Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2242
24.9.12 18:37

@Andysek83 Nádherné fotečky!! :hug:

• načítám...
428
24.9.12 18:40

@amille Viď taky se mi líbí, ale líp to nešlo, mrňousek se nechtěl moc fotit. Furt se točilo zády=)

• načítám...
2242
24.9.12 18:56

@Andysek83 Jejej, copak bys nechtěla? :) Jsou úžasný, rozhodně lepší než šmouha na UTZ. :) Už se taky těším na screening :)

• načítám...
14396
24.9.12 20:21

Ahoj holky, já mám nahoře asi 3 kg, ale nevím přesně, přes léto nám nešla váha. :) v pase jsem strašně moc nabrala, Eda vylejzá, už fakt nemohu maskovat, že se nic neděje.

Cvičení pro těhu mě zajímá, ale nechápu, proč ho dávají na dopoledne. Nevím jak vy, ale já tou dobou jsem v práci. :)

Krásný fotky z NT screeningu, nás to čeká až 12. 10.

• načítám...
221
25.9.12 13:03

Ahoj holky, mohu se k vám přidat, hledám nějakou skupinu s příjemným popovídáním :mrgreen:

• načítám...
2028
25.9.12 13:07

Zdravím, můžu se taky přidat?
Minulý týden jsem byla na ultrazvuku a na krvi, zatím je to všechno v pořádku

• načítám...
221
25.9.12 13:56
@Andysek83 píše:
Ahoj Milé Dubňačky a naše milé Aprílátka…
Dnes jsem byla na prvotrimestrálním screeningu a vše dobré, opravdu jsem si oddechla, uff. Aprílátko krásně roste už 6,8cm(CRL) a s nožičkama už má 10cm a váží prej asi jako tyčinka mars, říkala p. Doktorka=))
Ze začátku spinkalo v sedě=) a potom ho musela probudit aby se otočil aby mohla změřit projasnění šíjového vazu, mělo by to být do 3mm nad už je riziko Downova syndromu, my měly necelý 2mm. Jinak to holky fakt super, cucalo si to prstíky a furt mávalo ručičkama. Na další velký ultrazvuk jdeme 22.11. to je ten druhotrimestrální a tam budou počítat prstíky a koukat a střevní kličky, fakt zajímavý=) Přikládám fotečku mrňouse. Zdravím holky, jinak jsem pekně nachcípaná od včera!!! Bolí mě v krku a mám děsnou vodovou rýmu, už mě pěkně pálí frňák.
Jinak doufám, že vám všem dobře daří a těhu probíhá bez komplikací!!! :hug:

Andýsek, tak koukám, že jsme na tom úplně stejně. Gratuluji ke zdravému miminku. Já jsem byla taky včera na screeningu, my budeme mít asi rozumbradu, měl ručičky na hlavě a nad něčím dumal :lol:

• načítám...
16186
25.9.12 18:25

Ahoj holky, tak je se dnes máte?? Co prckové? Nezlobí? :mrgreen: Tak jsem dnes byla poprvé na cvičení pro těhotné :lol: Směju se, protože s mým břichem-nebřichem jsem si tam moc těhotná nepřipadala :mrgreen: Bylo nás tam málo, což bylo super, protože cvičení na balonech si neumím představit při větším počtu (malá místnost). Jinak docela dobrý, krásně nás fyzioterapeutka protáhla, pocvičila jsem si ve velice pomalém tempu, spíš to bylo o dýchání… Odcházela jsem s dobrým pocitem, že si to žraní alespoň nějak kompenzuji :lol: :pankac: Ale také s rozhodnutím, že na takovéto cvičení mám ještě čas. Prostě si myslím, že se víc hodí až budu cítit, že je těhotenství pro mně alespoň trošku zátěž :nevim: Takže to vidím na pravidelnost tak od 5.-6. měsíce. Zatím si koupím permici na bazén a budu plavat :palec:

Jo a ještě něco - asi proto, že jsem odpískala cvičení se mi osud vymstil :mrgreen: Praskl odtok pod kuchyňským dřezem, což je opravdu luxus vzhledem k tomu, že přes něj jelo i vše z drtičky :cert: Závada odstraněna, ale teď ten bordel… :cert: :-O Beru rukavice a jdu do boje…fuj :poblion:

• načítám...
428
25.9.12 22:04

@stepik85 Ahooj, zrovna to čtu!!! Vítej kolegyně tak 3.4.2013 náš velký den :pankac: Děkuji a gratuluji k úspěšnému screeningu. Taky malý má 6,8cm a s nožičkama 10cm. Je to úžasný, viď?!
Já jdu na gyndu už zítra, tak prcka zase uvidíme.
jak ti je? Mě už je opravdu lépe, tak 2× za den cítim nevolnost, ale moje záda trpí, tak strašně mě bolí v kříži, asi se křižákům nevyhnu :zed:

• načítám...
2242
26.9.12 06:48

@neila
Ahojky, já si ležím doma s chřipkou, už se těším, až budu schopnější něco dělat, protože mi to přestává pomalu bavit :D. Piju čajíčky - mateřídouškový a ležim a ležim. Prcek nezlobí, i když včera mi tak divně bolelo večer v podbřišku, ale maminka mi ujistila, ať neplašim. Ale pak dodala, že na to mám vlastně plné právo :D.
Já si koupila v levných knihách cvičení pro těhotné na DVD, asi za 19,– v regálu se cvičením. Byly tam dva druhy, já si vybrala nějaký s míčem, ale zatím jsem to taky moc nestudovala. Ono v době, kdy člověk zvrací, se to cvičení moc nepotřebuje :mrgreen:.
Tu „nehodu“ ti nezávidim, hlavně ať to ve zdraví zvládneš :jazyk: :mavam:

• načítám...
7332
26.9.12 07:35

Holkýýýý, která z Vás tady má ten angel sound??? aaa od kdy jste poslouchaly?

• načítám...
5370
26.9.12 07:49

Ahojte…

Tak já byla včera na screeningu, cesta drochu dramatická, sofi nám zvracela po cestě, začíná jí být v autě špatně a já pak v brně když jsme parkovaly tak sem vylítla a zvracela sem za autem do kanalu, no sranda…
tak jsme šly vzaly mě krev a asi za půl hodiny jsme šly na ulz, třepala jsme se jak ratlík, měla jsme trochu strach i z dr. i když sem ho měla u screeningu u sofi, ale pak sem si přečetla jak pár maminek psalo jak je arogantní, nepříjemnej atd.tak sem si říkala jak to dopadne, ale byl užasnej, šlo nás do vnitř jak much, moje mamka, sofinka, kámoška a ještě její malá tak se tak na nás podíval a říkal, no tak se tady nák poskládejte a šel dělat ulz…mimčo bylo uplně nehybný tak sem se lekla, ale pak sem viděla blikat srdíčko a pak i se začalo hýbat asi spalo a nebo to bude klidas :-).vše dr. krásně změřil NT jsme měli necelé 1,0mm, tak super, nosní kustka přitomna, srdíčko v pořádku, průtoly tak jak měli být tak jsou, krásně bušilo, mozeček taky v pořádku, pateř krásná, močák funguje tak jak má…tak říká tak, že si na 6.4.připravte budík at nezaspíte porod, já na něj, já už v tom mám praxi tak jsme se smály a prý a ještě něco chcete vidět a já no co to je :P pač on se tak schválně vyzývavě ptal, ale prostě jak dělal ulz močáku, já mezi nožkama viděla takový ten vyběžek vystouplý, tak říkám to je kluk! a on se podíval a říkal, dneska uvařte manželovi pořádnou večeři, je to kluk-pač viděl v prukazce že máme dvě holky :-)…tak,že říkal, že vypadá vše v pořádku, že je to krásný miminko…tak sem šatsná odcházela…pak kolem 15h. volaly, skrz krev, taky vše v pořádku, riziko na downa mám 1:710 a celkový screening mě vyšel 1:50000 tak že super…tak snad to tak pujde krásně dál a v dubnu budeme mít krásnýho chlapáka :* :srdce: :*

• načítám...
5370
26.9.12 07:50

Nino mě angel souds dojde asi v pondělí, pač v pátek je svátek…

• načítám...
7332
26.9.12 07:52

@Olčík gratuluji krááááááása :-)

• načítám...
2242
26.9.12 08:56

@Olčík Jůůů, gratulace obrovská!!! A v kolikátým tt jsi? Já jdu na screening ve 12 tt, tak jestli mi taky už řekne pohlaví? :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+