Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
428
1.10.12 14:01

Holky já právě dnes vyhrála aukci na aukru 15ks neutrál set (overaly, body, dupačky)0-3 m :lol: Už se těším až to přijde=)
JInak s tím výběrem kočárku už mám jasno Ićoo peak air, černý čtyřkolák=)o vánocích jedeme do Prahy tak se na něj půjdeme podívat a zkusit si ho. :dance:

• načítám...
428
1.10.12 14:03

@Olčík Oli, :) už ti přišel ten angelsounds?

• načítám...
16186
1.10.12 15:03
@Andysek83 píše:
@Olčík Ahoj Oli, to si myslíš 90 procent že to bude kluk?=) Kamarádka mi řekla, že nejlepší je ženský pocit. Já si myslím, že budeme mít kluka. :think: 22.11. jdeme na genetiku to už budu 21tt tak tam už nám to řeknou na 100%. Už se těším=)) Doktor mi řekl, že na 100% to opravdu doktoři poznají v tom 20tt
:palec: tak na pocity bacha, já si při prvním byla jistá, že to bude kluk - žádná nevolnost, krásné vlasy, pleť, bezchybné těhotenství, špičaté bříško (všechny báby předpovídaly kluka), JÁ měla ciťáka, že bude klučík… a mám Dominiku :jazyk: :lol:
  • načítám...
428
1.10.12 15:15

@neila :palec: no vida=)

• načítám...
16186
1.10.12 15:22
@Andysek83 píše:
@neila :palec: no vida=)
…asi tak :mrgreen: Jinak, když jsme teď přišli k našim (delší dobu jsme se neviděli) a mamina už samozřejmě věděla, že jsem těhotná, tak první co z ní vypadlo bylo - „to bude kluk“ :lol: Takže počítám, že se narodí holka jak vyšitá :lol: :palec:
  • načítám...
428
1.10.12 15:23

@neila no jsem na to zvědavá=)mě taky říkají, že kluk=)uvidíme=)

• načítám...
16186
1.10.12 15:28

@Andysek83 můžu se tě zeptat tak mimo mísu? :lol: Ty jsi už byla na 1.screeningu? Co všechno tam dělají?

• načítám...
14396
1.10.12 17:51

Ahoj holky, pořád řeším tu svoji krev. Volala jsem na hematologii, zda vyšetření na protilátky při rh neg dělají, nedělají. Koukala jsem na porodnici.cz, kde doporučují udělat první vyšetření ve 12. týdnu, volala jsem na gyndu, tam mi řekli, že to dělají automaticky podle doporučení už nevím koho v 16. týdnu. Volala jsem do Gennetu, abych to konzultovala tam a tam mi řekli, že by se to mělo dělat ve 12. týdnu, ale ať se nenervuju, že je to důležité k porodu a tak i ten 16. týden je OK.

• načítám...
2242
1.10.12 18:02

Holky, tak u mě to zase vypadá na holčičku. Nevolnosti jsem měla hroooozný, pleť mám samý pupínek, čelo jak struhadlo. Tak uvidíme… :)
Snad nám na screeningu řeknou aspoň nějakou „pravděpodobnost“ toho, co čekáme ;).
My vybrali kočárek Hauck - Apollo 4 All in one. :) V béžové nebo hnědé barvě (chceme neutrálek, kdyby náhodou byl i pro druhé mimi a černý nám připadá moc smutný :) ).

Jinak koukám, že tu všechny vypadáte na kluka, tak jsem mezi vámi vyjímka. :D

Zítra jdeme na další UTZ a do poradny, tak nám držte palečky. :) :hug:

• načítám...
2242
1.10.12 18:04

@Andysek83 K aukci gratuluju!! :) Já o víkendu vyhrála kojeneckou váhu ETA za pár korunek tak jsem taky skákala radostí. Ten adrenalin při aukrování miluju :D.

• načítám...
5370
1.10.12 18:48

Holky tak skrz pohlaví u první dcery sem neměla vubec tucha co by to mohlo být…fakt sem nevěděla u druhé sem věděla, že to bude holka, stejný chutě atd.jako u první, ale moje babička dle rady, ty si hezká nezměnila si, špičatý břicho sem měla, to bude kluk, ale já citila, že to bude holka i dle ulz holka a ted prostě se citím na kluka zatím je tam kluk tak uvidíme…jako mě je to jedno, ale ted jak mě řekly kluka tak si ho moc přeju a těším se na klučíka moooc…ikdyž s tím bimbáskem vubec nevím jak se zachází hihihi bude mě to oproti holkám zavazet :-).ale to je jen o zvyku…

• načítám...
440
1.10.12 19:02

My doufáme v holčičku - no jinak to totiž bude Hugo:) A to bychom mu nepřáli :D
Podle jakých kritérií jste vybíraly kočárek…jsem v tom panna, vůbec nevím podle čeho se orientovat. Kamarádky říkaly, že si mám dávat pozor na velikost velké korby a jinak?

• načítám...
5370
1.10.12 19:45

Hugo???a to kdo vymyslel???nesmíš povolit :-) to já bych nedala ani náhodou…to by se manža mohl stavět na hlavu…

Jinak implast boleder…je perfektně odpružený a korba veliká a polohovatelná. kamarádka měla pravdu, ted dělají hrozně malý kroby, mě se tady do té by se sofi vešla ještě v 10měsících i v roce v pohodě…

• načítám...
22585
1.10.12 19:59

Hugo je zvláštní jméno : -).. ale když se někomu líbí, proč ne :D
Já když vybírala kočár tak jsem taky koukala hlavně na velikost korbičky, jinak pak mě u sprorťáku zajímala přehazovací rukojeť a jízda ve směru a proti směru jízdy ;)
Takže máme Teutonii Mistral S.. jsem s ním spokojená :mrgreen:

• načítám...
5370
1.10.12 20:03

Jj taky sem chtěla, aby to šlo i po i proti směru jízdy nemáme přehaz. rukojet, ale jde přehodit celá korba…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+