TP duben 2013 :)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
18.9.12 09:57

Já mám vždycky šílenej strach z další kontroly 8o …aby bylo vše o. k. říkala jsem, že snad po tom 12tt budu trošičku klidnější…ale bojánky mám teda vždycky pěknéé… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
18.9.12 09:59

@Andel007

:hug: není zač:))

a jinak máš zatim vše ok? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
18.9.12 10:02

@Andel007

Já byla včera na kontrole u dr. teprve po druhé, po krvácení.

Rekl, že plod je vitální, a má 3,6cm, a videl rucicku a nozicku, tak snad zatim dobry, v 11 letím, na ten screening, asi zatím jen na odbery.

Dr. mi to řekl teprve včera, ze by mi to doporucoval, jenze u nas to delaji jen v jednom stredisku a jen do 11+3, no a doktor mi vcera psal ze jsem 10+5, ale ze dnes mám pri objednání rict ze uz jsem 11+0, tak to jeho pocitani teda dost nechapu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
18.9.12 10:03
Zatím ano :kytka: díky…ale jak mám za sebou už dvě revize…tak mám bobky 8o…i když takhle daleko jsem se ještě nikdy nedostala a dr. říkala, at už si to užívám, že už je to poměrně daleko, že už by se nemělo nic stát…i nevolnosti bych řekla, že jsou lepší…na kontrolu jdu na gyndu až příští úterý a pak ve čtvrtek na sreening…z toho mám teda taky bobky…ale musím věřit…a co ty? Jak to prožíváš?? :kytka:
@iwankaanjelik píše:
@Andel007

:hug: není zač:))

a jinak máš zatim vše ok? ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
18.9.12 10:06
Já to počítání taky moc nechápu taky už mám pomalu 3 varianty od každého jinou…ale vždy + - o 2 dny tak to zatím nijak neřeším, holky říkaly, že ze začátku je to normální.
No ja na té krvi na ten sreening také už byla…ted už mě čeká jen příští čtvrtek ten ultrazvuk k tomu…u nás gynekolog dělá jen v 16tt ty tripl testy…a toho se docela bojím, že vycházejí dost často špatně…tak jsem si vydupala ten sreening…no tak snad bude vše o. k. ja čekala dvojčátka, ale to jedno v 5tt odešlo…tak že jsem také trošičku špinila…ale už je to o. k. a snad i nadále bude…
Tak ti budu dnes v 11h držet palečky :palec: :hug:
@iwankaanjelik píše:
@Andel007

Já byla včera na kontrole u dr. teprve po druhé, po krvácení.

Rekl, že plod je vitální, a má 3,6cm, a videl rucicku a nozicku, tak snad zatim dobry, v 11 letím, na ten screening, asi zatím jen na odbery.

Dr. mi to řekl teprve včera, ze by mi to doporucoval, jenze u nas to delaji jen v jednom stredisku a jen do 11+3, no a doktor mi vcera psal ze jsem 10+5, ale ze dnes mám pri objednání rict ze uz jsem 11+0, tak to jeho pocitani teda dost nechapu… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
18.9.12 10:07

@Andel007

Hele zatím to pořád nějak nevnímám, je to asi tím, že dopoledne prozvracím, a odpoledne prospím.

Bylo to neplánované, a je to mé první těhotenství, a zatím mám v hlavě jen co a jak bude, a takový ty běžný starosti.
Už bych ráda přešla do fáze kdy si to užívám.
Ale doted jsem resila práci, když se doktor uvolil mi prodlouzit zatím neschopenku, tak sem si trochu oddechla, dnes jsem si vydupala u sestry, spojení vycházek, mela jsem dve hodky rano, dve odpo, ted mi to dala dohromady, tak muzu alespon vystrcit nos z baraku.

Tak doufam, ze se nic nepokazi, a uz to bude jen hezky… :dance:
Ale vím, ze kdyz tohle bude ok, tak pak budu zase resit penize, a podobny veci:D :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
18.9.12 10:09

@Andel007 :

Jj, děkuju. No můj doktor mě na to vyloženě neposlal, jen se o tom zmínil, že to doporučuje, tak jsem od nej vysomrovala kontakt.

