TP duben 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
458
24.3.13 11:49

Ahoj holky ste este cely a jak je kdo ma termin do 3.4 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
24.3.13 11:56

Nebo dotoho 5.4 rada bych se setkala znekym v porodnici jak si pisem holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
24.3.13 13:14

Ahoj holky..Tak se hlasím z domova.. byla to dlouhá a napínavá noc…s chlapem jsme si strihly noc na porodnim boxu přijeli jsme do porodky a kontrakce byli ale nemoc velky otevrena na prst a cipek 2cm poslali me domu cekat… prijely jsme domu ja sla na wc a zachodova misa plna cerstve krve tak jsem volala do porodky a vyrazily jsme znova… kontrakce byli po 5 min ale porad sem se neotvirala a jen krvacela.. pichly mi injekci a rekly ze bud se zacnu otvirat a nebo kontrakce zmizi, nakonec i krvaceni ustalo a kontrakce v pul 3 rano zmizely ozvy a vse v poradku tak jsem pred chvili dojela domu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
24.3.13 14:08

To byla noc teda. U me poslicci pracujou dost bricho tvrdne ale jinak nic taky uvidime v utery co mi rekne doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
24.3.13 17:56

Halo halo holky je tu este nekdo ste este vsichni cely :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
24.3.13 19:57

@adriana29 Ahoj jojo já jsem ještě celá :-) ale myslím že to už dlouho trvat nebude a to se má malá narodit až 27.4. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
24.3.13 20:20

Ja mam ted 3.4 a uz se tesim az to bude venku bricho me furt boli uz to nemuzu vydrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.3.13 20:22

Ja taky celá…ale vse boli…cekam jen az praskne voda nebo zacnou pravidelny kontrakce…uz aby to bylo :lol: I kdyz se bojim jak to bude probihat uz abych to nase :srdce: drzela v naruci :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
24.3.13 20:50

Zatim cela a porad doma ale jak uz jsem psala vejs muze to o5 dojit kazdou chvili nebo dnem… desim se toho uz.. ale nebudu strasit… jsme holky sikovny a vsechny to zvladneme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
24.3.13 21:02

Jo jo zvladnem ale at uz to mame za sebou.Ale uz chci byt doma z malim :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
24.3.13 21:18

Holky mě je poslední dobou tak divně, pořád mám křeče do břicha pichlavý bolesti na spodek, tvrdne mi břicho tak se bojím aby se nám princezna nenarodila dřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.3.13 17:47

Ahoj holky, ja jsem taky cela..jsem unavena, picha me v brise. Hlavne k veceru, nakonec zjistim, ze jsou to prdiky, ale picha to teda pekelne, vzdycky se musim prikrcit a pockat. ANi to nejde rozchodit..:(
Uz aby byli ty prckove venku, coz??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
29.3.13 17:55

Ahoj holky… tak já sice nerodím v dubnu, odbyla jsem si to v listopadu, ale kamarádka co měla termín 3.4. dneska porodila chlapečka Adámka. Včera jí začli vyvolávat, protože malej měl odhad na 4,5 kilo a nakonec měl 4 kila přesně. :) držím vám palce, ať to dáte. Já 14 dní přenášela, takže je mi jasný jak vám je. Za chvíli už budete mít svoje srdíčka v náručí a teprva začne ten pravej boj. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
29.3.13 23:25

Holky tak já taky porad 2v1…TP 5.4…Ale uz mam dost :zed:
Behem trech dnu ted porodili známí i neznamí v mém okolí a já nic…asi se tam má dobře a vyckava na jaro :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
30.3.13 10:30

Ja mam termin az 14 dubna nebo 21 dubna, ale pokusim se ji nejak vyhnat driv, protoze jsem unavena, podrazdena..dneska zacinam pit malinik, pry to podporuje porod. Mel by byt rychlejsi, tak jsem zvedava:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí