Poradna duly
Jana Čurdová
Dobry den zalozila jsem nove diskuzni tema, rijen 2012,protoze jsem tu zadne nenasla ja mam termin 26.10 2012..cekame chlapecka, tohle to je moje 2he tehotenstvi.no oproti tomu prvnimu nic moc..u prvniho jsem ani nepocitila, ze jsem tehotna, ale rodila jsem predcasne v 35tydnu, cisarem, tak jsem zvedava jestli tento mimisek se narodi v terminu (: a co vy holky?
Temata tu jsou.....ja mam termin 25.10. a taky kluka..a taky druhyho ![]()
zkus se kouknout treba sem
Ahoj, tak já mám termín 16.10.2012, čekáme první miminko, nejspíš holčička ![]()
Temat na rijen je tu dost ja jsem ve dvouc a jeste jsem nasla 4
Ahoj holky, tak se k vám přidávám, termín mám 16.10, a čekáme 3 miminko ![]()
Tak to já se také přidávám TP mám 14.10 nebo 30.10 podle ultrazvuku a čekáme holčičku a už se na ní moc těším jsem teď doma a nudím se tak už aby byla s náma ![]()
@24denisa píše:
Dobry den zalozila jsem nove diskuzni tema, rijen 2012,protoze jsem tu zadne nenasla ja mam termin 26.10 2012..cekame chlapecka, tohle to je moje 2he tehotenstvi.no oproti tomu prvnimu nic moc..u prvniho jsem ani nepocitila, ze jsem tehotna, ale rodila jsem predcasne v 35tydnu, cisarem, tak jsem zvedava jestli tento mimisek se narodi v terminu (: a co vy holky?
můžu se zeptat z jakého důvodu jsi rodila tak brzo? a jak to neslo miminko muselo byt v inkubátoru?
@infantka píše: @Petík K: taky se nudím, mluvíš mi z duše..
no já jsem prakticky cele těhu doma a to teplo venku je nesnesitelný takže jsem zalezla doma a nevím co z roupama
už se těším až začnu prat na miminko jenže ještě nemáme udělanou skříň pro prcka takže musím ještě počkat ![]()