Poradna duly
Jana Čurdová
Nebo dotoho 5.4 rada bych se setkala znekym v porodnici jak si pisem holky
Ahoj holky..Tak se hlasím z domova.. byla to dlouhá a napínavá noc…s chlapem jsme si strihly noc na porodnim boxu přijeli jsme do porodky a kontrakce byli ale nemoc velky otevrena na prst a cipek 2cm poslali me domu cekat… prijely jsme domu ja sla na wc a zachodova misa plna cerstve krve tak jsem volala do porodky a vyrazily jsme znova… kontrakce byli po 5 min ale porad sem se neotvirala a jen krvacela.. pichly mi injekci a rekly ze bud se zacnu otvirat a nebo kontrakce zmizi, nakonec i krvaceni ustalo a kontrakce v pul 3 rano zmizely ozvy a vse v poradku tak jsem pred chvili dojela domu..
To byla noc teda. U me poslicci pracujou dost bricho tvrdne ale jinak nic taky uvidime v utery co mi rekne doktor
@adriana29 Ahoj jojo já jsem ještě celá
ale myslím že to už dlouho trvat nebude a to se má malá narodit až 27.4. ![]()
Ja mam ted 3.4 a uz se tesim az to bude venku bricho me furt boli uz to nemuzu vydrzet
Ja taky celá…ale vse boli…cekam jen az praskne voda nebo zacnou pravidelny kontrakce…uz aby to bylo
I kdyz se bojim jak to bude probihat uz abych to nase
drzela v naruci ![]()
Zatim cela a porad doma ale jak uz jsem psala vejs muze to o5 dojit kazdou chvili nebo dnem… desim se toho uz.. ale nebudu strasit… jsme holky sikovny a vsechny to zvladneme ![]()
Jo jo zvladnem ale at uz to mame za sebou.Ale uz chci byt doma z malim ![]()
Holky mě je poslední dobou tak divně, pořád mám křeče do břicha pichlavý bolesti na spodek, tvrdne mi břicho tak se bojím aby se nám princezna nenarodila dřív ![]()
Ahoj holky, ja jsem taky cela..jsem unavena, picha me v brise. Hlavne k veceru, nakonec zjistim, ze jsou to prdiky, ale picha to teda pekelne, vzdycky se musim prikrcit a pockat. ANi to nejde rozchodit..:(
Uz aby byli ty prckove venku, coz??
Ahoj holky… tak já sice nerodím v dubnu, odbyla jsem si to v listopadu, ale kamarádka co měla termín 3.4. dneska porodila chlapečka Adámka. Včera jí začli vyvolávat, protože malej měl odhad na 4,5 kilo a nakonec měl 4 kila přesně.
držím vám palce, ať to dáte. Já 14 dní přenášela, takže je mi jasný jak vám je. Za chvíli už budete mít svoje srdíčka v náručí a teprva začne ten pravej boj. ![]()
Holky tak já taky porad 2v1…TP 5.4…Ale uz mam dost ![]()
Behem trech dnu ted porodili známí i neznamí v mém okolí a já nic…asi se tam má dobře a vyckava na jaro
![]()
Ja mam termin az 14 dubna nebo 21 dubna, ale pokusim se ji nejak vyhnat driv, protoze jsem unavena, podrazdena..dneska zacinam pit malinik, pry to podporuje porod. Mel by byt rychlejsi, tak jsem zvedava:D