Poradna duly
Jana Čurdová
@reeezinka a kolikaty jsi tt??? mi v 37tt meli ty 3kg ted zacinam 40tt takze taky bude mit okolo 3,5kg sem zvedava jak proleze ![]()
@anicka18 Zítra začínám 38.. Tak uvidim, oni se kolikrát i seknou. PHlavně, že nemá málo, ale přeci jen, nemusí mít přes 4 ![]()
@reeezinka no hele prej je odhad czdy vetsi nez skutecna vaha.. a taky 38tt uz muzes rodit kazdym dnem ![]()
@reeezinka taky cekam a nejako se nemuzu dockat
uz je to dlouhy..
Ahoj tak jste jeste cele??? ja bohuzel jeste jo.. byla sem v nemovnici s podezrenim na preklapsii ta se nastesti nepotvrdila ale jelikoz mam zitra termin chteli malyho vyvolat.. byla sem rada..
jenze co cert nechtel
nemam pripravene porodni cesty tak prej vyvolavat nemohou. tak sem dostala kapky na dozrani porodnich cest a kdyz do tydne neporodim sama uz se to koncem pristiho tydne pokusi vyvolat..
Ahaa, to je něco teda.. A co jsi měla za příznaky Ani? Tlak? Já mám pořád nizounkej.. Naštěstí i cesty mám připravený, jen se malý ještě nechce. Tak snad kapky zaberou a ještě to půjde třeba spontánně samo..Držim palečky!!!Ať to jde hlavně rychle a pak ukaž fotečku mimča! Držim palečky…My máme termín za týden ve středu
@reeezinka ze mam vysokej tlak sem doma nepoznala.. bolela me hlava a svedelo me bricho a nohy… tlak poznali az ve spitale.. taky doufam ze se ty cesty pripravy pry to muze byt ze dne na den prirave tak uvidime zitra ma ko v poradne..
Ahojte tak ja uz to mam za sebou. konecne. byl to velmi komplikovany porod zakonceny akutnim cisarem. Narodil se nam Adamek vcera v 18:36 vazi 3480g a meri 51cm jakztakz jsme v poradku beru ATB sem sestinedeli ale bohuzel bez broucka ten je na jipu taky ma atb ale bude zdravy ma prej krasnou a zachytilo se to. Vsechno. Vcas..
Ahojky Ani, gratuluju.. A jakpak to? Držim pěstičky tobě i Adámkovi a přeju hodně zdravíčka, ať ho máš brzy u sebe, broučka.. Já stále nic. Copak se přihodilo, že dělali akut. císaře?? Byl špatně postavenej? To mě mrzí, ale zvládli jste to!!! Teď už bude jen jen líp.
@reeezinka cipek mi stavkoval..telo rodilo a chtelo tlacit bolesti litali na monitoru pres 100 a cipek se neotviral nezkracoval bolesti uz sem nedavala do toho sem dostala horecku a kdyz mi pichly vodu byla sice cira ale zapachala a nevi z ceho jestli z toho ze sem z tech bolesti chytla tu horecku byla totiz 39,5 a i kdyby me nejak cipek otevreli prej bych neporodila jelikoz sem kolabovala temi bolestmi a malimu taky haprovalo srdicko no moc se toho udalo
No tak to je něco, uf.. Mám uplně husí kůži, co sis prožila. Snad ti daj malýho brzy k tobě.. V takových horečkách rodit, to je nepředstavitelný.. musely to být hrozný bolesti, hlavně, že je už po.. A už se budeš jen těšit z maličkýho..Ať jste oby brzy v pořádku a brzy doma ![]()