Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, jelikož staré téma Duben 2013 je už plně obsazeno, a nepřijímají mezi sebe nové, zakládám další. Podělme se o starosti, radosti, novinky.
Já sama jsem mladá prvorodička ze všeho jsem vyjukaná, budu ráda, jestli se zde naleznou i takové co poradí.
TP mám stanoven na 10.4.2013
![]()
Co je to za „blbost“… ze termin duben je obsazen a neprejimaji mezi sebe dalsi, to je od nich skarede
… tak se pridej k nam kvetnakum 2013 ![]()
@skritek Petra píše:
Co je to za „blbost“… ze termin duben je obsazen a neprejimaji mezi sebe dalsi, to je od nich skarede… tak se pridej k nam kvetnakum 2013
Zakladatelka se omlouvala, že si tam nějaká slečna hrála na něco co nebyla apod. takže prostě nepřijímají preventivně nové lidi… Já to celkem chápu, není to pro mně žádný problém ![]()
Moc gratuluji k miminku, já měla TP taky 10.4. ale 2012
, malej se narodil 14.týho. pa
![]()
No to se teda nedělá!! Tak se přidej k nám březen/duben 2013, já jsem také na rozhraní měsíce ![]()
https://www.emimino.cz/…2013-121533/
Ahoj, hlásím se. ![]()
Upřímně - já z té skupiny odešla dobrovolně. Je tam přes 50 lidí a to už je i na mě moc. ![]()
Holky ja v te skupine jsem a opravdu tam byla holka která si vymyslela uplné šílenosti
admin ji blokl ale muze se prihlasit pod jiným nickem a chtela b zase do skupiny, takž je nám líto, ale bojíme se ![]()
gratuluji k miminku ![]()
@valina1 píše:
Holky ja v te skupine jsem a opravdu tam byla holka která si vymyslela uplné šílenostiadmin ji blokl ale muze se prihlasit pod jiným nickem a chtela b zase do skupiny, takž je nám líto, ale bojíme se
gratuluji k miminku
Vali, jak se pozná, že máš v bříše slona
- to je paráda, já mám pocit, že slon jsem já sama ![]()
@valina1 píše:
Holky ja v te skupine jsem a opravdu tam byla holka která si vymyslela uplné šílenostiadmin ji blokl ale muze se prihlasit pod jiným nickem a chtela b zase do skupiny, takž je nám líto, ale bojíme se
gratuluji k miminku
Ahojky, já to chápu.
Ale nechápu proč sem takové holky lezou, jestli si tady resi nejaké komplexy. ![]()
Tyhle webovky mi moc pomáhají, a jako prvorodicka, ve 22 mam ze vseho vítr, a jsem ráda, že tady vždy najdu nějakou oporu, a nenapadlo by mě si tady z toho dělat srandu, a vymejšlet si… ![]()
@ametyst píše:
Moc gratuluji k miminku, já měla TP taky 10.4. ale 2012, malej se narodil 14.týho. pa
![]()
Takže máš doma už pěkně velkýho roštaka co? A jak to zvladas?
![]()
@triada píše:
Ahoj, hlásím se.Upřímně - já z té skupiny odešla dobrovolně. Je tam přes 50 lidí a to už je i na mě moc.
JJ, narazila jsem na diskuze, kde se začalo nějakým problémem, a nakonec tam bylo tolik příspěvků, že jsem se v tom strasně ztrácela ![]()
Holky, ještě poradte- teda kdo ví, nebo má zkušenost.
Dostala jsem neschopenku, kvuli krvaceni, dnes jsem byla na kontrole, a trpím nevolnostmi, tak mi ji nakonec doktor prodlouzil, jelikož mě zahrnul milionama letacku, a podobnejch prospektu, zapomela jsem se ho optat na vychazky. Zustali mi ty staré a to od 10-12,16-18. Uprime takto rozdelene je to nesmysl, od tech 10-12 nechodim ani ven, doma objimam zachod, a varim a ty dve hodky odpoledne jsou k nicemu, stacim tak akorat nakoupit. Myslíte, že stačí když tu zítra na krev, zeptat se sestry, jestli mi je smrskne dohromady, nebo prodlouží na tech 6 hodin?
Doktor se o tom nezminil, asi ani nebyl prostor…
Iwanko- ano, je to velkej chlap, jako doslova, má 72 centimetrů a 8 kilo-ale ztratí se na něm ![]()
Je opravdu moc hodný, já si fakt nemam na co stěžovat, spinká krásně od 2 měsíců celou noc, papá, směje se, je moc šikovnej, přetáčí se od 3 měsíce na břísko a od 4.tého i na záda…je to miláček, skoro nebrečí
- beránci jsou nejlepší ![]()
Jinak s tou nemocenskou-já měla nepřetržité vycházky
zkus se ho na to optat- že se ti to v tenhle čas nehodí a tak, měl by ti vyhovět.
Moc gratuluju k miminku, já mám taky dubňátko 2012. Byla jsem od začátku na neschopence kvůli hematomu a měla jsem vycházky úplně stejně blbě jako ty. Když pak hematom zmizel tak jsem se doktora zeptala jestli bych si je nemohla dát jinak a řekl, že mi může dát 6h a ať si je rozvrhnu jak chci. Měla jsem je pak až do mateřské od 13 do 19h. Myslím, že pokud máš rozumného doktora, tak ti je určitě upraví.
Jinak nás bylo v dubnu taky strašně moc a až do porodu se pořád přidávaly další a další, takže nakonec vzniklo skupin několik. Tak myslím, že se vás ještě určitě najde dost s podobným termínem ![]()
@ametyst píše:
Iwanko- ano, je to velkej chlap, jako doslova, má 72 centimetrů a 8 kilo-ale ztratí se na něm
Je opravdu moc hodný, já si fakt nemam na co stěžovat, spinká krásně od 2 měsíců celou noc, papá, směje se, je moc šikovnej, přetáčí se od 3 měsíce na břísko a od 4.tého i na záda…je to miláček, skoro nebrečí- beránci jsou nejlepší
Jinak s tou nemocenskou-já měla nepřetržité vycházkyzkus se ho na to optat- že se ti to v tenhle čas nehodí a tak, měl by ti vyhovět.
Já to zítra řeknu sestřičce na tý krvi, a uvidím co mi poví.
Jinak gratuluji k tak krasne klidnému ditku, taky bych si prala takové.
Ale hlavně aby bylo zdravý ![]()