Termín porodu léto 2012

18
15.2.12 15:28

Termín porodu léto 2012

Ahoj těhulky, jsme nyní v 17tt. Pojďte si popovídat vy co jste na tom podobně. Co pohyby? A jak se těšíte na horko s bříškem. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
15.2.12 15:34

Ahojky, já mám termín koncem srpna, tak se toho léta docela děsím, první těhoteství jsem porodila v prosinci a přibrala jsem jen 9 kilo, ted jsem za těch 12 týdnů už přibrala pět kilo, tak už to je znát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.2.12 15:39

Ahoj. No my jsme v 17tt a zhubli jsme 1kg :D nevím jak je to možné :D špatně mi není…snad jen že málo piju, ale na to už si budeme dávat bacha… :)Já jsem těhotná poprvé a jsem na to horko docela zvědavá… :D Jak se budu kutálet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
15.2.12 15:44

Ahoj, jsem taky v 17tt, termín míme 22.6. Miminko mě krásně kope a já si to užívám. Špatně mi už není tak 2 měsíce. Zatím jsem přibrala 4 kila, jsem zvědavá kolik naberu. U prvního jsem měla rovných 20 kg :mrgreen: Jinak bříško už mám dost velké, jako některé maminky v 7 měsíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.2.12 15:44

Ahojík,já se tady k Vám přidám i když nemám žádné zkušenosti ale Klarco jsem ted taky 17tt jako Ty:-)A zatím jsem nabrala jen 1Kg,s tím pitím to mi povídej taky moc toho nevypiji:-)
Kattyx - neboj třeba se Ti to už zastaví:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.2.12 15:45

Ahoj holky,
já čekám koncem srpna druhý mimčo, první se narodila na konci září a není to tak strašný s tím břichem :). I když je fakt,že já jsem přibrala jen 10kg, uvidíme, jak to bude teď, zatím jsem pořád na své váze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.2.12 15:52

Tak já mám termín v červenci holky:-)Před půlrokem jsem prošla zamlklým potratem ve 12TT:-(Takže ted se budu bát celý těhotenství:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.2.12 15:53

U nás je to s pohyby zatím nic moc…musím se na to hodně soustředit abych něco cítila, ale myslím, že ještě týden a pak si to do léta užiju až až :) už se toho drobka nemůžeme dočkat.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.2.12 15:54

Lennulka: Neboj u prvního těhotenství se to stává.. :) uvidíš, že tentokrát vše dopadne dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
15.2.12 16:00

Já taky měla první těho zamlklé v 8tt, další těhotenství dopadlo dobře a narodil se nám chlapeček . Když jsme pak čekali druhé , tak se mi miminko v 16tt uškrtilo na pupeční šnůře. No ted jsem hěho po 4 a pevně doufá, že v létě porodím zdravé dětátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.2.12 16:00

Klarco- tak já zatím pohyby nějak necítím,asi to moc nepoznám:-(No někdo říká že je to cítit tak kolem 20tt.Já fakt to zatím nepoznám:-(Každá KO nervy na pochodu,i když včera jsem byla na genetice a brala jsem to sportovně a četla si v klídku knížku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
15.2.12 16:04

Lennulka: moje kamarádka taky potratila ve 12 týdnu, ale druhý těhoteství bylo v pořádku krom toho že musela být na rizikovým, tak se neboj a užívej si to :-)
A s tou váhou nevím nevím, žeru jako kyselina, to u prvního jsem jedla normálně. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
15.2.12 16:05

A na pohyby si musím zatím počkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.2.12 16:06

Motomoni - tak to je mi teda líto,taky jsi si koukám prošla težkým obdobím,musíme věřit a neházet flintu do žita jak se říká:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.2.12 16:09

Kačko - no já jsem taky od začátku na rizikovým,je to kvůli tomu prvnímu těhotenství,tam jsem fakt měla od začátku problémy,a ted mně vlastně sama dr řekla že na začátek to doporučuje být doma v klidu,tak já ani kvůli práci by jsem to neriskovala,dělám na informacích v Kauflandu a tam stojíte celou směnu a hádáte se s lidma hihi:-)
No na pohyby jsem teda taky zvědavá,musíme se asi ještě počkat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí