Poradna duly
Jana Čurdová
@jaja84 díky nalezla jsem je. On on to asi každý car dělá jinak, já zaváděla 5 denní blastocystu a 10 den jsem objevila v testu // a 13 den jsem si zašla na krev a pak rovnou k doktorce (tedy ta není v Caru, ale je něco jako obvodní
)
Mě to vysvětlili, že to mám počítat ode dne, kdy jsem začala simulovat, tak mi to dnes tedy vychází přesně 5 týden + 0 dní.
Kam jsi chodila do Caru?
@pavla1708 píše:
@kar-maa Ahoj
vítám tě snažilko, kdy tedy budeš testovat??
no jestli to vydrzim, tak jsem si rikala, ze testnu az v pondeli. Ale nevim co udelaji moje ruce nenechavky :0)
@pavla1708 ahojky ja nebyla nikde
nikdo mne jeste tak brzo nechce videt, jdu az za 9 dni
to uz by mohlo byt neco videt
mela jsem 5 denni a mame v mrazacku jeste 3 ![]()
@pavla1708 píše:
@jaja84 díky nalezla jsem je. On on to asi každý car dělá jinak, já zaváděla 5 denní blastocystu a 10 den jsem objevila v testu // a 13 den jsem si zašla na krev a pak rovnou k doktorce (tedy ta není v Caru, ale je něco jako obvodní)
Mě to vysvětlili, že to mám počítat ode dne, kdy jsem začala simulovat, tak mi to dnes tedy vychází přesně 5 týden + 0 dní.
Kam jsi chodila do Caru?
jeje ja sjem chodila do iscaru v holesovivch
ja zacala stimulovat od 10.cervence tak by mne teda zajimalo v kolikatym jsem
to je des tohle fakt
ja se utesuju timhle
![]()
@pavla1708
ahoj Pavli, no jsem právě uvažovala, jestli tady vůbec o něčem s váma diskutovat, když nebudu moci mluvit k tématům. I když asi pořád těhu řešit možná nebudete. ![]()
Možná brzo přidám taky zprávu, ale to se ještě uvidí.
a nebo ne ![]()
Přeji všem krásný den ![]()
@jaja84 píše:
@kar-maa tak to vubec netusima nevis jake tema to bylo
to nevim, ale je mozne, ze jsem jen cetka par tvych prispevku
@jaja84 krásné testíky, no já bych možná ještě došla na krev jako samoplátce, dělají to ve všech laboratořích a je to lépe vypovídající, stojí to něco přez 200 Kč, ale podle hodnoty poznáš jak je brouček velký.
No jestli dobře počítám tak 4 nebo 5 týden, počítej to od toho 12.7.
nemáš nějakou obvodní gyndařku??
@pavla1708 mam normos gyndare myslis ze tam mam zavolat a oni mi to udelaji? a ze mi reknou kolik ma hcg a ja si pak najdu v jakem rozmezi jsem?
@jaja84 já myslím, že určitě, neměl by s tím být problém, já bych to zkusila
nevydržela bych čekat nečinně do příštího pátku ![]()
@pavla1708 muzu ti rict ze to cekani je fakt sila
jeste popremyslim a asi tam zavolam ![]()