TP duben 2013 :)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1006
17.9.12 18:24

TP Duben 2013 :)

Ahojky holky, jelikož staré téma Duben 2013 je už plně obsazeno, a nepřijímají mezi sebe nové, zakládám další. Podělme se o starosti, radosti, novinky.
Já sama jsem mladá prvorodička ze všeho jsem vyjukaná, budu ráda, jestli se zde naleznou i takové co poradí.

TP mám stanoven na 10.4.2013 :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5505
17.9.12 18:26

Co je to za „blbost“… ze termin duben je obsazen a neprejimaji mezi sebe dalsi, to je od nich skarede :(… tak se pridej k nam kvetnakum 2013 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
17.9.12 18:40
@skritek Petra píše:
Co je to za „blbost“… ze termin duben je obsazen a neprejimaji mezi sebe dalsi, to je od nich skarede :(… tak se pridej k nam kvetnakum 2013 :)

Zakladatelka se omlouvala, že si tam nějaká slečna hrála na něco co nebyla apod. takže prostě nepřijímají preventivně nové lidi… Já to celkem chápu, není to pro mně žádný problém :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
17.9.12 19:19

Moc gratuluji k miminku, já měla TP taky 10.4. ale 2012 :), malej se narodil 14.týho. pa :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
17.9.12 19:19

No to se teda nedělá!! Tak se přidej k nám březen/duben 2013, já jsem také na rozhraní měsíce :srdce:
 https://www.emimino.cz/…2013-121533/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
17.9.12 19:25

Ahoj, hlásím se. :mavam:

Upřímně - já z té skupiny odešla dobrovolně. Je tam přes 50 lidí a to už je i na mě moc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
17.9.12 19:33

Holky ja v te skupine jsem a opravdu tam byla holka která si vymyslela uplné šílenosti :cert: admin ji blokl ale muze se prihlasit pod jiným nickem a chtela b zase do skupiny, takž je nám líto, ale bojíme se :nevim:
gratuluji k miminku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
17.9.12 20:00
@valina1 píše:
Holky ja v te skupine jsem a opravdu tam byla holka která si vymyslela uplné šílenosti :cert: admin ji blokl ale muze se prihlasit pod jiným nickem a chtela b zase do skupiny, takž je nám líto, ale bojíme se :nevim:
gratuluji k miminku :hug:

Vali, jak se pozná, že máš v bříše slona :) - to je paráda, já mám pocit, že slon jsem já sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
17.9.12 20:07
@valina1 píše:
gratuluji k miminku :hug:

Ahojky, já to chápu.

Ale nechápu proč sem takové holky lezou, jestli si tady resi nejaké komplexy. :nevim:

Tyhle webovky mi moc pomáhají, a jako prvorodicka, ve 22 mam ze vseho vítr, a jsem ráda, že tady vždy najdu nějakou oporu, a nenapadlo by mě si tady z toho dělat srandu, a vymejšlet si… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
17.9.12 20:08
@ametyst píše:
Moc gratuluji k miminku, já měla TP taky 10.4. ale 2012 :), malej se narodil 14.týho. pa :hug: :kytka:

Takže máš doma už pěkně velkýho roštaka co? A jak to zvladas? :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
17.9.12 20:09
@triada píše:
Ahoj, hlásím se. :mavam:Upřímně - já z té skupiny odešla dobrovolně. Je tam přes 50 lidí a to už je i na mě moc. :lol:

JJ, narazila jsem na diskuze, kde se začalo nějakým problémem, a nakonec tam bylo tolik příspěvků, že jsem se v tom strasně ztrácela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
17.9.12 20:13

Holky, ještě poradte- teda kdo ví, nebo má zkušenost.

Dostala jsem neschopenku, kvuli krvaceni, dnes jsem byla na kontrole, a trpím nevolnostmi, tak mi ji nakonec doktor prodlouzil, jelikož mě zahrnul milionama letacku, a podobnejch prospektu, zapomela jsem se ho optat na vychazky. Zustali mi ty staré a to od 10-12,16-18. Uprime takto rozdelene je to nesmysl, od tech 10-12 nechodim ani ven, doma objimam zachod, a varim a ty dve hodky odpoledne jsou k nicemu, stacim tak akorat nakoupit. Myslíte, že stačí když tu zítra na krev, zeptat se sestry, jestli mi je smrskne dohromady, nebo prodlouží na tech 6 hodin?

Doktor se o tom nezminil, asi ani nebyl prostor…

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
17.9.12 20:20

Iwanko- ano, je to velkej chlap, jako doslova, má 72 centimetrů a 8 kilo-ale ztratí se na něm :lol:
Je opravdu moc hodný, já si fakt nemam na co stěžovat, spinká krásně od 2 měsíců celou noc, papá, směje se, je moc šikovnej, přetáčí se od 3 měsíce na břísko a od 4.tého i na záda…je to miláček, skoro nebrečí :) - beránci jsou nejlepší :)
Jinak s tou nemocenskou-já měla nepřetržité vycházky :nevim: zkus se ho na to optat- že se ti to v tenhle čas nehodí a tak, měl by ti vyhovět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
17.9.12 20:45

Moc gratuluju k miminku, já mám taky dubňátko 2012. Byla jsem od začátku na neschopence kvůli hematomu a měla jsem vycházky úplně stejně blbě jako ty. Když pak hematom zmizel tak jsem se doktora zeptala jestli bych si je nemohla dát jinak a řekl, že mi může dát 6h a ať si je rozvrhnu jak chci. Měla jsem je pak až do mateřské od 13 do 19h. Myslím, že pokud máš rozumného doktora, tak ti je určitě upraví.
Jinak nás bylo v dubnu taky strašně moc a až do porodu se pořád přidávaly další a další, takže nakonec vzniklo skupin několik. Tak myslím, že se vás ještě určitě najde dost s podobným termínem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
17.9.12 20:48
@ametyst píše:
Iwanko- ano, je to velkej chlap, jako doslova, má 72 centimetrů a 8 kilo-ale ztratí se na něm :lol:
Je opravdu moc hodný, já si fakt nemam na co stěžovat, spinká krásně od 2 měsíců celou noc, papá, směje se, je moc šikovnej, přetáčí se od 3 měsíce na břísko a od 4.tého i na záda…je to miláček, skoro nebrečí :) - beránci jsou nejlepší :)
Jinak s tou nemocenskou-já měla nepřetržité vycházky :nevim: zkus se ho na to optat- že se ti to v tenhle čas nehodí a tak, měl by ti vyhovět.

Já to zítra řeknu sestřičce na tý krvi, a uvidím co mi poví.

Jinak gratuluji k tak krasne klidnému ditku, taky bych si prala takové.
Ale hlavně aby bylo zdravý :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital