Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, prosím vás jak dlouho trvá ten 1.trime. screening (přítel jde se mnou, takže určitě budeme okukovat mimi)? Čeká se anebo když jsem objednaná na 10,30 můžu počítat s tím, že mně hned vezme? Mám pak nějaké povinnosti, tak abych měla představu jak si to zorganizovat
![]()
Tak já byla v brně na veveří, čekala sem asi pul hodiny, ulz trval asi 15min.ale všude je to jinak…
Jinak bříško už fakt roste, jsem na něj pyšná=) Od toho 13 týdne je to opravdu mazec, roste to skoro před očima!!!
Nebyla jsem tu cca 3 dny a mám co číst, holky gratuluji všem co dopadl screening na výbornou!!!
![]()
No u nás je to malinko složitější máme skoro 7-letého Tomáška, v r.2011 jsme přišli ve 37.tt o holčičku (abrubce placenty)
,takže naše druhý (třetí) miminko. jsem z Plzně ![]()
Ve 37tt??? To je strašný a to tu malou nezachránili? Někde jsem četla, že dokážou od 21tt zachránit mimčo. Je mi to líto=( Tak tentokrát to bude dobrý. já taky bydlela v Plzni a teď bydlím Na Sulkově ![]()
Dokonce jsme byli tady u nás porodnici s krvácením a nikdo to nepoznal…měla jsem placentu na zadní straně-takže za malou a ráno bylo pozně
…je to na dlouhý povídání, ale teď chodím k dr. co mi pak ráno dělal císaře a je strašně hodnej a pečlivej, mám domluvenýho císaře na 38 tt. Ale obě těhotenství jsem měla úplně bez problému a pak tohle…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat