Poradna duly
Jana Čurdová
Holky je to normalni? celejch 11 tydnu jsem objimala wc, a ted uz mam tyden klid??? ![]()
@relay
Vítám novou těhulku ![]()
Příspěvek upraven 26.09.12 v 11:35
@iwankaanjelik
Buď ráda, že netrpíš
nikde není psáno, že se v těhotenství musí pořád trpět ![]()
Jj, vím, ale že tak z ničeho nic:D no kazdopadne ono se to klidne muzes jeste vratit, žee:D ![]()
To určitě… ono to časem přejde a kor jak se blížíš konci 3měs.
ale už bych ti přála klídek
já naštěstí neobjímala nic.. jen mě trápí občasné návaly na zvracení a zácpa
takže ono si nevybereš..
A ještě bych se chtěla zeptat na tom screeningu jste slyšeli srdíčko miminka?? mě někdo říkal že ho uslyším, ale nikde jsem se nic nedočetla.. mě to čeká 8.10. tak už se nemůžu dočkat ![]()
To právě netuším v mém okolí někdo říká že ano a někdo že zase ne… tak potom písní co a jak.. a víš zda ti to budou na 3D utz nebo na normálním?
Já už srdičko slyšela:). Moje mamka děla na genetice, tak jsem si tam zašla..je to krása. Klidně si o to řekněte, ja si myslim, že to nebude problém. Hlavně když se ten velkej ultrazvuk platí ![]()
Ano. uslyšíš…a je to nádherné…srdíčko bije jako o závod…:-)..
Holky, jste tu některá na neschopence? Mám blbej dotaz, bydlím v 5. patře paneláku, a kdyby mi přišla kontrola, mam označenej zvonek, ale ten přiblblej telefon u dveří nefunguje v celým paneláku, jak to mám pak udělat, když já je v tom telefonu neslysim?? sebehnout dolu, nebo jim otevrit dolní dvere? ale oni nevedi, ze ja jsem z 5.patra… je to dilema:D
Nevím
asi seběhnout dolů.. nebo otevřít a seběhnout.. předpokládám, že když neví kam jít, tak by počkali dole.. ![]()
Kdyby zazvonili a ty nereagovala a než seběhla dolů.. nevím no, jak dlouho jsou schopný vyčkat a jestli by jim třeba došlo, že to nefunguje.
To nemáte třeba nějak označené, že to nefunguje, aby ostatní věděli? ![]()
@iwankaanjelik
většinou těhulkám nechodí, je to pouze na udání…například nepřejícná šefová, zamindrákovana sousedka atd ![]()
u mojí šefový bych se tomu vůbec nedivila, je to můra… ![]()
nn oznaceny to není, ono to blbne skoro vsude… no udajne by meli prej cekat a zvonit 15 min. ale zajimalo by me, jestli to je pravda… ![]()