Poradna duly
Jana Čurdová
@pavla1708 ahojda! cítím se dobře, jen jsem včera večer na jedný akci trochu prochladla, tak trochu posmrkávám
jinak fajn,.. co ty??? pořád přemýšlím, proč tu nevidím ty popisy? hm hmmmm,.. ![]()
Ahoj ![]()
koukej porádně odpočívat, ať tě ta rýma pustí.
No podpisy si můžeš zapnout na horní liště - je tam fotoalbum k tématu, sledovat emailem, přidat k oblíbeným a pak je zapnout podpisy.
Svůj si vytvoříš v nastavení ![]()
@kenikim no tak vidíš jak jsi šikovná
Kdy máš termín porodu?
@pavla1708 … no, jsem zase trochu uchrápla…
dle výpočtů na netu ho mám 29.-30.3. (na jak které stránce), doktorka mi jej ještě nestanovila, nemám ještě ani průkazku ![]()
@kenikim no tak to je paráda, já jdu zítra k doktorce a říkám si jestli už uvidí srdíčko, nebo je ještě brzo, dle mého kalendáře jsem teprve 5 +5.
Někdy, tedy když pořád jenom zvracím, tak mi to připadá, že je to neskutečně dlouho ![]()
Já bych teoreticky měla mít termín mezi 7 až 10 dubnem ![]()
@pavla1708 řekla bych, že na srdíčko bude ještě brzo, ale min. váček bude vidět určitě,.. tak to jsme na to celkem stejně
týden sem, týden tam
… zvracení se mi naštěstí ještě vyhýbá, tak ať tě to taky kouká co nejdříve pustit.. tak to už bude zítra první fotka co?? no já na tu svoji koukám pořád, máš se na co těšit ![]()
Holky tady jsou levné a kvalitní věci, všechny jako nové za pár korun, tak se přidejte ![]()
Ahoj holky… jak jste na tom ted? já jsem 10+2 tak mám trochu náskok…mě není nic, prsa přestala bolet v 6tt, nevolnost žádná prostě nic..po min zkušenostech hodně strach......uf už at jsem třeba 16tt a víc budu klidnější…
@katyn ahojky ja jsem dneska 7+2 a prsa boli
v patek jdu zase na dalsi utz. V patek jsme meli srdicko tak jsem si aspon trosku oddychla ale stejne uz zase citim jak se mi stahuje hrudnik kdyz si vzpomenu na patek
jinak mi spatne taky neni
![]()
Ahoj holky ![]()
jak se Vám daří??
My jsme relativně v pořádku, máme asi 11 mm a odpovídáme 7 týdnům ![]()
@pavla1708 ahojky 11mm? to ja mela jen 6mm
jeje zase mam brouka v hlave
ale prej je vse ok
@jaja84 ahoj já myslím, že to je v normálu. To je to samé jako v 5 týdnu můžeš mít HCG 7 - 900, nebo tak nějak.
hlavně jestli je srdíčko a ty jsi v pořádku. Míry neřeš. My jsme oba dost veliký máme ke 2 metrů, tak je to po nás ![]()
@pavla1708 dekuju jsi noc hodna
ja jsem zase prcek
tak ono na tom asi neco bude
jinak preji hodne stesti ![]()
Jaja: bud v klidu já minulý rok v 8tt 8mm a letos v 7+4 10,1 mm takže to je různé…většinou to ti malý doženou během pár týdnů..co týká strachu to mi povídej já jdu na druhou kontrolu v pondělí a bojim hrozně…min.rok mi totiž na druhé kontrole řekl, že už není srdeční akce tak proto bojim a to jsem tenkrát šla v 10tt ted měl 4týdny dovolenou tak jdu v pondelí a to budu už 11+2 a fakt bojim hrozně..jelikož mi nic není žádný příznak ![]()