Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2242
11.10.12 14:20

@simka.t No to je hodně divné… :( Mrkni mi na profil, já tam mám výčet vyšetření. Pokud tě na NT screening nepošle dr. sám, můžeš si o něj zažádat i sama, dělá se tuším do 13tt. Ale s tou krví netuším, mně už dávno nabíral na protilátky apod… :( Co UTZ? Dělal?

• načítám...
626
11.10.12 14:26

Jojo, ultrazvuk mi dělal ve 12.týdnu a tam bylo vše v pořádku a právě mě objednal na ten 2.listopad s tím, že už mi budou brát krev a čeká mě ten screening…Já tedy stejně musím absolvovat genetické vyšetření a pravděpodobně i odběr plodové vody, protože jsem před dvěma lety vážně marodila, tak možná proto mi teď žádné vyšetření ani nedělal???

• načítám...
2242
11.10.12 14:31

@simka.t To netuším, proč to vyšetření neudělal, je mi to divný. Můj dr. mi říkal, když mi bral krev, že mi jí ještě bude brát dvakrát - v 16 tt a myslím ve 20 tt, ale s tím druhým termínem si nejsem moc jistá, nicméně on mi krev bude brát celkem 3×, já kvůli genetickým mutacím krve jsem ještě musela na hematologii, pak na NT screeningu taky nabírají myslím a v lednu musím znovu na náběry na hematologii. Zeptej se svého dr., kdy ti vezme krev na protilátky ;) Líná huba-holý neštěstí.

• načítám...
626
11.10.12 14:34

Tak mi to nedalo a raději jsem tam zavolala, prý jsme nic nezanedbali a vše mi udělají až teď v tom 16.týdnu.....tak snad bude vše ok :-)…A kdy ty máš termín a bude to tvé první mimi??A jak to máš s vitamínama, baštíš? Já jo, ale někde jsem četla, že se po tom rodí velké děti :-D

• načítám...
2242
11.10.12 14:38

@simka.t Tak vidíš, ono jak holt který doktor. :) Někomu vydá průkazku v 8tt, někomu ve 12tt, někomu už v 7tt (jako mně) :D. Hlavně, že je vše v pořádku. ;) Já mám termín 27.4. (podle MS), ale podle nejnovějšího výpočtu už 18.4. 2013, jinak ano, miminko to bude první. :) Je mi 18, takže tak :).
Vitamínky nebaštím, jen listovku od doktora.

• načítám...
626
11.10.12 14:40

Jeeee 18,tak to sis pospíšila :-D, mně je o 10 víc, ale stejně jsem ze všeho nějaká vykulená :-)

• načítám...
2242
11.10.12 14:42

@simka.t Nebylo to plánované :), ale jsme za to rádi. No bude to makačka to zvládnout, ale snad to vyjde… Nebuď vyplašená, chce to klídek, ten je nejdůležitější. Pomalejší životní tempo - máme na něj nárok, ne? :jazyk:

• načítám...
626
11.10.12 14:48

No pomalé životní tempo mám ažaž :-)…jsem na rizikovým, takže se válím doma a pořád jen spím…:-),doufám, že miminko bude po mně a taky bude tak krásně pořád spát :-D

• načítám...
2242
11.10.12 14:51

@simka.t Jéé tak to závidím. :) Já musím chodit do školy (nemusím, ale chci, i přestože mi škola vyšla maximálně vstříc - jsem maturitní ročník a doteď jsem na tom byla výborně, tak doufám, že to zvládnu i dál.) Takže životní tempo se nijak nezměnilo. Co nevolnosti, máš? Já si prošla docela peklem co se nevolností týče, už se sice umírnily, ale pořád to není „ono“. :)

• načítám...
16186
11.10.12 14:56

Ahoj holky, tak se jdu podělit o radost :mavam: Právě jsem dorazila z Gennetu a VŠE V NAPROSTÉM POŘÁÁÁÁDKU :lol: :lol: krev i screening, vše o. k., všechny důležité hodnoty tak, jak mají být…se mi strašně ulevilo :hug:
A utz…no zážitek zase :lol: Byl se mnou přítel, myslím, že má životní zážitek :lol: Prcek se předváděl teda pořádně, mudr. kontrolovala ručky, nožky, prosvětlení, kůstku, cévu v bříšku, srdíčko, prostě všechno a výsledek výborný :potlesk: Udělala foto a pak jak kdyby prcek věděl, vytasil na nás prdelku a nazdar :D ještěže to stihla! :)
Já jsem tak vysmátá a spokojená…že asi upeču profiterolky :D (do těch se mi za normálních okolností nechce :mrgreen: :pankac: )

• načítám...
626
11.10.12 14:57

Tak to jsi šikulka a určitě tu školu zvládneš, já jsem studovala dálkově vysokou, ale přerušila jsem ji…tak třeba se k tomu někdy vrátím :-)…No nevolnosti už naštěstí ustupují, ale taky mi bylo ty tři měsíce docela krušně, moc jsem toho nepojedla a pořád se mi obracel žaludek......ale teď je to každým dnem lepší a lepší, ale zase se přidávají bolesti hlavy, zad, krvácejí mi dásně :-)…vždy se něco najde, ale co by jsme pro toho špačka neprotrpěly viď?, :-)

• načítám...
16186
11.10.12 14:58

Jo a taky jsem si všimla, že nás je tu zase víc, tak všem budoucím maminkám dubňátek gratuluji a vítám :mavam:

• načítám...
2242
11.10.12 15:02

@neila OBROVSKÁ GRATULACE!!! :kytka: :kytka: :kytka: Mám radost i za tebe, hoď sem i fotečky, pokud můžeš. ;)

• načítám...
2242
11.10.12 15:04

@simka.t Já to měla hrozný, zvracela jsem několikrát denně, teď se to omezilo jen na večerní nevolnosti, ale i to není ideál, ale přesně jak říkáš - co bysme nevytrpěly. :) Nedovedu si představit, že by chlap měl projít těhotenstvím a porodem :D.

• načítám...
626
11.10.12 15:04

Také se přidávám ke gratulaci :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital