()
@ashlee píše:
@Ema N. ja jsem mela hlubokou, na dvou mistech. v břiše a ve stehne.
tak segra ma zatim „jenom“ v nohach, ale doufam, ze i u ni to bude v pohode… zatim si picha warfarin a jeste snad neco, moc si to nepamatuji, ona je pracovne v zahranici dlouhodobe, ale obcas podava zpravy…
Nastesti je zdravotni sestra, takze to snasi lepe, ja bych se tedy uprimne asi zblaznila… ![]()
@Ema N. píše:
jasne, ta je tady vic jak ja…
@Anielkha píše:![]()
![]()
Prave jsem cetla v diskuzi o muslimkach, ze psala, ze ma dceru v SA a ze je sestricka…
jj, to bude urcite ona… ![]()