Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
728
11.10.12 15:16

amille já jsem na omdlívání expert:) ještě před otěhotněním jsem omdlívala v buse, v obchodech, doma, ve škole, pak i na přehradě na ohnostroju a to mě pak doktor poslal na vyšetření, kde mi to omdlení zase vyvolali, aby přišli co se při tom se mnou děje a přišli jen na to, že mám hodně nízký tlat, že jsou na to prášky, ale jsem na ně mladá, takže nic. Mám se takovým situacím vyvyrovat, takže bez doprovodu nemůžu pomale nikam:)
Ted co jsem těhu, tak kde je trošku víc lidi, obchody, vinobraní:), tak je mi zle, no snad to nebude mít na fazolku vliv.

neilataky gratuluju :dance: je to supr, moc Ti to závidím, ale samo že i přeju, snad budu v pondělí taky tak jásat:)

• načítám...
16186
11.10.12 15:22

Děkujuuuu :hug: fotečku hodím později, musím jít dělat úkoly s moji pindulínou :mrgreen: :mavam:

• načítám...
440
11.10.12 15:27

@simka.t Ahojda, prosím tě, když jsi na rizikovém, dává ti zaměstnavatel normálně nemocenskou? nebo jak je to finančně…trochu se bojím, že tam pomašíruju později taky, tak at mám přehled.
@amille Ty jsi machr!!!V 18. maturitní ročník a ty to zvádáš i se zvracením s přehledem. Já o 10 víc a mám nervy v kýblu i bez zvracení…fakt, klobouk dolů!!
@neila Připijuju se ke gratulacím a sem zvědavá na fotečku. :potlesk:

• načítám...
22585
11.10.12 17:17

@neila
Tak gratuluji k úspěšné kontrole  :potlesk:

• načítám...
22585
11.10.12 17:17

@simka.t
Zdravim další novou těhulku :mavam:

• načítám...
2242
11.10.12 18:19

@Alenka U Aj, tak to mi mrzí.. Já si myslela, že to bude tím nižším tlakem. Dívala jsem se na internet trochu, a ty příznaky a všechno, nějak to sedí. :) Ale radši to řeknu doktorovi… Mně to zatím moc neomezuje (stalo se mi to ve škole jen jedenkrát), ale je to nepříjemný. :(

• načítám...
2242
11.10.12 18:24

@hoprdelka Děkuju :hug:. No samo, že to není žádná sranda, ale hodně záleží jak se k tomu ta těhotná 18 postaví. Holky co znám (u nás na škole bylo asi 5 těhulek, ale o něco mladších než já), se na školu vykašlaly úplně a to nebyly ani v maturitním ročníku. Já se snažím maximálně, zatím mi to vychází, i když si např. nejspíš budu muset šoupnout maturitu na září, tak jsem se „zabejčila“ a tu školu prostě dodělám a basta! :mrgreen: A ráda bych na VŠ, ale nechci si dávat velké cíle, uvidím jak na tom budu… S těma nevolnostma, nebyla a není to sranda, ale snažím se vše dohnat, naštěstí jsem to vždycky nějak v lavici vytrpěla, jen jednou asi chyběla, když mi bylo zle. :)

• načítám...
2028
11.10.12 18:28

Ahoj všichni, můžu se taky přidat?
Já jsem momentálně 15.týden, ješte mám ty nevolnosti. Jinak vyšetření máme dobrý :-)

• načítám...
2182
11.10.12 18:28

Zdravím a omlouvám se za dlouhou odmlku, zapracovávám se v práci a nějak nestíhám nic :-)
Já byla na NT screeningu ve čtvrtek, vše ok, 2 nožky, ručky, mimísek se vesele mrskal a mával na nás :-) Dnes jsem 14+1, letí to :-) A už to na mě začíná být vidět, jak to utajím v práci, to teda nevím :-)

Všem co je screening teprve čeká, držím palečky :kytka:

• načítám...
2242
11.10.12 18:37

@KodTer Vítám tě těhulko ;)

• načítám...
2242
11.10.12 18:37

Holky, co kdybysme založily uzavřenou skupinu? :?:

• načítám...
2028
11.10.12 18:42

@amille Já jsem se před několika dny taky hlásila do jiné skupiny(ta byla už uzavřená). Tak mně tam nevzali, protože tam měli prý nějaký problémy… jsem narazila na tuto diskuzi. Zkusila jsem štestí tady. Nebyla by jsem proti.

• načítám...
2182
11.10.12 19:04

Jsem pro :-)

• načítám...
758
11.10.12 19:08

@simka.t …já jsem se taky ptala na ten NS screening +krev v prvním trimestru a pak na ten v 16 tt. těhotenství (utz+krev), ten první není hrazený naším zdravotnictvím a musíš ho platit a nedělej to všichni dr. a je přesnější na odhalení vrozených vad…a ten druhý je povinný a ten naše zdrav. hradí :zed:…takhle nám to řekl můj dr.

• načítám...
758
11.10.12 19:09

Jsem taky pro

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital