TP duben 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
3.10.12 12:35
To je fakt šílený a pak fakt nevím čeho se mám bát dřív…že 8o to bych se z toho po…ted se budu bát rizika na downa…no a pak se může stát cokoliv jiného..to by mě opravdu kleplo :zed:…kašlu na všechno…nebo se opravdu zblázním…holt musíme věřit, stejně nic z toho nezměníme…co se má stát to se stane! Je to hrozné ale je to tak bohužel :(
@relay píše:
Plod odumrel v 15 tt nebo se na to prislo v 15tt? Bohuzel i to se stava, je to hrozny:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
3.10.12 13:37

AHOJDA, JSEM VAS NECHTELA TAKHLE VYSTRASIT, ALE PRISLA JSEM NA TO V 15TT-JSEM ZACLA KRVACET, ALE PLOD ODESEL KOLEM 13TT, ALE BYL TO SOK.ALE NA TO UZ NECHCI NAK MYSLE A VY HLAVNE TAKY NE :roll: NA DALSI KONTROLU JDU AZ 25.10-TO JE NEKONECNY. MINULOU STREDU JSEM VE 13TT BYLA V GENETU A VSE BYLO O. K A MIMI MERILO 8CM :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
3.10.12 13:41

MUSIME MYSLET OPTIMISTICKY A TESIT SE NA MIMCO :dance: I KDYZ TY NECHMURY V HLAVE ASI BUDOU :nevim: TAKY VAS OBCAS NEKDE PICHNE V PODRISKU :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
3.10.12 14:59

@katranka1
Ahoj, vítej tu :mavam:
K tomu píchnutí v podbříšku.. ano občas mě píchne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.10.12 19:13

Ahoj tehulky. Uz jsem vazne zoufala, me snad prijde, ze se ty nevolnosti zhorsujou. Nevim jak moc trpite, ale me boli zaludek cely dny a k veceru se to jeste zhorsuje. Boli me kdyz mam hlad, kdyz jsem plna..proste porad:(((((((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
4.10.12 08:52

Ahojda, koukam ze mame stejny TP :mavam: kam chodis do genetu :?: ja do LBC, jsou tam fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
4.10.12 09:28

@relay

Neboj, ono to ustane

Já jsem až do 11+5tt asi prozvracela celý dopoledne, nemohla jsem ani chodit uz, nic me nebavilo, nemela jsem hlad, nic mi nechutnalo… Podle testu mi ale nic nechybelo, ted se mi žaludek jen houpe, ale jinak mám naprostý klidecek:)) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
4.10.12 09:32

Mě je rano fajn a k veceru na nic, u prvniho ditka jsem pribrala 32kg a bylo mi skvěle :lol: snad to bude ´ted méně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
8.10.12 13:06

Ahoj holky, tak jak se máte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
8.10.12 13:45

Ahojda, ja docela dobre :pankac: obcas me teda hrabe jak se porad sleduju-jsem asi na palici :zed:ted jedu nakupovat a dcerku nam pohlida babicka-si udelame s manzelem snad hezky den :mavam: a co ty :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
8.10.12 14:53

@katranka1
Nesmíš to s tím sledováním zase tak moc přehánět.
Tak si nákupy užijte a vůbec si s manželem užij hezký den : -)
Já teď relaxuju, využívám volné chviliky, kdy syn spí. Dopoledne jsme byli pouštět draka, tak pokud vítr vydrží tak až se vyspinká půjdeme zas :mrgreen:
Strašně se mu to líbilo : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
8.10.12 19:32

Ahoj holky :) tak hlásím že máme první screning za sebou :) vše nám dopadlo dobře ještě musíme počkat na výsledky krve ty budou až v pátek.. no podle ms mám termín 21.4. a podle mimíška 17.4. den kdy má narozky i moje máma jinak byl tatínek nadšenej že viděl prcka. a paní doktorka byla velmi ochotná vše nám krásně vysvětlila prďolka nám mával, otvíral pusinku (pil).. nepopsatelně krásné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
8.10.12 19:36

@anicka18
Jé, to věřím, že to musel být nepopsatelný zážitek :) :palec:
A ještě lepší, že to dopadlo jak nejlíp mohlo : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.10.12 21:15

Ahoj těhulky, moje žaludeční nevolnosti gradujou. Dokonce jsem najela na nutridrinky aby miminko mělo nějaky proteiny a živiny, když mi dělá problém cokoliv do sebe dostat:(((
navic mam jakysi úzkosti, no těhotenství si neužívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
9.10.12 09:11

Ja vim ze to s tim pozorovanim prehanim :lol:s tim drakem to je dobry napad, asi taky pujdem poustet jestli bude troch foukat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí