Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky děvčata. mohla bych se k vám přidat? čekám druhé miminko první je květnové 2011 a ted čekám dubnové 2013.jak se máte?
Dle MS jsem 10+6 tt, a včera u dr. jsme měřili 3,6cm,
ale podle UZ jsme starší, už od začátku. Dnes jsem si u dr. všimla, že dle uz jsme 11+3, a naměřila neco kolem 4,5 cm.
Tak nevim
![]()
Jasnéé, přidej se…
Já dnes celkem primove:)
Je krasne, a ja si po mesici uziju 4 hodky venku, misto dvou:D
co ty?
@iwankaanjelik píše:
@Andel007Dle MS jsem 10+6 tt, a včera u dr. jsme měřili 3,6cm,
ale podle UZ jsme starší, už od začátku. Dnes jsem si u dr. všimla, že dle uz jsme 11+3, a naměřila neco kolem 4,5 cm.
Tak nevim![]()
@Mili11 píše:
Ahojky děvčata. mohla bych se k vám přidat? čekám druhé miminko první je květnové 2011 a ted čekám dubnové 2013.jak se máte?
Ale taky to jde. jen mi neni moc dobře od žaludku ale zatím to zvládám
jinak mě začínaj tlačit kalhoty. to moc neznám, protože s prvním jsem pomalu bříško neměla a nosila jsem těhotenské věci těsně před porodem… tak dnes asi půjdu nakupovat. Jak to, že jsi měla tak krátké procházky??
Doktor mi ze začátku dal neschopenku, kvuli spineni, a mela jsem klidovy rezim, a ty dve hodky rano, a dve odpo, abych pry neumrela hlady.
Vcera mi PN prodlouzil kvuli silnym nevolnostem- cele dopoledne objimam misu, i po vode.
Dnes jsem se setry psala, co s vychazkama, a po dlouhem premahani, a jejim napominanim, ze jsem prace neschopna, mi je alespon smrskla.
Ty dopoledni mi byli k nicemu, tak mi je dala dohromady, od 2 do 6…
![]()
Alespon ze tak ![]()
@Andel007 píše:
Noo to teda joale hlavně, že je vše o. k.
treba to muj dr. blbe zmeril… ma starej stroj ![]()
Tak já se mám dobře malý spinká a já odpočívám. měla bych být kolem osmého ale když jsem byla u doktorky tak už tlouklo srdíčko a to bylo začátkem září. Byla jsem tak v šoku, že jsem se ani nezeptala ale duben potvrdila
a příští týden jdu znova na kontrolu a to už budou vyměřovat a vážím miminko:-) v kolikátém jsi ty?
Aspon tak:-) takže dnes vyrazíš za sluníčkem?
to já se připravuji na stěhování. příští týden jdem do většího bytu, takže chvilkama je to záhul
@Mili11
Já pojedu k mamce, my bydlíme v nájmu, 2kk, mama ma barak se zahradou, takze mi z tech dvou mistnosti proste hrabe uz no ![]()
@Mili11 píše:
Tak já se mám dobře malý spinká a já odpočívám. měla bych být kolem osmého ale když jsem byla u doktorky tak už tlouklo srdíčko a to bylo začátkem září. Byla jsem tak v šoku, že jsem se ani nezeptala ale duben potvrdilaa příští týden jdu znova na kontrolu a to už budou vyměřovat a vážím miminko:-) v kolikátém jsi ty?