Pak me zahrnul milionama letaku, a on je se vsim tak rychle hotovej:D
Chodim k nemu uz x let, ale ty preventivky, tam sme nikdy nic neresili.
Cekám, jaky bude mit do budoucna pristup, na prvni kontrole me odbyl, vcera uz to bylo lepsi. Tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
18.9.12 10:11
Tak to je fajn :kytka:, že ti ty vycházky alespoň spojil…stejně je to nesmysl…holt je to vždycky o člověku…tak hlavně, že se alespoň odstaneš ven viď…já vím člověk pořád něco řeší…to znám…když něco vyřešíš najde se zas něco jiného a tak pořád dokola že…a můžu se zeptat kolik ti je let?? :)
@iwankaanjelik píše:
@Andel007

Hele zatím to pořád nějak nevnímám, je to asi tím, že dopoledne prozvracím, a odpoledne prospím.

Bylo to neplánované, a je to mé první těhotenství, a zatím mám v hlavě jen co a jak bude, a takový ty běžný starosti.
Už bych ráda přešla do fáze kdy si to užívám.
Ale doted jsem resila práci, když se doktor uvolil mi prodlouzit zatím neschopenku, tak sem si trochu oddechla, dnes jsem si vydupala u sestry, spojení vycházek, mela jsem dve hodky rano, dve odpo, ted mi to dala dohromady, tak muzu alespon vystrcit nos z baraku.

Tak doufam, ze se nic nepokazi, a uz to bude jen hezky… :dance:
Ale vím, ze kdyz tohle bude ok, tak pak budu zase resit penize, a podobny veci:D :zed: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
18.9.12 10:13

@Andel007

No právě že teprv 22,tak jsem ze všeho takova vyjukaná:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
No jo ja už také 2× změnila gynekologa a zatím jsem spokojená…tak doufám, že to tak bude i nadále…je fajn…vždycky mě podrží…a má takový zdravý názor…když plašim, tak mě vždycky uklidní a prostě mu věřím a to je pro mě důležité…tak ti přeji, aby to u tebe taky bylo o. k. :kytka:
@iwankaanjelik píše:
@Andel007 :

Jj, děkuju. No můj doktor mě na to vyloženě neposlal, jen se o tom zmínil, že to doporučuje, tak jsem od nej vysomrovala kontakt.

Pak me zahrnul milionama letaku, a on je se vsim tak rychle hotovej:D
Chodim k nemu uz x let, ale ty preventivky, tam sme nikdy nic neresili.
Cekám, jaky bude mit do budoucna pristup, na prvni kontrole me odbyl, vcera uz to bylo lepsi. Tak uvidime
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
Jééééééééééé ja chci taky :P
@iwankaanjelik píše:
@Andel007No právě že teprv 22,tak jsem ze všeho takova vyjukaná:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
18.9.12 10:22
:jazyk: 8)

Aléé prosimte, kazda zenska je mladá:)

Letím na ten sreening, uvidim co mi tam poví, a nepoví.

Pak urco pisnu:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
18.9.12 10:26
Super tak držím :palec:
@iwankaanjelik píše: :jazyk: 8)

Aléé prosimte, kazda zenska je mladá:)

Letím na ten sreening, uvidim co mi tam poví, a nepoví.

Pak urco pisnu:) :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
18.9.12 11:54

@Andel007

Tak jsem zpet:) dneska mam uplne probodany ruce, ani rano, ani ted mi nemohli nabrat krev:D

Jinak na ten velkej utz jsem objednana na 1.10:) :dance:
A sla jsem jeste na malej, sondou.
A povim ti, uplne jinej pristup, nez u myho gyndare.
Byla tam doktora, strida se s doktorem, a parada.
Rikala mi, ze budu mit fotbalistu, mimco se tam porad kroutilo, krasne byli videt rucicky, nozicky, nosanek, uplne neco jinyho, nez u toho myho…
A jednáni? na jednicku :potlesk:

Všechno mi ukazala, byla hodna, vysvetlila. No parada.
Ten můj mi strcil do ruky letaky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
18.9.12 11:58

Nooo tak to je super to mám radost :dance: tak 1.10. si to užiješ ještě víc :kytka:…a kolik měříte??? a v jakém jsi vlastně týdnu?

@iwankaanjelik píše:
@Andel007

Tak jsem zpet:) dneska mam uplne probodany ruce, ani rano, ani ted mi nemohli nabrat krev:D

Jinak na ten velkej utz jsem objednana na 1.10:) :dance:
A sla jsem jeste na malej, sondou.
A povim ti, uplne jinej pristup, nez u myho gyndare.
Byla tam doktora, strida se s doktorem, a parada.
Rikala mi, ze budu mit fotbalistu, mimco se tam porad kroutilo, krasne byli videt rucicky, nozicky, nosanek, uplne neco jinyho, nez u toho myho…
A jednáni? na jednicku :potlesk:

Všechno mi ukazala, byla hodna, vysvetlila. No parada.
Ten můj mi strcil do ruky letaky :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital