Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky já mám termín porodu 21.4.2012. Upřímně závidím některým ty neschopenky mě je teď tak příšerně byla bych nejraději zalezlá doma ale jako „ičař“ bych neměla téměř žádný peníze takže se mi to nevyplatí. Musím to nějakou překosnout a doufám že už to bude jen lepší ať můžu zase normálně fungovat ![]()
@Ninouš
Ahoj
Uvidíš, že to bude lepší a lepší : -)
A upřímně vím, jaké to je, když je těhulce bídně a musí chodit do práce ![]()
Ahoj Kočky,
můžu se k Vám přidat? Chtěla jsem k Dubňátkům 2013 a čekám a čekám a nikdo mě tam ještě nepustil, tak na to asi prdím.
Mám termín 24.4. v pondělí jdu na screening a už ted mám z toho hrůzu, naposledy jsem fazolku viděla 24.9., tak je to na mě už dlouho a mám strach jestli je vše ok.
Mám za sebou revizi 20.4. minulý rok, tak ten strach je o to větší, navíc místo abych přibírala tak hubnu, tak mi to na starostech moc nepřidá.
ahojda.Ja si myslim ze se muzes pridat k nam.sic nejsem zakladatelka, prisla jsem dele, ale snad nebude problem
me dubnatka 2013 odepsali, ze uz jich je dost a nepribiraj ![]()
To te chapu, ze mas strach-to jsme na tom podobne, je to vzdy tak dlouha doba do dalsi poradny
ja mam za sebou ZT 4.listopadu a uz musime verit ze vse bude ok ![]()
Jeste jsem nasla jednu skupinu dubnatek, jsem z toho jelen
,tam to asi zije vice
katranka 1 to bude asi duben jakýkoliv rok. a Ty jsi už určitě po screeningu a vše ok?
Jj, uz ho mam za sebou screeningu a vse o. k a pristi tyden jdu na 2 screening v 16 tydnu
a 1,listopadu me ceka geneticka konzultace+ulzrazvuk
Mam psany na pozvance screening ve 2.trimestru+integrovany test
katranka 1 tak asi screenig, já nevím, nevyznám se, jen jsem někde četka že v tom 16 týdnu jsou ty triple testy, to je asi zase něco jinýho.:)
No oni jsou ještě další dvě skupiny dubna 2013.. v tý jedný je dost mrtvo a v tý jedný to trošku jede.. nechcete se holky sloučit?
Ahojky holky, ja jsem zakladatelka:) Jen se omlouvám, Vaše příspěvky pročítám, leč nemám tolik přístupu na net, abych se tolik zapojovala:) Jinak vítám všechny nové:) at se rozrustame, tohle jsem zalozila, protoze mi prave z dubnatek odepsali, ze uz jich je moc… ![]()
Zatím přeju krásné, zdravé miminka, a bez komplikacíí:) Zase se ozvu:) Ale diskuzi sleduji:))