Poradna duly
Jana Čurdová
Prozivam to dobre az na zuby zacaly me trapit jezdim pozubarich vicistimi to ale neni mi to nic platny nemuzu ani kousat.Ale jinak super a ty ![]()
@adriana29 jej.. to nezávidím.. já taky docela ok až na nateklí nohy a občasný bolesti kostí mezi nohama a tlaky na spodek hlavně močák..
ale už jen chvilku a budeme mít drobky u sebe
a viš co nosíš pod srdíčkem??
To chtela dcera tohle jmeno ji se strasne libilo Adamek, ale tatka chtel neco co se moc nepouziva. ![]()
@adriana29 no jména vybíral budoucí tatínek
nemohl překousnout že nebude červenej kočárek tak jak si přál tak si dupnul a vybral aspon jmena
aspon ze jsou pekny…
bylo to slozity s jmeny mam 5 synovcu takze sestej kluk do rodiny a nejaky pekny jmeno bylo vazne kumst vybrat ![]()
At je to kluk ci holka hlavne at je to zdravi nase mala se jmenuje adriana to taky vibiral tatka ja chtela cesky. A kdy mas termin
@adriana29 tp mam 17.4. ale dr rikaji ze to vidi na brezen.. tak jsem ted rada za kazdy den co jsem jeste 2v1
ale už to trošku nedávám no..poslení měsíc je to vážně fuška
Ja ne ja uz se tesim az to budu mit zasebou.Sem zvedava kdy to bude termin mam 3.4 tak uvidime.
@mixy ahoj.. no já se ptam pac obcas zaplasim ze je to plodovka.. a uz mam cuky valit
je to vazne bíla voda ale na vlozce se voda vsaje a zbude jen tvaroh..
tak si rikam ze je to výtok.. plodovka by snad bíla nebyla.. dr rekla ze je to normalni ale nezkontrolovala me
@adriana29
no já právě vím že může odtíkat i po trochách.. ted resim jinou vec.. ted lezimm a boli me hrudnik a nejak zada.. mam obcas bolesti ale nemusim jerozdejchavat obcas tlak na mocak obcas se mi chce na velkou ale je to jen pocit (no od 10hod jsem byla uz 3×) a to normalne chodim ob den nebo max 1× denne… mam strach ze kdyz pojedu nechaj si me tam a budu tam muset lezet buh vi jak dlouho a nic se nebude dít.. ten vytok tece i v leze v klidu.. nejaky bolesti mam ale jen v podbrisku.. kdyz to je na prd ani nevim jak vypaddaji kontrakce nebo neco..
Me hrudnik neboli zada jak pes a pod brisku me boli taky na velkou chodimjak ty jednou tak a podruhy tak.Ja kdyz lezim na jednom boku a chci nadruhy tak se nemuzu otocit a strasne me to boli.Ja sem dodtala pit horcik a ten je dobrej