TP duben 2013 :)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22583
30.9.12 20:50

A já bych se měla s tim sladkým krotit.. upozorňovala mě i dr. abych pak neměla zvýšený hodnoty cukru jako při prvním těhotenství… Jenže já si prostě nemůžu pomoct :-D
Krom toho u prvního mě to sladký ani nelákalo.. ale teď???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.10.12 19:28

ahooooj

Zdravim holky, přidávám se k vám :) TP mám 30.4.2013 no možná budu květnová uvidíme :) čekám druhý mimčo, pupek mám stále nafouklý, že bez espumisanu nedám ani ránu, jsem ráda, že se mi nedělá už špatně a nezvrácím, u prvního miminka jsme to nezažila bylo mi dobře až dokonce až na to přibrání nabrala jsem 35kg a bojim se, že u druhého taky tak naberu a budu mít přes metrák :roll: je fakt, že u prvního mi přítel, ted bývalý nosil z práce samý teplý koláčky a koblijy a já je ještě ve 3 ráno zbušila :mrgreen: nešlo odolat, když byly ještě teplý :lol: je tu některá co čeká také druhé miminko? děti budou od sebe 2 roky a 3 měsíce, bojim se abych to psychycky zvládla malá je pěkný éro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
1.10.12 19:44

@Hercendes
Vítej :mavam: Koukám, že jsme na tom docela podobně. Já mám jeden z termínu na 1. května a děti budeme mít od sebe 2 roky a téměř 3 měsíce :mrgreen: To je náhodička :D A teda přibrat 35 kg je dost.. já u prního přibrala 14 kg a stačilo mi to : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.10.12 20:38

@Nastys

Jo já vím :,( ale těm teplým lahůdkám se nedalo odolat :mrgreen: teď sladký nejim vůbec, ale beztak se bojim, že naberu dost…asi né tolik ale 20kg určitě :roll: to je teda náhoda :) a ty máš klučinu koukám, co si teď přeješ holčičku? já bych chtěla kluka tak uvidim co se nám povedlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
1.10.12 22:08

@Hercendes
To věřím, ono se špatně odolává. Já teda teď mám chuť na sladký šíleně.. mohla bych ho pořád, ale ovládám se :lol:
Tak holčička by nebyla špatná.. ale i kluk.. hlavně, že to bude zdravé : -)
Takže máš holčičku únorovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.10.12 08:52

@Nastys

Jojo únorovou holčičku :srdce: to je jasné, hlavně, když bude mimi zdravé :kytka: v kolikátem tt jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
2.10.12 10:28

Zdravim těhulky,

tak dnes jsem konecne byla na krvi a zitra budou výseldky, snad je to v poho:)..jinak jsem chtěla vidět i prcka, tak jsem se nechala vyšetřit ultrazvukem. Teda už je to pořádny miminko, hned je mi líp:)

Chodí tady nějaká těhulka už na plavání..já ze sebou už musím něco dělat, záda bolí jak čert a břicho taky, tak mě napadlo to plavání nabo mě docela lakají břišní tance. Ale přece jen to plavání a posilování ve vodě je lepší a neni tak náročný.

Našla jsem odkaz: http://www.studioprozeny.cz

ty ceny mě teda moc nepotěšily. Zná tohle studio tady někdo??:) By mě zajímalo jestli v tom bazénu nebudu mrznout:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
2.10.12 10:29

Zdravím novou těhulku:)) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
2.10.12 10:53
@Hercendes píše:
Zdravim holky, přidávám se k vám :) TP mám 30.4.2013 no možná budu květnová uvidíme :) čekám druhý mimčo, pupek mám stále nafouklý, že bez espumisanu nedám ani ránu, jsem ráda, že se mi nedělá už špatně a nezvrácím, u prvního miminka jsme to nezažila bylo mi dobře až dokonce až na to přibrání nabrala jsem 35kg a bojim se, že u druhého taky tak naberu a budu mít přes metrák :roll: je fakt, že u prvního mi přítel, ted bývalý nosil z práce samý teplý koláčky a koblijy a já je ještě ve 3 ráno zbušila :mrgreen: nešlo odolat, když byly ještě teplý :lol: je tu některá co čeká také druhé miminko? děti budou od sebe 2 roky a 3 měsíce, bojim se abych to psychycky zvládla malá je pěkný éro :)

dnes mi sestricka doporučila místo espumisanu(ten mi totiž nezabírá) NOBALL, prý je lepší, tak jsem na to zvědavá, protože trpim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
2.10.12 12:44
@Hercendes píše:
Jojo únorovou holčičku :srdce: to je jasné, hlavně, když bude mimi zdravé :kytka: v kolikátem tt jsi?

Já mám Páťu taky únorového.. přesně 10. února ;)
A dneska jsem 10+5tt a ty? : -)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
3.10.12 11:02

Ahoj holky, muzu se k VAM PRIDAT :mavam:TP MAM 4.4 A DOMA MAME UZ 4LETOU DCERKU, PRED ROKEM JSEM MELA ZT V 15TT, TAK TED JSEM UZ VYPLASENA TEHULE :zed: NEKDE ME PICHNE A JA PLASIM, ALE VERIM ZE BUDE ´VSE OK. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
3.10.12 11:29

Ahoooj Katranko…vítej :mavam: ty jo v 15tt jooo 8o to už není tak běžné ne v druhém trimestru…a zjitili proč se to stalo??? :roll: Teda teď jsem také vystrašená už ze všeho… 8o a špinila jsi nebo tak něco??

@katranka1 píše:
Ahoj holky, muzu se k VAM PRIDAT :mavam:TP MAM 4.4 A DOMA MAME UZ 4LETOU DCERKU, PRED ROKEM JSEM MELA ZT V 15TT, TAK TED JSEM UZ VYPLASENA TEHULE :zed: NEKDE ME PICHNE A JA PLASIM, ALE VERIM ZE BUDE ´VSE OK. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
3.10.12 12:17

Vítej :mavam: já teda čekám první ale v lednu jsem potratila sice v 6tt a ted už jsem v 11tt tak už snad vše bude ok.. taky jsem vylašená :zed: ze začátku jsem četla ty hororový scénaře :mrgreen: takže taky plaším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
3.10.12 12:27
@katranka1 píše:
Ahoj holky, muzu se k VAM PRIDAT :mavam:TP MAM 4.4 A DOMA MAME UZ 4LETOU DCERKU, PRED ROKEM JSEM MELA ZT V 15TT, TAK TED JSEM UZ VYPLASENA TEHULE :zed: NEKDE ME PICHNE A JA PLASIM, ALE VERIM ZE BUDE ´VSE OK. :pankac:

Plod odumrel v 15 tt nebo se na to prislo v 15tt? Bohuzel i to se stava, je to hrozny:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
3.10.12 12:35
To je fakt šílený a pak fakt nevím čeho se mám bát dřív…že 8o to bych se z toho po…ted se budu bát rizika na downa…no a pak se může stát cokoliv jiného..to by mě opravdu kleplo :zed:…kašlu na všechno…nebo se opravdu zblázním…holt musíme věřit, stejně nic z toho nezměníme…co se má stát to se stane! Je to hrozné ale je to tak bohužel :(
@relay píše:
Plod odumrel v 15 tt nebo se na to prislo v 15tt? Bohuzel i to se stava, je to hrozny:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí