Termín porodu duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10378
1.8.12 14:39

Ahoj holky, tak to je fajn, že se to tu trošku rozrůstá :palec:
Dubinko škoda, teda že to teď nevyšlo :( :hug:

hanysm tak živýho kluka mám doma taky, skoro tříletýho a jsem velice ráda, že mimčo se narodí až už když bude syn ve školce 8) :P
Jinak jsme se snažili skoro rok, takže jsme ráda, že to vyšlo až teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.8.12 17:51

Ahojky, zdravím=)
Hlásím čerstvé // dneska ráno… Zkoušela jsem test už 24.7. ale byl bílý jak padlý sníh, ale nezdálo se mi to a zkusila jsem znova, pořád tomu nemůžu nějak uvěřit, o první jsme se snažili skoro dva roky a tohle sotva tři měsíce…

Budu ráda, když budu moct občas nakouknout.

Břicho mě taky bolelo jako na MS, ale slabě a už zas přestalo. Zato mi zas narostla nějaká prsa, docela jsou i bolavá, jau.

Na gyndu plánuju taky až za těch 14 dní a pak taky musím ještě k dalším doktorům, já pro změnu na neurologii.

Termín mi vychází 7.4. - asi trochu nafixluju termín poslední MS, protože pozitivní test jsem měla až 38DC, tak ať se když tak nevyvolává zbytečně brzo…

Přeju všem - žádné komplikace! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
1.8.12 17:52

Ahoj holky, tak jsem si s váma zavzpomínala na loňské léto…mám letošního dubínka…Hrozně to letí, tak si užívejte těhotenství a rostoucích bříšek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.8.12 18:31

Gratuluju vsem k //

Pipet obzvlast, porad na tebe myslim, protoze jsme na sebe narazili na diskuzi o oku. (Jestli si to pamatuju spravne.)

• Citovat
  • Upravit
24798
1.8.12 18:49

@Anielkha JJ, oko to začalo… Aby bylo jasno pro všechny, loni na podzim mi diagnostikovali roztroušenou sklerózu, ale cítím se dobře, další problémy nejsou a s neurologem jsme se dohodli, že pokud chceme další miminko, tak teď, dokud nejsem zatížená žádnými léky atd.
Horší to je s financema, jsem po rodičáku s Majdou bez práce a původně jsme mimino chtěli až po nějaké době, co bych pracovala, ale nechci riskovat kvůli té neurologii, no. Aspoň nebudu omezená vycházkama na nemocenské. Délku rodičáku můžu vybrat skrz chlapa. Tak snad to klapne a drahý se dočká toho kluka, jinak jeho rod asi vymře po meči :P (my už asi další dítko moc pokoušet nebudeme a jeho brácha má trojčata - všechno holky, ti už se asi taky moc množit nebudou :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.8.12 18:52

@Pipet Mne to porad zlobi, ale mam to jen v seru a kdyz jsem unavena. U doktora jsem nebyla. Ale myslim, ze zanet to neni, to by to snad bylo vic. :oops:

Moc gratuluju a doufam, ze vsechno probehne bez problemu. :hug:

• Citovat
  • Upravit
24798
1.8.12 19:12

@Anielkha Klasický zánět to určitě není, to by mělo jiný průběh a už by to přešlo. Mi sice připadá, že na to oko hůř vidím, ale to se spíš jen ještě hnul astigmatismus (křivé oko - nerovné, tak blbě zaostřuje, projevuje se právě nejčastěj po dvacátém roce, kdy už „mladé oko ztrácí pružnost“ kterou to dřív zvládalo korigovat). Tak snad už oči nebudem muset řešit a na pořad dne přijdou dělohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
1.8.12 19:13

Ahojky, založila jsem skupinu dubňátka 2013, kdo chce může se přidat :-) snad se brzy rozrosteme :-) je to uzavřená skupina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
1.8.12 19:45

Ahojky…tak konečně po několika testech potvrzeno od pana doktora…máme za sebou pátý týden :) ostatním těhulkám taky gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
2.8.12 19:06
@ashlee píše:
@hanysm mužu se k vam přidat?

sice to není dotaz pro mě, ale určitě se přidat můžeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
3.8.12 09:31

Ahoj, ráda bych se k vám přidala, teď bych měla být 5+3, na první kontrolu se chystám příští pátek, tak doufám, že bude vše v pořádku :)
Začali už někomu nevolnosti? Mám se ke konci září vdávat, zatím mi je dobře, tak doufám, že to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.12 12:29

Ahoj zdá se že se to tu moc nerozjelo. To je nás tak málo?

• Citovat
  • Upravit
10378
3.8.12 12:48

Holky, my už kecáme tady v uzavřené skupině, tak se přidejte ;)
 https://www.emimino.cz/…bnatka-2013/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
3.8.12 13:08

@Mili-lili Tak jsem poslala žádost, tak snad budu brzy přijata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
3.8.12 18:14

Holky všechny jste vítány, snažím se co nejdřív žádosti potvrzovat :-) už se nám to tam pěkně schází :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí