Poradna duly
Jana Čurdová
@relay
To jsi teda pěknej hubeňour
To já mám 171 cm a 62 kg : -)
Taky jsem měla 64 kg, ale už to bylo moc..strašně jsou nakynula s chlapem. To víš, ten mohl snist ve dvanáct v noci pizzu a nic to s ním neudělalo. Mě narostl zadek a tváře. Takovej křeček jsem byla, když teď koukám na fotky. Tak jsem se začala hlídat a dosáhla váhy 59 kg. Jak jsem zjistila, že jsem těhotná (jsem si to snad musela vsugerovat), šla váha dolu a to jsem ani jednou nezvracela, zatim…
@relay
No neboj : -) během celého těhotenství ty kila půjdou pěkne nahoru ![]()
Já zhubla 2kg.. na kočárky koukáme, přítel už by měl nejradši nějaký doma.. nejlépe pro holčičku
zatím jsem si koupila po kontrole co mi řekli že bije
jen bodýčko.. jinak mám taky strach ale strašné nutkání ![]()
Já nic, pořád se bojím, že se něco po… ale jak řekla doktorka, bát se budete vždycky..jestli otěhotníte, jestli si těhotenství udržíte, jestli dobře odrotíte a nakonec jak se o to postaráte..prostě nikdy nekončící obavy, už se s tím začínám smiřovat ![]()
@Nastys
koukám, když už máš prcka
. Já si teda výběr kočárku hodlám užít ![]()
To mám taky tak.. nejradši bych chodila na utz kazdý týden
hodně jsem četla a to byla chyba takk jsem ze začatku byla děsně vyplašená ![]()
@relay
Také jsem si poprvé výběr kočárku užila. Jejich tolik, že je opravdu umění vybrat ten nejideálnější : -) Ke konci jsem se z toho málem zbláznila ![]()
@relay to jáá taky už máme asi vybráno i jména ale zatím se to stále měnímusíme počkat až nám poví co skrývá mezi nožičkama
@anicka18 taky už na to čekám. DOUFÁM, že je tam holčička!!!
![]()
@relay píše:
@anicka18 taky už na to čekám. DOUFÁM, že je tam holčička!!!![]()
![]()
Tak holčička jo? : -) a už máte nějakou představu o jménu? ![]()
Bude to Eliška nebo Anežka. Přítel jí říká Eliško, tak je to asi vyřešený..a kdyby to byl kluk tak vůbec nevím
. Co ty by sis přála?? kluka se povedl, tak holčičku?? ![]()