Porod srpen - maminky Praha

10
21.2.12 13:52

Porod srpen 2012- maminky Praha

Ahojky všem mamčám :-) Jsem teď 14+2 a chybí mi povídání o našich mamčích starostech a ráda bych, aby jsme si tu řekli zkušenosti, strarosti a radosti :-) Už jsem registrovaná do porodnice (Podolí) a aktuálně řeším Genetiku, screening I.trimestru mám za sebou. Jakpak jste na tom Vy ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
22.2.12 16:35

ahoj
já jsem dneska 13+3 (teda jestli správně počítám) a genetiku a screening mám taky už za sebou (vše v nejlepším pořádku).
Registrovat se chci taky v Podolí, tak uvidím jestli to klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.2.12 16:46

Ahoky zuzka, Podolí určo klapne, já tam byla v neděli od šesti od rána a byla jsem druhá. Doporučuju sebou vzít sváču a něco na čtení a to pak uteče :-)) Jo a také vytvořit seznam, kam se bude každý nový příchozí zapisovat. Nám to pomohlo, že nikdo nepředbíhal a probíhalo vše v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.2.12 16:56

No co jsem tady pročítala diskuze o Podolí, je to dost o náhodě, ale nejpozději na sedmou bych tam být chtěla. Svačina - díky za tip, to by mne asi nenapadlo ;) a blok a tužku pro jistotu vezmu taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.2.12 17:05

Tak to už máš Podolí skoro v kapse :-) Bylo mi líto pár maminek, které přišly tak na půl desátou celé rozradostněné a byly hodně překvapené, že už se tam nedostanou…přečetly si jen na stránkách Podolí, že je to od 10-14hod a myslely si, že to na půl desátou stačí. Snad mají ještě jeden termín, tak to snad zkusí na podruhé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí