Miminka narozená v červenci 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
21.2.12 19:57

Sabublinko, chceš říct že ti sní banán a k tomu ještě přesnídávku? Tak to je pěknej jedlík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
21.2.12 19:58
sykorka007 píše:
Bisu, krásná profilovka :lol: taky se budu muset po nějaké podívat :think:

Dík :) Mám ji všude-na autě jako nálepku, na zvonku.. :lol: Určo něco pěkného najdeš!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
21.2.12 19:58
sykorka007 píše:
Werunkaw - děkuju moc, zítra vyzkouším, dneska měl králíka s bramborem, tak aspoň bude změna…

Ještě že tě mám, jsem měla půl dne v kabelce kus zmrzlího králíka a úplně na něj zapoměla :oops: :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.2.12 19:59
:mrgreen: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
21.2.12 20:01
werunkaw123 píše:
sykorka007 píše:
Werunkaw - děkuju moc, zítra vyzkouším, dneska měl králíka s bramborem, tak aspoň bude změna…
Ještě že tě mám, jsem měla půl dne v kabelce kus zmrzlího králíka a úplně na něj zapoměla :oops: :mrgreen: :mrgreen: :hug:
:lol: rádo se stalo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
21.2.12 20:02

jo jo celý banán a ještě celou přesnídavku. jinak s tim spaním to máme taky celkem dobrý,usíná kolem 8 a vstává v 7 někdy v pul8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
21.2.12 20:04
sabublinka píše:
jo jo celý banán a ještě celou přesnídavku. jinak s tim spaním to máme taky celkem dobrý,usíná kolem 8 a vstává v 7 někdy v pul8

Tak to je andílek… krásně baští i krásně spinká :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
21.2.12 20:05

a kolik už maj ty vaše zlatíčka zoubků? my mame zatim 2 a dálší dva nám lezou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
21.2.12 20:05

ty jo, holky nechápu, jak to s tím spaním děláte 8o nevaříte jim před spaním makový odvar?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
21.2.12 20:06
sabublinka píše:
a kolik už maj ty vaše zlatíčka zoubků? my mame zatim 2 a dálší dva nám lezou

u nás zatím není ani jeden, ale skrz to kojení jsem snad i radši ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
21.2.12 20:07

Jsem od Kolína. Dítko stále v noci vstává kolem půlnoci na mlíko, pak rano v sedm. Přes den ale spí 2×2 hodiny a jí po malých porcích co 2 a půl hodiny. Přesnídávku s houskou nebo sušenkou, maso-zeleninu, těstoviny, rýži (doma vařené) a mléko.
Na půlroční prohlídce mi Dr. radila namazat housku/veku/begetu Lučinou a po malých kouscích jí to dávat. Nesetkala jste se s tím některá? Stále váhám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090

Zoubky máme taky dva dole :pankac:

Odvar nevařím :mrgreen: :mrgreen: ale můžu říct že jsem si do těď užívala fakt dovolenou :lol: kdežto teď už se všude dokoulí stáhne co chce psi otravuje no zkrátka ted už se musí fakt hlídat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
sykorka007 píše:
ty jo, holky nechápu, jak to s tím spaním děláte 8o nevaříte jim před spaním makový odvar?? :D

Přesně!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.2.12 20:08

Malá mi spala od začátku takhle hezky, zatím jí na noc nedávám ani kaši když jí zatím stačí mléko.
Zuby zatím nemáme žádné :lol: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
21.2.12 20:09
Bisu píše:
Jsem od Kolína. Dítko stále v noci vstává kolem půlnoci na mlíko, pak rano v sedm. Přes den ale spí 2×2 hodiny a jí po malých porcích co 2 a půl hodiny. Přesnídávku s houskou nebo sušenkou, maso-zeleninu, těstoviny, rýži (doma vařené) a mléko.
Na půlroční prohlídce mi Dr. radila namazat housku/veku/begetu Lučinou a po malých kouscích jí to dávat. Nesetkala jste se s tím některá? Stále váhám..

8o 8o 8o 8o to jako fakt? Tak to čučím, můj dr mi na půl roce řekl že můžu rozmáčet sušenky v mléce nebo přesnídávce :mrgreen: Čím by kousala pečivo? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí