Poradna duly
Jana Čurdová
Tak nějak se nám narodí jedno nebo dvě…Prý uvidíme na UTZ příští týden jestli to druhé chce na svět taky nebo ne ![]()
Já jsem sice teprve na začátku tak snad vse dobre dopadne,ale podle výpočtu mam termín kolem 22.října ![]()
ja mam taky vypočítaný termin na 22.10.2012. V utery jdu na ultrazvuk,tak uvidime co nam řeknou jestli je to dobre nebo ne ![]()
zdravim a gratuluju..
ja sem dneskem v 10.tt a dvojcatka se snad udrzej. Termin mame 7.rijna. sice je to v 19letech mazec ale tam sem sama na sebe docela zvedava…
Kurňa mě řekla doktorka že budu vědět termín až při 12tt, kdy mi přesně řeknou podle ultrazvuku…podle čeho to víte?
Dvojčátka (naštěstí) už nečekáme…
Brettynka píše:
Kurňa mě řekla doktorka že budu vědět termín až při 12tt, kdy mi přesně řeknou podle ultrazvuku…podle čeho to víte?
Dvojčátka (naštěstí) už nečekáme…
myslim ze tak ze predbezny a priblizny termin porodu vypocitas 40tydnu od prvniho dne posledni menstruace. na netu je na to spusta kalulacek. ![]()
tak já se k vám přidávám, mám termín 9.10.2012
no uvidíme jak se to změní po ultrazvuku ![]()
Sarieli píše:
Terezko, to Ti vyfotil uz tak brzy?…jaj taky se tesim:-)
Sice tam není moc vidět,ale nevadí ![]()
Kdys měla poslední MS? Já abych si to nějak mohla porovnat, protože já si je nenapsala :-/ Tak si jen matně vzpomínám.
Kam jedete rodit vy s termínem 22.10.? Doufám že nebude Šternberk plnej ![]()
Brettynka píše:
Kdys měla poslední MS? Já abych si to nějak mohla porovnat, protože já si je nenapsala :-/ Tak si jen matně vzpomínám.
Poslední MS byla 9.1. ![]()
Brettynka:termín si se vypočítá podle poslední menstruace http://www.babyweb.cz/…-porodu.aspx?… mi vychází termín na říjen,jen se modlím ať je vše v pořádku ![]()