Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@janullle ahoj, my čekáme 1. Po skoro 4 letech snažení, z toho 3 roky lítání po doktorech. Ale nakonec „sedmička“ byla štastné číslo a konečně se zadařilo umělé oplodnění v nativním cyklu.
My jdeme na NT screening v pátek.
Tak jsem dala holky na vás a 23.10. jdu na screening. Dnes jsme byla na žilním - měla sem před 4 roky trombozu - tak jsem zjistila, že jsem rizikové kvůli nějakým 3 genům, ale zatím bez omezení a ještě se nemusím píchat ředičku krve. Včera mě ale překvapila trocha krve na kalhotkách, nemáte zkušenosti? Zítra sem se už objednala k doktorovi, abych měla klid, ale nic příjemného to není:(
@hoprdelka já docela dost zakrvácela, takže jsem šla na pohotovost. měla jsem hematom a naštěstí vše v pohodě. Krev - záleží, jestli je čerstvá - to bych šla co nejdříve k lékaři (a kdyby ji bylo víc), jestli hnědá nebo jen špiníš, tak to není zas taková hrůza. Já špinila vlastně až do minulého týdne každý den.
Capelucita no bylo to jen trochu a spíš tmavší…no zítra jdu hned ráno. Určitě bude všechno v pohodě, proč by taky ne… ![]()
@hoprdelka jestli tmavší, tak to není tak hrozné. Kdybys začala fakt krvácet, tak si zajdi na gynekologickou pohotovost - je snad při každé porodnici. Zítra to bude dobré, uvidíš.
Ahoj holky ![]()
Já se dnes od rána usmívám, protože konečně bříško vyjuklo /11+6tt/
Sice zatím jen symbolicky, ale přece! Ráno si to všiml i přítel bez toho, abych mu něco řekla
No jo, v metru mně nikdo ještě sednou nepustí, ale aspoň v zrcadle se můžu okoukávat
Sranda je, že včera jsem byla jak lata a dnes tohle… ![]()
co vaše pupíky??? Už koukají?? ![]()
Mě teda leze hrozně, už minulý týden v pondělí jsem zachytila spoustu pohledů v práci a firmou jde šuškanda, že mi to konečně vyšlo.
Njn, teď jde o to, jestli ti to přejí nebo závidí…
Pokud to druhé, ať prasknou
![]()
Většina firmy má už velké děti, takže o závisti nemůže být řeč ![]()
Já jsem se rozhodla, že budu pozitivní, takže si myslím, že mi to přejí. ![]()
Člověk musí být prostě optimista
hlavně, že ty si to užíváš a jsi spokojená, vše ostatní je úplně šumák ![]()
Ahojky tak hlásím že je mi furt blbě, nezvracím, ale chybí k tomu málo…
Dnes mě bolí břicho, a takový tlačení-asi se roztahuje děloha.
Ahojte, tak já ted nešpiním, ale u malého jsem ve 13tt krvácela, ale nakonec dobrý. Špatně mě není, teda že by mě bylo úplně dobře, to taky ne, ale nezvracím, naštěstí
. @neila Břušek krásný
,no mě jde teda taky vidět, to co jsem měla u malého v 5 měsíci, mám ve 13tt ted
. Tak se držte, a at jde všecko podle našich představ
. Já jsem tedkom měla trochu stresu, tak se musím hodit do klidu, at bobíškovi nějak neublížím. A na všechny a všechno se vyprdnout
. Dneska mě i pobolívá břicho, tak snad je a bude vše ok…
Hlásím, že jsme v pořádku
uf, spadl mi kámen ze srdce, zrovna mi dělal ultrazvuk, tak na mě mimoš mával a vrtěl se tam tak, že skoro nešel vidět:) @neila pěkný pupik, já protože jsem měla větší ještě před otěhotněním, tak mám už pořádný bachor, ale není to až tak hrozné…taky vám holky připadá, že nic nic a ráno najednou, ty jo, já už mám ale pupek ![]()
já jsem prvorodička, tak jsem z každé změny vyjukaná, tak až se to narozdí, tak to bude pěkný stresař ![]()
@hoprdelka píše:
Hlásím, že jsme v pořádkuuf, spadl mi kámen ze srdce, zrovna mi dělal ultrazvuk, tak na mě mimoš mával a vrtěl se tam tak, že skoro nešel vidět:) @neila pěkný pupik, já protože jsem měla větší ještě před otěhotněním, tak mám už pořádný bachor, ale není to až tak hrozné…taky vám holky připadá, že nic nic a ráno najednou, ty jo, já už mám ale pupek
já jsem prvorodička, tak jsem z každé změny vyjukaná, tak až se to narozdí, tak to bude pěkný stresař
No tak to je super, že je všechno v pořádku!!!
To strašně ráda čtu
Já už jsem nějak vykulená z některých diskuzí, dnes jedna maminka tady psala, že přišla o mimi v 36tt
že měla včera ještě pohyby a dnes už nic a utz jí řekli, že není srdeční činnost, že miminko zemřelo
Nevěděla jsem, že je něco takového vůbec možné, je mi to děsně líto, tak mně to rozhodilo docela…
Já teda čekám druhé dítko, ale cítím se jak prvorodička po té skoro 11 leté pauze
A bříško mi určitě vyskočilo dřív než při prvním ![]()
@neila jéžiši
, já si zakázala takové věci vůbec číst, pak mě to hrozně nervuje, a mám strach, aby vše dobře dopadlo. Bože, ale že až ve 36 tt? No tak to je mazec a na bednu.
Ale zase mám na mysli Kocurovou z počasí na nově, též štastná, vše ok, a v 5 měsíci o dítě přišla, taky celkem šok, člověk si řekne do 3 měsíce je to nerizikovější a pak buch… No holky, to si musíme zakázat takové zprávy, všechno a u všech bude určitě vše dobré!!
@hoprdelka to je dobře, že je všechno ok!! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat