Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak to je fajn, že se to tu trošku rozrůstá ![]()
Dubinko škoda, teda že to teď nevyšlo
![]()
hanysm tak živýho kluka mám doma taky, skoro tříletýho a jsem velice ráda, že mimčo se narodí až už když bude syn ve školce
![]()
Jinak jsme se snažili skoro rok, takže jsme ráda, že to vyšlo až teď ![]()
Ahojky, zdravím=)
Hlásím čerstvé // dneska ráno… Zkoušela jsem test už 24.7. ale byl bílý jak padlý sníh, ale nezdálo se mi to a zkusila jsem znova, pořád tomu nemůžu nějak uvěřit, o první jsme se snažili skoro dva roky a tohle sotva tři měsíce…
Budu ráda, když budu moct občas nakouknout.
Břicho mě taky bolelo jako na MS, ale slabě a už zas přestalo. Zato mi zas narostla nějaká prsa, docela jsou i bolavá, jau.
Na gyndu plánuju taky až za těch 14 dní a pak taky musím ještě k dalším doktorům, já pro změnu na neurologii.
Termín mi vychází 7.4. - asi trochu nafixluju termín poslední MS, protože pozitivní test jsem měla až 38DC, tak ať se když tak nevyvolává zbytečně brzo…
Přeju všem - žádné komplikace! ![]()
Ahoj holky, tak jsem si s váma zavzpomínala na loňské léto…mám letošního dubínka…Hrozně to letí, tak si užívejte těhotenství a rostoucích bříšek ![]()
Gratuluju vsem k //
Pipet obzvlast, porad na tebe myslim, protoze jsme na sebe narazili na diskuzi o oku. (Jestli si to pamatuju spravne.)
@Anielkha JJ, oko to začalo… Aby bylo jasno pro všechny, loni na podzim mi diagnostikovali roztroušenou sklerózu, ale cítím se dobře, další problémy nejsou a s neurologem jsme se dohodli, že pokud chceme další miminko, tak teď, dokud nejsem zatížená žádnými léky atd.
Horší to je s financema, jsem po rodičáku s Majdou bez práce a původně jsme mimino chtěli až po nějaké době, co bych pracovala, ale nechci riskovat kvůli té neurologii, no. Aspoň nebudu omezená vycházkama na nemocenské. Délku rodičáku můžu vybrat skrz chlapa. Tak snad to klapne a drahý se dočká toho kluka, jinak jeho rod asi vymře po meči
(my už asi další dítko moc pokoušet nebudeme a jeho brácha má trojčata - všechno holky, ti už se asi taky moc množit nebudou
)
@Pipet Mne to porad zlobi, ale mam to jen v seru a kdyz jsem unavena. U doktora jsem nebyla. Ale myslim, ze zanet to neni, to by to snad bylo vic. ![]()
Moc gratuluju a doufam, ze vsechno probehne bez problemu. ![]()
@Anielkha Klasický zánět to určitě není, to by mělo jiný průběh a už by to přešlo. Mi sice připadá, že na to oko hůř vidím, ale to se spíš jen ještě hnul astigmatismus (křivé oko - nerovné, tak blbě zaostřuje, projevuje se právě nejčastěj po dvacátém roce, kdy už „mladé oko ztrácí pružnost“ kterou to dřív zvládalo korigovat). Tak snad už oči nebudem muset řešit a na pořad dne přijdou dělohy ![]()
Ahojky, založila jsem skupinu dubňátka 2013, kdo chce může se přidat
snad se brzy rozrosteme
je to uzavřená skupina
Ahojky…tak konečně po několika testech potvrzeno od pana doktora…máme za sebou pátý týden
ostatním těhulkám taky gratuluju ![]()
Ahoj, ráda bych se k vám přidala, teď bych měla být 5+3, na první kontrolu se chystám příští pátek, tak doufám, že bude vše v pořádku ![]()
Začali už někomu nevolnosti? Mám se ke konci září vdávat, zatím mi je dobře, tak doufám, že to vydrží.
Holky, my už kecáme tady v uzavřené skupině, tak se přidejte ![]()
https://www.emimino.cz/…bnatka-2013/
@Mili-lili Tak jsem poslala žádost, tak snad budu brzy přijata ![]()
Holky všechny jste vítány, snažím se co nejdřív žádosti potvrzovat
už se nám to tam pěkně schází ![]()