Poradna duly
Jana Čurdová
@Andel007 píše:
Koukám…pěknej uličník…krásná fotka…
Díky, je to fotka z letoška z června.. to jsme měli svatbu : -)
Tak to ti zavidim, ja cely dopoledne objimam zachodovou misu… ![]()
@iwankaanjelik
To je hrozné
tak to si dovedu přestavit jak ti je..
Ale neboj..
nebude to věčné ![]()
@Nastys píše:
Díky, je to fotka z letoška z června.. to jsme měli svatbu : -)
@iwankaanjelik píše:
Tak to ti zavidim, ja cely dopoledne objimam zachodovou misu…
Doufám, jsem v 11+2 tt, a uprimne mam to cele prozvracene:D
ale zvlastni je, ze jen dopoledne…
snad uz to brzy ustoupi, uz mam dny, kdy treba nezvracim vubec, pak zase den kdy vickrat… ale zda se mi, ze se to lepsi
@Andel007 píše:
Nooo je to fešák…asi po mamince cooo![]()
moc pěkná fotka vážně…je krásnej!!
Ještě jednou díky
.. potěší to ![]()
@iwankaanjelik
Tak hlavně, že se to lepší : -) já při prvním těhotenství nemohla pozřít ani vodu a hned šla ven
Taky jsem z kraje trošku ubrala na váze a to se dr. moc nelíbilo. Teď ťukám, že mám klid
![]()
Jj, můj doktor mi udelal testy a prej je to v poho, jen to mam hlidat, aby se to nezhorsilo…
holky 1.10 jdu na screening, ten se dela pres brisko, nebo vaginalne? ja at vim, jak tam mam nakracet oblecena??? ![]()
@iwankaanjelik
Pokud si vzpomínám dobře, tak mně poprvé dělali utz přes bříško ve 20tt. Do té doby jen vaginálně. A já jdu na screening 3.10. a to mi prý jen budou brát krev
a ještě zaplatím 600,– ![]()
Já na něj jdu 27.9. a také právě nevím jestli to bude přes bříško nebo ne ![]()
No ja jdu na ten v prvnim trimestru, platim za nej 1200 kc, uz mi brali krev, a 1. jdu na utz, udajne by to melo byt pres brisko, ale kdyz prej nic neuvidi, muze ho delat i vaginalne… Ale treba co jsem byla na posledni prohlidce u dr. ted 17. 9 tak uz mi taky koukal na mrnouse pres brisko… tak ja nevim:D ![]()
Tak ono je to asi u každého dr. jinak ![]()
Tak se holky nechte překvapit ![]()
No jsem na to zvedava teda:D Holky jdu neco snist, a pak padim trochu na vzduch, uz dostavam ponorkovou nemoc:)) tak kdyztak vecer, mejte se tu
![]()