TP duben 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
15.3.13 16:27

Terezku je taky pekny jmeno to je nase neterinka, :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
15.3.13 16:28

A jakej si mela prvni porod ja mela cisar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.3.13 16:33

Ja mela prvni porod ok…praskla mi voda v 16:00…zadny bolesti…nic…od pulnoci po 20ti min. boleni v zadech…ale nic zvlastiho…rano o pul devaty zvonim na sestru. ze uz to asi zacina…a a ona na to ze uz rodim… 8o
No a 9:25 už jsem ji držela v náručí…Proc cisar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
15.3.13 16:36

Mala mela snuru zamotanou okolo nozicek.Me praskla voda v 17.00 bolesti sem mela a v pet rano sem musela na kapacky skousely to normalne ale pak me rychle vzaly na cisar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.3.13 10:59

Ahoj Verco tak co si este cela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
18.3.13 12:00

Ahoj holky.. tak jak se mate a cítíte?? mi máme za 29dní termín tak jsem zvědavá kdy se tomu našemu pacholkovi zachce na svet :) už mi dává docela zabrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.3.13 12:59

Ahoj ja mama termin ted 3.4 ale bricho me boli a svedi ze uz by mohl jit ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
18.3.13 13:18

@adriana29 týjo tak at ti to dobre dopadne.. ja uz se otevrela cipek se mi taky zkratil tak jsem zvedava kdy vyleze pacholek.. no brisko mi uz taky kleslo svedi me a hlavne pri chuzy me picha mezi nohama a v podbrisku a takova divna bolest.. ale kdyz sedim nebo lezim je to ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
18.3.13 13:32

Me boli i kdyz chodim lezim snazim se to rozdejchavat ale uz bych i brecela tak sem zvedava :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.3.13 09:19

Ahoj holky, tak jsem včera byla na kontrole u dioktorky, dělala mi výtěr na..streptokoka tušim? A najednou jsem začla krvácet, ale celkem dost..tak se lekla a říká, ať jdu do nemocnice na monitor..že se jí to nezdá. Jestli cítím pohyby a tak..Ty cítím až až. Já byla jak opařená, fakt. Nabrala jsem tempo do nemocnice, celá taková vynervovaná, tam mi udělali monitor, UZV vnější i vnitřní a prej už jsem na 1 prst otevřená a doktor říká-to vypadá na porod. Termín mám 24.4. Dal mi magnesium, Ascorutin proti krvácení a mám čekat na pravid. kontrakce, nebo plodovku.Jo,jenže já mám strach, že to prostě nepoznám. Tu vodu snad jo, počítám, že to je velký množství co nepojme slipovka. Dneska jsem jí měla před chvílí nějakou mokrou s růž. výtokem, asi po tom krvácení ještě, ale jsem sama doma a nervní. Břicho mám tvrdý pokaždý, když vstanu, kolikrát i v leže cítím jak je tam malá namáčklá na kůži, ale kontrakce si představuju víc bolestivý. Ono mě taky to břicho dost tlačí vespod, při chůzi děsně, ale to už tak týden pořád stejně. Tak ležim a čekám na kontrakce v klidu. A doufám, že je rozpoznám a nebudu si myslet, že to je bolest od kopance a pohybů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.3.13 09:33

Ahoj ja mam termin 3.4 bricho me boli taky jak cert a doktor rikal ze uz taky kazdnym ndem muzu porodit tak sem na to zvedava. Bolesti taky moc nepoznam ale voda mi u holky praskla tak snad to bude stejny.Ozvi se jak je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.3.13 09:48

Určitě budu teď na příjmu, mám jen ležet a vůbec nechodit. Já mám právě termín až 24.4. :/ Tak jsem z toho taková..smutná, že by tam měla kočka ještě vydržet. Prý aspoň ještě dva týdny, kvůli plicím. Nechci aby byla napojená na přístroje, ale to nechce nikdo a nakonec jsou to děcka bez problémů..Neni to už tak mooc brzy.. No a mám pořád nabíjenej tel.,abych byla v pohotovosti, jelikož jsem sama v baráku za městem a bez auta, to má teď přítel, který je připravenej kdyžtak hned přijet. Jsme ještě objednaní 5.4. na focení a 30.3. jsem na melír, tak nevim nevim, jestli to odříct, nebo se tam nechat dovézt. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.3.13 09:52

Ja sem zrovna na strihani byla minuly tyden a taky sem si nechala uselat melir.Me se mala narodila o 12 dni driv ale u tebe je to este opravdu brzi, ja teda nelezim ja uz to mam zapar tak vytiram a delam aby sel uz malej ven. A tysi odkad a kolik ti je jestly se muzu zeptat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
20.3.13 10:16

27 a jsem z Č. Budějovic. Já taky ne a ne vydržet ležet, mám nutkání uklízet a něco dělat :) Když ti praskla ta voda, jaký je to tak množství? Bojim se, že to bude ukapávat postupně a ani si toho nevšimnu, nebo, že budu zrovna čůrat apod. :D Ale to by slipovka asi nepochytila, ne? DOufám..Abych pak něco nazemaškala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
20.3.13 11:03

Vody je to spousta to tece skoro furt kdyby to tak bylo praskal ti tak si vem vlozku ja ji nemela a kdyz me prijmaly tak mi vynadaly ze sem ji mela mit aby vedely jakou ta voda mela barvu.Me je 28 a sem z Krasejovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí