Poradna duly
Jana Čurdová
@jaja84 zavolej, a ty jsi na neschopence nebo chodíš do práce?
@jaja84 tak jestli jsi doma, tak bych se sebrala a šla k té doktorce bez objednání, tě to trápí, ne??
Nebo už jsi tam byla??
@pavla1708 píše:
@kenikim ahoj
tak to je báječné. Jaké jsi měla hodnoty z krve??
Odkud jsi a kolik ti je a jak dlouho jste se snažili??
Ahoj,.. 4 dny před očekávanou MS jsem měla HCG 94. Doktorka na utz nic neviděla, jen zvýšenou sliznici. Zrovna jsem odjížděla na dovolenou a vzhledem k tomu, že jsem předtím než jsem zjistila, že jsem těhotná silně špinila, tak mi nasadila pro jistotu utrogestan, abych tam někde nepotrácela atd… A zítra jdu na kontrolu, měla bych být tedy 6+5 tt, tak snad to bude OK.. jinak jsem ze severní moravy, je mi 27 a ač to zní neuvěřitelně, zadařilo se nám napodruhé.. (teda doufám, ale příznaky mám jako blázen, 2 čárky drží, tak se ukáže zítra u doktorky)
@kenikim to víš, pokud se čárky drží tak to bude dobré a zítra by jsi mohla už i slyšet srdíčko. No na podruhý to je super ![]()
Kde jste byli na dovče??
@pavla1708… ááále, jen 14 dní v Chorvatsku.. no jsem na zítra zvědavá.. a překvapená zároveň, jaký štěstí jsme měli, že se nám to povedlo…
Ale nějak mi uniká?? Jak je to s tebou vůbec??
.. když se pohybuješ v této diskuzi;-)
@kenikim no já našla čárečky teď nedávno, ale máme to z 3 IVF, ale konečně se zadařilo, mám to napsané v podpisu ![]()
Co myslíš, jak ti to uniká??
@pavla1708.. asi jsem to blbě napsala… myslela jsem jen že jsem detailně nepročítala celou diskuzi, tak jsem nevěděla, jak na tom jsi..
.. a žádné podpisy nevidím!!!
… no, moc se tady neorientuju…
Ahojte holky,
tak se k vam muzu oficialne pridat.
Nevedela jsem presne, kdy jsem mela ovulaci, akorad jsem tusila, ze jsem dnes tak 9–11DPO. No a samozrejme jsem doufala, ze uz jsem ten 11DPO a moje ruce nenechavky dnes rano sahly po testu a zjistila jsem teda, ze jsem urcite ten 9DPO. Protoze tak slaboulinkateho ducha jsem jeste nememla ![]()
No hlavni je, ze tam je a doufam, ze uz bude jen silit a ze ty blbe biochemka predtim byly jen blba souhra nahod!!! ![]()
Ahojte holky,
muj minuly test byl falesne positivni, protoze dnesni je negativni. Takze se s vami loucim a preju hodne stesti. Papa
@kenikim ahoj tedy tak to mooooccc gratuluji, další krůček, hurá.
Jak se cítíš?