Poradna duly
Jana Čurdová
@Andel007 píše:![]()
No faaakt
on mi tu jeho sondu strka az nevim kam do krku, a tady doktorka, jen na krajicek, a vubec to nebolelo, nebo tak, u nej je to takovy neprijemny, ne bolestivy, ale neprijemny ![]()
To chápu. my ted bydlíme v 1+1. nemít malého tak se snad zblázním
Já jsem nestastna tady z 2kk, bydlela jsem celej zivot na vesnici, a ted jsem tu nestastna, ale zadna hypoteka, a vlastni bydleni u nas nepripada v uvahu. Nedali by nam to nikde.
Tak musíme byt radi za to co mame… Rvem penize nekomu jinymu, ale holt v dnesni dobe je to tak tezky… ![]()
Jééé tak to je krásný. gratuluji. odpočívám ale už by mohl vstávat čeká na něj oběd
ty budeš mít první mimi?
@iwankaanjelik píše:
No faaakton mi tu jeho sondu strka az nevim kam do krku, a tady doktorka, jen na krajicek, a vubec to nebolelo, nebo tak, u nej je to takovy neprijemny, ne bolestivy, ale neprijemny
@Mili11 píše:
Jééé tak to je krásný. gratuluji. odpočívám ale už by mohl vstávat čeká na něj obědty budeš mít první mimi?
Jojo s korunkama je to v dnešní době nabytel. my se stěhujem, protože přítel jde za lepší prací. je to bída.
@Mili11 píše:
Jojo s korunkama je to v dnešní době nabytel. my se stěhujem, protože přítel jde za lepší prací. je to bída.
me ho prave vcera delal uz pres bricho, a dnes ta pani doktorka tou sondou…
Tak hlavni je, ze prcek je ok. Krouti se tam, a je mu doufam dobre ![]()
Kdyz mamince nee ![]()
Držím palečky at vše vyjde a at jste štastní z toho drobečka. těhotenství je to nejkrásnější co můžem zažít. já u prvního přišla na to že jsem těhotná až pomalu ve třetím měsíci. celou dobu jsem měla měsíčky.. a navíc žádné nevolnosti a ted? mám vše naopak ![]()
Děvčátka, jdu něco dělat, aby se neřeklo.
Ten můj jde na odpo, tak mu jdu udělat sváču, a ve 2 adios, na slunko:)
Večer se tu zase ukazu:))
![]()
Zatím hezký den ![]()
@Mili11 píše:
Držím palečky at vše vyjde a at jste štastní z toho drobečka. těhotenství je to nejkrásnější co můžem zažít. já u prvního přišla na to že jsem těhotná až pomalu ve třetím měsíci. celou dobu jsem měla měsíčky.. a navíc žádné nevolnosti a ted? mám vše naopak
@iwankaanjelik píše:
Děvčátka, jdu něco dělat, aby se neřeklo.Ten můj jde na odpo, tak mu jdu udělat sváču, a ve 2 adios, na slunko:)
Večer se tu zase ukazu:))
Zatím hezký den![]()
![]()
![]()