Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminy, jste tu nějaká která máte miminka narozená v červenci 2011 a máte chuť si popovídat a sdílet se mnou radosti i strasti s našimi ratolestmi? ![]()
my jsme 21. července. tak co ty vaši lumpíci už umějí? a jak jsou velcí? náš plazí, sedne si, staví se na kolínka a v postýlce se vytáhne po těch tyčkách a stoupne si. mám co dělat abych ho uhlídala, je hrozně akční.
páni tak to ta naše je teda pěkná lenoška
My máme skoro 10kg, válíme sudy po celém bytě, plazí se a sundavá si plínu ![]()
werunkaw123 píše:
páni tak to ta naše je teda pěkná lenoška
![]()
My máme skoro 10kg, válíme sudy po celém bytě, plazí se a sundavá si plínu
ten náš sudy neumí
asi nějak přeskočil vývoj
jo a váží 10,5kg a má 72cm
Ahoj holky, my jsme 8.7. - u nás taky jede plazení, lezení, tento týden sezení
Jinak je tu už diskuze miminka červenec 2011 - nechcete to dát dohromady??
Jaktože vám už seděj a ta moje beruška se k ničemu nemá
Diskuse bude už, ale rozjetá ne? Tam se pak těžko začlěňuje ![]()
Naše Eliška je 22. července, a zatím taky nesedí, pouze se plazíme a to dozadu, je to náš malý ráček. Já jsem si právě myslela, že když už je nějaká diskuse rozjetá, tak se těžko začleňuje, proto jsem založila novou. ![]()
rozjetý to máme teprve na 9 stran
Ale to sezení začalo před dvouma dnama zničeho nic, takže taky budeš určitě za chvilku překvapená
sudy taky válet neumí…
Tak ono je relativně jedno kde budeme klábosit ![]()
A jak vám zlatíčka spinkají? A už vás začaly zlobit? ![]()
a jak jste na tom s pápáním? u nás teda nic moc, malého kojím, v poledne sní půlku zeleninovomasové přesnídávky , navečer tak 3/4 ovocné přesnídávky, občas mu dám křupku a to je všechno, zatím to mlíčko vítězí.
já jsem z Brna. Spinkání je u nás děs běs… spát chodí v 19h, ale teď jsem zase běžela dát dudlík…jinak se budí zhruba co tři hodiny - kojím.....