Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2242
11.10.12 21:37

@Nastys Supr!! :) :potlesk:

• načítám...
22585
11.10.12 21:38

@amille
Tak snad.. ono to má své výhody..
Takhle jsme uzavíraly i únorová miminka 2011 : -)
Aspoň nebude nikdo cizí šmírovat : -)

• načítám...
626
11.10.12 21:40

Eivlisjá jsem někde četla, že ta kyselina listová by se měla užívat hlavně v tom prvním trimestru a potom už se může užívat jen doplňkově v menších dávkách, ale co je na tom pravdy, to nevím :-).....budu taky pro uzavřenou skupinu, ať máme pro sebe více prostoru :-)

• načítám...
758
11.10.12 22:08

Jj, listovka je dobrá brát ještě před těhu :), já si kupuju Femibion 800-na doporučení kamarádky z lékárny a užívala jsem je obě těhu a děti měli 3 kg…takže žádní obříci. Máme 7-letého Tomáška, o holčičku jsme přišli v květnu 2011, ale už jsem to tu psala. Bydlíme v Plzni

• načítám...
158
12.10.12 08:01

Ahoj holky, ráda bych s Vámi byla v uzavřené skupině. Nemám s tím zkušenosti, je proto pak potřeba něco udělat? Momentálně jsem na neschopence.

• načítám...
2183
12.10.12 08:06

Ahoj holky tak jak vám je? Mě se vzadu v krku udělal obří aft, ach jo :? nemáte někdo zkušenost co na to?

• načítám...
22585
12.10.12 08:19

Holky uzavřená skupina byla schválená. Poslala jsem Vám všem pozvánky :lol:
Doufám, že jsem na někoho nezapomněla.. pokud ano, tak přes skupiny - uvavřené skupiny si najděte „Duben 2013“ ;)

• načítám...
728
12.10.12 08:25

Nastys moc se omlouvám, ale já to členství nevím jakým způsobem smazala, můžeš mě to prosím poslat ještě jednou?:)) asi těhotenská dememnce :mrgreen:

• načítám...
2028
12.10.12 08:32
@eivlis píše:
mezi 11.-13. týdnem se dělá NT+ screening na vyloučení Downova syndromu (je to odběr krve + ultrazvuk, kde se kontroluje nosní kůstka a šíjové projasnění, v Brně dělají odběr krve ve stejný den). Mně stál 1450 Kč. Dělají ho jen certifikovaná pracoviště.v 16.týdnu je to tzv. tripple test - hradí ho pojištovna. Ale není to povinné, lze odmítnout. Já jsem na něj po dohodě s lékařem na základě dobrého výsledku z NT+ screeningu nešla. Tento test bývá často falešně pozitivní.

Ahoj, já při tom 1.screningu nic neplatila. Mně to bylo vysvětleno tak, že můj gynekolog mně tam poslal, ale kdyby jsem šla jako samoplátce tak by jsem samozřejmě platila.

• načítám...
22585
12.10.12 08:37

@Alenka U
Posláno :mrgreen:

• načítám...
1983
12.10.12 08:51

@Nastys ahoj, tak už jsme uzavření??? :oops: :roll: jsem to nějak nepoznala :pankac:. Jakou pozvánku? Jsem asi debil, pardon :lol:

@sarucha212 píše:
Jj, listovka je dobrá brát ještě před těhu :), já si kupuju Femibion 800-na doporučení kamarádky z lékárny a užívala jsem je obě těhu a děti měli 3 kg…takže žádní obříci. Máme 7-letého Tomáška, o holčičku jsme přišli v květnu 2011, ale už jsem to tu psala. Bydlíme v Plzni

Já taky do konce 12 tt brala Femibion 800, ale ted jsem si koupila už normalní kys.listovou. Má se brát hlavně v 1.trimestru, ale četla jsem na krabičce, že kys.listová přispívá ke správnému růstu mateřských tkání (placenty,dělohy,plodu,prsou) během těhotenství. přispívá k normálnímu dělení buněk, syntéze aminokyselin, krvetvorbě a správné funkci imunit.systému, a může napomoci snížit únavu :palec: . Takže ji budu brát do konce října, to jdu na kontrolu a to se doktora zeptám, jak dlouho jí ještě mám brát.

@KodTer píše:
Ahoj, já při tom 1.screningu nic neplatila. Mně to bylo vysvětleno tak, že můj gynekolog mně tam poslal, ale kdyby jsem šla jako samoplátce tak by jsem samozřejmě platila.

Tý jo, to koukám 8o, neznám nikoho, kdo by to neplatil :palec:. Já platil i s fotkou 1000,–-ale má pojiš. mě to už proplatila :potlesk:.

• načítám...
2028
12.10.12 08:57

@janullle Já jsem taky koukala. Ale ješte jsem se sestřičky ptala, jestli opravdu nic nebudu platit. Říkala, že ne. Sice na další vyšetření jdu 19.11. a 21.11. tak uvidím jestli mi neřeknou aby jsem to doplatila.

• načítám...
158
12.10.12 08:59
@janullle píše:
U které si pojišťovny, že ti to proplatili? Já jsem platila 1500Kč. Já brala kyselinu listovou jenom v prvním trimestru.
  • načítám...
4373
12.10.12 10:02
@janullle píše:
@Nastys ahoj, tak už jsme uzavření??? :oops: :roll: jsem to nějak nepoznala :pankac:. Jakou pozvánku? Jsem asi debil, pardon :lol:

ja jsem taky nenasla zadnou pozvanku. Proste jdi na Diskuze - uzavrene diskuze a dle abecedy najdi Duben 2013 :). Protoze jsi pozvana, tak te to normalne pusti dovnitr.
Cekame tam na tebe :lol:

• načítám...
16186
12.10.12 10:21
@chelsea001 píše:
Ahoj holky tak jak vám je? Mě se vzadu v krku udělal obří aft, ach jo :? nemáte někdo zkušenost co na to?

Ahoj, zkus kloktak Florsalmin… na běžné záněty dásní mi to pomohlo, tak možná zabere i na afta :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+