Poradna duly
Jana Čurdová
@Bjedrunka píše:
Ahoj… Wow, ještě tomu nemůžu věřit!Dneska ráno ( // ). Pro jistotu jsem to ještě jednou opakovala a fakt, že je to tak…
Ovulaci jsem si nijak nehlídala, max. snad hlen, poslení ms jsem měla od 14.7.2012 a podle web kalkulaček mi termín porodu vychází na 19.4.2013. Právě jdu volat a objednat se k doktorovi. Těším se na společné sdílení
tak to jsme na tom stejně
já měla poslední ms 15.7.
ale termín mám 20-21. 4.
Ahoj holky, tak dneska jsme byli na 1. screeningu. Pan doktor nám vše pěkně ukázal, poslechli jsme si srdíčko, mimi v břiše pěkně řádilo, všechny hodnoty máme ukázkové, takže se mi ulovilo, ještě čekáme na krev, ale pan doktor říkal, že je to jen pro formu.
Manžel byl pěkně dojatej a mě taky ukápla slzička, už je to regulérní miminko ![]()
Ahojky holky, přidávám se k vám…mám termín 1.4.2013!Tak uvidíme..:-)..První trimestriální screening mám za sebou, vše je ukázkové…Je to prý malý boxer…:-)..Prý brzo na odhady..ale mohl by to být kluk!!!Hezký den všem nastávajícím maminkám…
Holky pojďte sem, ať nejsem tolik rozházené… https://www.emimino.cz/…2013-122814/
Ahoj, zažádala jsem o přiřazení do skupiny Dubňátka 2013, tak se chci zeptat, jestli mi tu žádost někdo potvrdí bo se mám na to vyprdnout a udělat skupinu novou.
Dík za odpověd.
@Alenka U
Do dubňátek prý už neberou.. jsou tu ještě další dvě skupiny..
ten odkaz nad tvým příspěvkem, tam je poměrně mrtvo.. ale tady ta debata jede přece jenom trošku víc
https://www.emimino.cz/…ankovani/49/
Ahoj holky muzu se pridat sem 32tydnu a termin mam 3.4..Jedno ditko uz doma mame holcicku adrianu jeji 5let a ted cekame kluka Fabianka. ![]()
Ahoj to sem rada ze se nekdo najde stejnej, treba se tam sejdem a co cekas ![]()
Ahoj maminky tak dnes jsem byla na prohlídce a náš malý prcek váží 1007 g jsem 29+1 tt nezdá se vám to nějak málo? jak váží vaše mimi? ![]()
@Ainah : Je na spodní hranici tabulky, ale to nemusí nic znamenat, záleží na více faktorech a z ultrazvuku je to vždycky jenom odhad
Kdyby to bylo špatně, tak by ti to na kontrole řekli neboj. Tady je tabulka:
Savik: to doufám, řekl mi pouze že nebude mít 3,50 kg nic víc nic mín tak je fakt že manžel když se narodil měl 2,60 kg a já měla 3,10 tak snad se někde kolem těch 3 kil ještě vyšplhám než půjdu rodit
jen nechápu proč mi změřil jen váhu a velikost tam nemám psanou jen malý plod…
Ahoj holky, přidávám se k vám, mám termín 22.4.2013.
Jsem ve 30. týdnu. Čekáme chlapečka. U doktorky jsem byla na kontrole ve 30+0 tt a řekla mi že malej má 1532 g a že je to akorát. Budu rodit nejspíš opět císařem. Máte některá z vás taky naplánovanej cs?
Ahoj u holky sem taky mela cisar a prepokladam ze ho budu mit zase