Poradna duly
Jana Čurdová
Sabublinko, chceš říct že ti sní banán a k tomu ještě přesnídávku? Tak to je pěknej jedlík ![]()
sykorka007 píše:
Bisu, krásná profilovkataky se budu muset po nějaké podívat
Dík
Mám ji všude-na autě jako nálepku, na zvonku..
Určo něco pěkného najdeš!!
sykorka007 píše:
Werunkaw - děkuju moc, zítra vyzkouším, dneska měl králíka s bramborem, tak aspoň bude změna…
Ještě že tě mám, jsem měla půl dne v kabelce kus zmrzlího králíka a úplně na něj zapoměla
![]()
werunkaw123 píše:sykorka007 píše:Ještě že tě mám, jsem měla půl dne v kabelce kus zmrzlího králíka a úplně na něj zapoměla
Werunkaw - děkuju moc, zítra vyzkouším, dneska měl králíka s bramborem, tak aspoň bude změna…![]()
![]()
![]()
jo jo celý banán a ještě celou přesnídavku. jinak s tim spaním to máme taky celkem dobrý,usíná kolem 8 a vstává v 7 někdy v pul8
sabublinka píše:
jo jo celý banán a ještě celou přesnídavku. jinak s tim spaním to máme taky celkem dobrý,usíná kolem 8 a vstává v 7 někdy v pul8
Tak to je andílek… krásně baští i krásně spinká
![]()
a kolik už maj ty vaše zlatíčka zoubků? my mame zatim 2 a dálší dva nám lezou
ty jo, holky nechápu, jak to s tím spaním děláte
nevaříte jim před spaním makový odvar?? ![]()
sabublinka píše:
a kolik už maj ty vaše zlatíčka zoubků? my mame zatim 2 a dálší dva nám lezou
u nás zatím není ani jeden, ale skrz to kojení jsem snad i radši ráda…
Jsem od Kolína. Dítko stále v noci vstává kolem půlnoci na mlíko, pak rano v sedm. Přes den ale spí 2×2 hodiny a jí po malých porcích co 2 a půl hodiny. Přesnídávku s houskou nebo sušenkou, maso-zeleninu, těstoviny, rýži (doma vařené) a mléko.
Na půlroční prohlídce mi Dr. radila namazat housku/veku/begetu Lučinou a po malých kouscích jí to dávat. Nesetkala jste se s tím některá? Stále váhám..
Zoubky máme taky dva dole ![]()
Odvar nevařím
ale můžu říct že jsem si do těď užívala fakt dovolenou
kdežto teď už se všude dokoulí stáhne co chce psi otravuje no zkrátka ted už se musí fakt hlídat ![]()
sykorka007 píše:
ty jo, holky nechápu, jak to s tím spaním dělátenevaříte jim před spaním makový odvar??
Přesně!! ![]()
Malá mi spala od začátku takhle hezky, zatím jí na noc nedávám ani kaši když jí zatím stačí mléko.
Zuby zatím nemáme žádné
![]()
Bisu píše:
Jsem od Kolína. Dítko stále v noci vstává kolem půlnoci na mlíko, pak rano v sedm. Přes den ale spí 2×2 hodiny a jí po malých porcích co 2 a půl hodiny. Přesnídávku s houskou nebo sušenkou, maso-zeleninu, těstoviny, rýži (doma vařené) a mléko.
Na půlroční prohlídce mi Dr. radila namazat housku/veku/begetu Lučinou a po malých kouscích jí to dávat. Nesetkala jste se s tím některá? Stále váhám..
to jako fakt? Tak to čučím, můj dr mi na půl roce řekl že můžu rozmáčet sušenky v mléce nebo přesnídávce
Čím by kousala pečivo? ![]()