Poradna duly
Jana Čurdová
No priznaky ani ne. jen po ovu me 3dny bolely bradavky, ted to preslo. snad nikdy co si pamataju jsem tohle nemela, snad mozna ve 20ti, a pak dlouho nic, a bolesti bricha a tlaky az pri ms, to same pnuti v prsou. ale tedka mivam pred ms pnuti v brise. nevim. rada bych nejake priznaky, i kdyz ty nejsou nevyhnutelne u vsech. ![]()
@kar-maa píše:
A pocitujes nejake priznaky? U me je to vzdycky sejne, kdyz jsem tehu.
Ahoj holky! můžu se přidat? poslední MS jsem měla 23.6. a 17.7. jsem našla prvního ducha na testu.. a už to jelo
krev, prohlídka, utrogestan, dovolená, 22.7. nedorazivší MS a další pozitivní testy… ve čtvrtek se chystám k doktorce, to už bych měla být 6+5 tt, tak snad se to vyvíjí dobře… ![]()
Tak drzim palce, aby to teda probihalo az do konce ![]()
@kar-maa píše:
jo to pocituju
@ZuzulikB píše:
Tak drzim palce, aby to teda probihalo az do konce
dekuju ti ![]()
u me je to vzdycky stejny, kdyz jsem tehu.
Prvni priznaky se dostavi tak kolem 4-6 DPO. Prvni je to jen takove obcasne pichnuti, to si vzdycky rikam to nic neni, to muze znamenat uplne vsechno a nic.
Druhy den je toto pichani castejsi a intenzivnejsi. Pak se prida takove lehke tahani v podbrisku. To si porad rikam, to muzou byt zarazene vetry nebo neco podobnyho. Dalsi den je to silnejsi a castejsi a hlavne kdyz neco delam. No a ted uz me takhle picha a taha ctvrty den.
Samozrejme jsem si to vsechno mohla vsugerovt a taky jsem se to predtim vzdycky snazila prehlizet, jako ze to neni mozny, takhle brzy a to prece nemuze byt pravda. Dvakrat jsem to takhle mela a 2× jsem byla tehotna. No tak uvidim ![]()
jeste cekam na boleti prsou, ty jsou u me pro tehu taky specificky jiny nez normalne. A ty mam zacit citit tak za 3 dny.
Ahoj holky, ja taky pred par dny nasla na testu //
byla jsem na IVF a ted cekam do pristiho patka na KO, asi mne trefi
jinak vsem tady gratuluji
![]()
@ZuzulikB ahoj ![]()
klidně tu můžeš čekat s námi, jestli ti nebude vadit, že tu budeme řešit těhu problémy ![]()
já jsem i v jiných diskuzích a snažili jsme se taky docela dlouho a moc mi pomáhalky holky „čekatelky“
Já holky pořád piju! Mám takovou tu kocovinu, kdy vám nepomůže ani vypitý rybník na uhašení žízně..:-D Jenže to nemám z alkoholu, nýbrž z těhotenství ![]()
@kenikim ahoj ![]()
tak to je báječné. Jaké jsi měla hodnoty z krve??
Odkud jsi a kolik ti je a jak dlouho jste se snažili??
@jaja84 ahoj ![]()
tak to taky moccc gratuluji, vítám tě mezi námi.
Byla jsi na krvi a kolika denní embrijko jsi si nechávala zavést a máte ještě mrazáčky???
@pavla1708 Tohle je právě těhotenstvím, měla jsem to i u minulého, a to jsem čekala v řájnu. Stav jako kocvina
Jdu spát, Pepuška chce odpočívat ![]()