Poradna duly
Jana Čurdová
A já bych se měla s tim sladkým krotit.. upozorňovala mě i dr. abych pak neměla zvýšený hodnoty cukru jako při prvním těhotenství… Jenže já si prostě nemůžu pomoct ![]()
Krom toho u prvního mě to sladký ani nelákalo.. ale teď???
Zdravim holky, přidávám se k vám
TP mám 30.4.2013 no možná budu květnová uvidíme
čekám druhý mimčo, pupek mám stále nafouklý, že bez espumisanu nedám ani ránu, jsem ráda, že se mi nedělá už špatně a nezvrácím, u prvního miminka jsme to nezažila bylo mi dobře až dokonce až na to přibrání nabrala jsem 35kg a bojim se, že u druhého taky tak naberu a budu mít přes metrák
je fakt, že u prvního mi přítel, ted bývalý nosil z práce samý teplý koláčky a koblijy a já je ještě ve 3 ráno zbušila
nešlo odolat, když byly ještě teplý
je tu některá co čeká také druhé miminko? děti budou od sebe 2 roky a 3 měsíce, bojim se abych to psychycky zvládla malá je pěkný éro ![]()
@Hercendes
Vítej
Koukám, že jsme na tom docela podobně. Já mám jeden z termínu na 1. května a děti budeme mít od sebe 2 roky a téměř 3 měsíce
To je náhodička
A teda přibrat 35 kg je dost.. já u prního přibrala 14 kg a stačilo mi to : -)
Jo já vím
ale těm teplým lahůdkám se nedalo odolat
teď sladký nejim vůbec, ale beztak se bojim, že naberu dost…asi né tolik ale 20kg určitě
to je teda náhoda
a ty máš klučinu koukám, co si teď přeješ holčičku? já bych chtěla kluka tak uvidim co se nám povedlo ![]()
@Hercendes
To věřím, ono se špatně odolává. Já teda teď mám chuť na sladký šíleně.. mohla bych ho pořád, ale ovládám se ![]()
Tak holčička by nebyla špatná.. ale i kluk.. hlavně, že to bude zdravé : -)
Takže máš holčičku únorovou?
Jojo únorovou holčičku
to je jasné, hlavně, když bude mimi zdravé
v kolikátem tt jsi?
Zdravim těhulky,
tak dnes jsem konecne byla na krvi a zitra budou výseldky, snad je to v poho:)..jinak jsem chtěla vidět i prcka, tak jsem se nechala vyšetřit ultrazvukem. Teda už je to pořádny miminko, hned je mi líp:)
Chodí tady nějaká těhulka už na plavání..já ze sebou už musím něco dělat, záda bolí jak čert a břicho taky, tak mě napadlo to plavání nabo mě docela lakají břišní tance. Ale přece jen to plavání a posilování ve vodě je lepší a neni tak náročný.
Našla jsem odkaz: http://www.studioprozeny.cz
ty ceny mě teda moc nepotěšily. Zná tohle studio tady někdo??:) By mě zajímalo jestli v tom bazénu nebudu mrznout:D
@Hercendes píše:
Zdravim holky, přidávám se k vámTP mám 30.4.2013 no možná budu květnová uvidíme
čekám druhý mimčo, pupek mám stále nafouklý, že bez espumisanu nedám ani ránu, jsem ráda, že se mi nedělá už špatně a nezvrácím, u prvního miminka jsme to nezažila bylo mi dobře až dokonce až na to přibrání nabrala jsem 35kg a bojim se, že u druhého taky tak naberu a budu mít přes metrák
je fakt, že u prvního mi přítel, ted bývalý nosil z práce samý teplý koláčky a koblijy a já je ještě ve 3 ráno zbušila
nešlo odolat, když byly ještě teplý
je tu některá co čeká také druhé miminko? děti budou od sebe 2 roky a 3 měsíce, bojim se abych to psychycky zvládla malá je pěkný éro
dnes mi sestricka doporučila místo espumisanu(ten mi totiž nezabírá) NOBALL, prý je lepší, tak jsem na to zvědavá, protože trpim ![]()
@Hercendes píše:
Jojo únorovou holčičkuto je jasné, hlavně, když bude mimi zdravé
v kolikátem tt jsi?
Já mám Páťu taky únorového.. přesně 10. února ![]()
A dneska jsem 10+5tt a ty? : -)
Ahoj holky, muzu se k VAM PRIDAT
TP MAM 4.4 A DOMA MAME UZ 4LETOU DCERKU, PRED ROKEM JSEM MELA ZT V 15TT, TAK TED JSEM UZ VYPLASENA TEHULE
NEKDE ME PICHNE A JA PLASIM, ALE VERIM ZE BUDE ´VSE OK. ![]()
Ahoooj Katranko…vítej
ty jo v 15tt jooo
to už není tak běžné ne v druhém trimestru…a zjitili proč se to stalo???
Teda teď jsem také vystrašená už ze všeho…
a špinila jsi nebo tak něco??
@katranka1 píše:
Ahoj holky, muzu se k VAM PRIDATTP MAM 4.4 A DOMA MAME UZ 4LETOU DCERKU, PRED ROKEM JSEM MELA ZT V 15TT, TAK TED JSEM UZ VYPLASENA TEHULE
NEKDE ME PICHNE A JA PLASIM, ALE VERIM ZE BUDE ´VSE OK.
Vítej
já teda čekám první ale v lednu jsem potratila sice v 6tt a ted už jsem v 11tt tak už snad vše bude ok.. taky jsem vylašená
ze začátku jsem četla ty hororový scénaře
takže taky plaším ![]()
@katranka1 píše:
Ahoj holky, muzu se k VAM PRIDATTP MAM 4.4 A DOMA MAME UZ 4LETOU DCERKU, PRED ROKEM JSEM MELA ZT V 15TT, TAK TED JSEM UZ VYPLASENA TEHULE
NEKDE ME PICHNE A JA PLASIM, ALE VERIM ZE BUDE ´VSE OK.
Plod odumrel v 15 tt nebo se na to prislo v 15tt? Bohuzel i to se stava, je to hrozny:(
@relay píše:
Plod odumrel v 15 tt nebo se na to prislo v 15tt? Bohuzel i to se stava, je to hrozny:(